-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz diegho #40501 üzenetére
Próbálok okosan, jól dönteni egyes szitukba de képtelen vagyok védekezni vagy sebezni max arra futja hogy meg meg karcoljam az ellent de mire ki tudnám végezni már végem.
10,5 cm Kw.K. L/52 löveggel kb ezeket sebzem ami nem nagy szám a 67 csatából csak 11-ben van meg a saját hp de igyekszem.Nyilván szép a statod és magamban kellene keresni a hibát de bosszant hogy erre az ágra tévedtem.
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #40504 üzenetére
Sebzek?
-
Departed
őstag
-
zolika15
tag
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #40507 üzenetére
Nagyon rosszul látod.
-
törölt tag
Diegho olyan, amilyen 100 évenként csak egy születik. Mint Puskás, Einstein, Djokovics, Messi.
És most nem segget nyalok. -
zodo
nagyúr
válasz Departed #40506 üzenetére
Mindegy, bevállalom azt a 10-et.
Viszont nem lehet mindenkinek hegyekbe a free xp szóval addig el kell jutni valahogy és addig rögös az út és kitör a tulajdonosból.
Ettől függetlenül ha összehasonlítom a stock IS-3-al ég és föld mert arról legalább pattantak ha nem is tudtam sebezni. -
Plasticbomb
addikt
A TigerII egy nagyon jó kis heavy. Én pl meglepődtem mennyire játszható. A tierjében! Mint minden tank, magasabb tier ellen ez is nehezebben boldogul, de még ott is fel lehet vele szedni a saját HPd sebzésnek, hisz a tank összességében használható! Az ágyú jól dolgozik, a tank nem olyan lassú (Szerintem a Löwe lassabb nála, legalábbis most az akar kinyírni a tempóval. ), a páncélzat meg képes a csodára. Ami talán egy picit zavaró számomra, hogy nem olyan mint pl egy T34; nincs olyan tulajdonsága, amiben nagyon kirína, pl a torony a T34en, inkább egy jól eltalált középértékek felé húz.
(#40500) Linkin
Jó, hát azért erős túlzás, hogy annyira vacak lenne a holland net, azért ez a net erősen az alvégen van itt is, csak sajnos itt, ebben a Rotterdamtól 40 KMre lévő kis faluba (village) ugyanolyan vacakot fogunk találni, mint MOn a legutolsó kis zsákfaluban (plusz te3gyük hozzá, hogy cég által bérelt lakás, na nekik meg nem is lenne érdekük nagyobbat behúzni a legolcsóbb megoldásnál...). Viszont pl a mobilnet eszeveszett jó, Simán jobb pingem van a telefonomról megosztott neten, mint ezen a vezetékesen, ami azért üt. És sávszél és van bőven, tudom, mert a múlt hétvégén 50euróm bánta, hogy elfelejtettem hogy a torrentet ne indítsam el, mert mobilneten vagyok.... pár perc és pápá volt a feltöltésemnek.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
galervin93
őstag
válasz SoulReaver #40512 üzenetére
Nem-e? A csapatodnak sokkal kevesebbet kell sebeznie, hogy nyerjen. :-)
Mai napom egy képben: [link] Vicc...
(Már megvan a Tigris, csak három tagom most lett 100%-os, "skill-szűz", fel akarom őket húzni legalább 50% javításig, csak aztán mennek a cicusba.)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
diegho
nagyúr
Nem tudsz sebezni, elmondom miért nem tudsz:
7,95 átlag tier-el sebzel 1553 átlagot, ez konkrétan 195 sebzés/tier
Nálam noobmeter nem mutatja, nem tudom miért, de legyen 8.5 átlag tier, ehhez 2380 átlag sebzés, vagyis 280 sebzés/tier
A különbség 43% Tehát 43%-al többet sebzek.
-
zodo
nagyúr
válasz Plasticbomb #40513 üzenetére
Én is így láttam ellenfélként.
Ma tört ki belőlem a fél stock állapota és mai harmadik bukó csata pedig szép napokat sikerült összeraknom az elmúlt napokban.
Na majd délután megint rápróbálok. -
rlazol
veterán
válasz diegho #40505 üzenetére
nem csak a sebzés, hanem a sebzéshez vezető út. Illetve, h megtalálja azokat a tankokat amikbe az adott játékszituban kritikusan fontos sebezni. Ha két tank közül választhat, tudatosan jól dönt és úgy sebez, hogy az a csatát a lehető legjobban pozitív irányba befolyásolja. Ezért jobb a WR-e. De még neki is csak 62%. A botoknak 37%. Vagyis bármilyen rossz vagy jó vagy, ebben a 25%-os sávban tudod befolyásolni a csata kimenetelét. Ezért nem érdemes a WR-en rugózni.
zodo: ne mondj véleményt tankról, amíg stock. Ennyi. Fullosan a KT egy baromi jó tank, még én is élveztem, pedig alapvetően nehezen boldogulok a heavykkel.
szerk.: az IS vonalhoz ne hasonlítsd teljesen más stílust kér. De ha a sarkon találkozik egy fullos KT egy fullos IS3-val, én a KT-re fogadok, feltéve, h elég jó játékos ül benne.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
diegho
nagyúr
Nálam nem ritkák az ilyen etapok is,
ha egy tankot játszok. Ez az 50b elég jó lesz majd 5 skilles legényekkel, de jelenleg még 100% sincs meg mindegyik base képzettsége és igen óriási különbség van 90 és 100% base között. Az első 10-15 csatámban borzalmas melléket lőttem a 90-95 közötti legények, most már kezdenek belejönni, ha erre jön majd egy BIA és kávé vagy mi van ezeknél, sokkal jobban lehet majd sebezni. T57-en is amikor már ott volt az 5. skill 60% felett, nagy aratást lehetett vele csinálni (utóbbi kb 200 csatában már a Bulldogon vannak a legények, ez erősen látszik is, kb 100-at esett az átlagsebzésem vele)
-
Plasticbomb
addikt
Arra koncentrálj, hogy a lehető legtöbb damaget told ki minden csatában a lehető legkevesebb hp veszteséggel, és lehetőleg ne a térkép leghátulján verj tábort, ahonnan már nem látsz semmit, hanem úgy max a második sor legyél, nyitott pályán a spotter ne a látótávod legvégén legyen, mert akkor nem látod amit ő felspottol, városban meg ügyesen csikicsuki sidescrape és a többi.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
diegho
nagyúr
válasz rlazol #40522 üzenetére
Pontosan ez dönthet, de pl lightoknál leszarom, hogy mi van bemegy tűzoltás helyére és kész, ott nincs az, hogy 2500-at égek és az a plusz látótáv néha elég komoly. Bulldogon ha jól emlékszem 505m az állandó látótávom, nem is viszek periszkópot, mert minek? Jelenleg csak a lightokon van ellátmány, de az 50B is esélyes lesz rá egy 1000 csata múlva.
-
törölt tag
válasz SoulReaver #40512 üzenetére
Ahogy láttam 1-2 csatáját, szerintem ő képes eldönteni egy csatát egymaga is. A legtöbbünk viszont jobban rá vagyunk utalva a csapatra. Ha gyenge a csapat, akkor gyenge vagyok én is nagy részben. Ha meg jó a csapat, akkor jobb teljesítmémyt tudok egy picivel nyújtani.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Plasticbomb #40519 üzenetére
Így szoktam nekiindulni de csak ritkán sikerül, valahol mindig elbénázom.
Fenti tank stat táblában lévő 2384 sebzés pl X-es csatában volt az akkor még legkisebb 8,8 cm Kw.K. 43 L/71 löveggel aminek 240 az átlag sebzése miközben csak két bekapott ~250-es találat ért.
Köszönöm a tanácsokat! -
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #40533 üzenetére
A régin kevesebb lett volna? Lehet csak 270, alatta tuti nem. A választ pedig megkaptad, csak nem hiszed el.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz diegho #40534 üzenetére
Nem mondtam, hogy kevesebb volt. Az én statom miatt írtam.
Igen nehezemre esik elhinni, mert az én (és még sok más tankozó) csatáim szinte 5 perc alatt zajlanak. Pl: ha az egész csapat elmegy egy oldalra kempelni, akkor azt hogy nyered meg, ha minden oldalról betámadnak?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz SoulReaver #40535 üzenetére
Mindent ő se tud megnyerni, mert akkor 100 % lenne a wr - je, ilyen esetben, mire bedarálják a csapatát, ő lesebzi a maga lila szintjének megfelelőt.
-
Enzolord
addikt
Ő mindent is megnyer.. Hova figyeltél az elmúlt 5 évben??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
diegho
nagyúr
Pont ez a gond, hogy sokat gondolkodtok ilyesmin. Nincs ebben semmi extra 62%-ot nyerek egyedül, ez nem extra szerintem. Mit csinálok, ha mindenki egy oldalra megy? Attól függ mi van az ellenfélnél. Ha 10-es meddel vagyok, de az ellenfélnél csak 8-as med van és olyan a pálya, ahol kifejezett med helyek vannak, akkor odamegyek, ahol lennem kellene még akkor is, ha senki nem jön oda és hagyok magamnak helyet menekülni. Ha nekem is ott lenne a helyem, ahol a többinek, akkor megyek velük és megpróbálok vagy nem túl lemaradva védekezni mögöttük, vagy legelöl menni és letolni az oldalt, majd azonnal visszamenni. Minden attól függ mi van az ellenfélnél. Az xvm sem véletlenül van fent, az alapján 75%-ban el tudom dönteni mi fog történni a csatában. Ha már az elején látom, hogy ez úgyis bukta lesz, mert sokkal jobb tankjaik vannak a pályára sokkal jobb játékosokkal, akkor nem érdekel ki mit csinál, a lényeg vagy az, hogy minél többet sebezzek, vagy az, hogy minél többet védjek.
-
rlazol
veterán
neki is van 15-2es veresége meg ilyenek. De amikor szoros az állás (4-6, 5-5...) akkor az általa bevitt sebzésmennyiség (a puszta dmg) és sebzésminőség (a kimenet szempontjából kritikus helyen lévő tankokba küldi a lövést) döntő tényező.
ezért magasabb a WR-je, de mivel a csatáknak csak kb 25%-a befolyásolható ily módon (levezetést lásd korábban), nem 100%.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mcwolf79
veterán
Ezzel a T-10-zel ennyire nem tudnak játszani?
Ma 24 meccsből 13 nyert és 2700-as átlagsebzésre 3761 a WN8 érték.
Amúgy nem bántam meg hogy visszavettem, és az IS-7 legényeit átraktam bele. Nagyon tetszik maga a tank és élvezem vele a játékot. Anno az IS-8 mintha gyakrabban kapott volna ammo rack sérülést, most annyira ezzel nem vészes.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bingisz
addikt
Látom kezdenek alakulni a dolgok.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
rlazol
veterán
válasz Cseri0058 #40544 üzenetére
én 25%-t mondanék.
A mély vörösek WR-je 37% körül, Diegho 62 %.
ez alapján, akármit teszel, a csaták 37-38%-t elbukod, és kb ugyanannyi csatát botként is megnyersz. Ezekben a játékosok és pillanatnyi formájuk, a tankok, a térkép és az RNG kombinációja lényegében eldönti a meccset a kiosztáskor.
A maradék cc 25% az ahol van annyira balanszolt az MM, hogy kétséges a kimenet. Nem azt akarom mondani, hogy minden negyedik csata késhegyig tartó izgalmakkal 14-15ös végeredménnyel zárul, csak azt, hogy nem egyértelmű a kimenet. Ilyen lehet olyan is, amikor 6-6ig fej-fej mellett mennek a csapatok és utána húz el a későbbi nyertes és lesz 15-8... De attól még 6-6 nál (vagy akár később is) még lehetett esélye győzelemre a másik csapatnak is, itt jön be az, hogy egyéni szinten ki milyen döntést hoz - bevállalja-e a lövést, ráfordul-e a free dmg-re vagy lövi a top tiert stb. Aki ilyenkor standard jó döntést hoz és képes sokat sebezni, eldöntheti a csatát. Minél inkább ilyen játékos vagy, annál inkább közelebb leszel a 62-63%-WR hez.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Cseri0058
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest