-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Eagle16 #9750 üzenetére
na meglestem, 2 ágyú van hozzá, azt hittem hogy csak 1 fajta van rá. így már értem, akkor eddig a gyengébb ágyússal találkoztam mindig, most meg a jobbal
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Atlantis
veterán
Én nem érzem olyan tragikusnak a T9-es medek helyzetét...annyira nem lényegesek a változások, aki eddig jó volt velük, az ezután is jó lesz. Félreértés ne essék, nem arcoskodni akarok, de úgy érzem, kicsit túllihegik a témát.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jozefgucci1
addikt
Már frissít a kliens , lehet lassan lehet tolni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #9759 üzenetére
11:30 fele szerintem már játszhatunk.
-
Fel
addikt
Már megy a szerver!
Researched:
E-50 Ausf.M researched. Undistributed experience spent: 183 010. Free Experience spent: 0.
Researched:
JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 210 000. Free Experience spent: 0.
Researched:
M48A1 researched. Undistributed experience spent: 160 000. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'M48A1' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.Essünk neki!
-
Timyyy
őstag
válasz jozefgucci1 #9759 üzenetére
Megy a játék!
Virkir, várjuk a mod packot.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Djuree
félisten
csak én melózok basszameg? én is tolnám már
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GaburroSan
aktív tag
Én is melózom!!!
-
törölt tag
Én itthon döglök,nyári szünet miatt.
-
-
Atlantis
veterán
Ez igen, belecsaptál a lecsóba rendesen... Jó lenne egyszer itt tartani...
AlexWolf: milyen kompenzációt?
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
-
Fel
addikt
válasz Atlantis #9769 üzenetére
Az xp megvolt, pénz viszont még csak egyre volt elég .
Most eléggé játszhatatlan a játék. A ping nem egetverően magas, de laggol mégis rendesen. Egy csatát mentem, de szinte végig villogott a piros.. Pedig alig van még fent ember. Csak nem arról a szerverről kell leszedni az frissítést, mint ahol a játék fut..?Az Su-85 ZiS6 ágyújárét és a T-28 F-30-áért kapsz kompenzációként free xp-t.
D-10T-ért nem jár vissza xp, hanem mindenki megkapja a V-54K motort a T-34-85-re és a T-43-ra helyette.És még új wotlogger sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Hja igen, ez némileg ismerős...kb.12M kredit kéne, hogy mindent meg tudjak venni, amit kifejlesztettem már. Ma a francia vackok kisöprése után talán 3M meglesz...
Mi a szösz, ez az infó eddig kimaradt. Akkor is megkapod, ha már nincsenek a garázsban/depóban?
Estig talán alakul majd a lag is, most én is melóhelyen vagyok (azt nem írom, hogy dolgozok, mert ugye akkor nem neteznék ).
-
Ranger^41
aktív tag
Nálam valami nagyon nem jó... 1. csata lement, azóta amint végigér a töltőcsík semmi nem történik, megfagy a játék...
-
Fel
addikt
Kezdőődik!!
Q&A topikból:
"When are you going to nerf T62A and Obj 268?
First one can shoot two times and hide before E50M shoots second time, and Obj 268 turns faster than german mediums and armor bounces alot" -
Atlantis
veterán
válasz AlexWolf #9777 üzenetére
Hja, de, elvileg igen. Azt olvastam, hogy ezekről most már értesítést is fogsz kapni a játékban.
Fel: kicsit megértem őket, engem is érdekel, hol célszerű lőni az új gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Mindenki az új kis AMX-el szaladgál, semmi taktika, semmi gondolkodás csak FUN!
-
Patrick76496
őstag
Csak én nem kaptam meg a free XP-t? Igazából jelenleg nincs lehetőségem belépni a garázsba, viszont a weboldalon és a mobil alkalmazáson is még mindig 20 623 szabad tapasztalat van. Remélem, hogy ha belépek a játékba, akkor átutalja a nekem valót dolgokat.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #9784 üzenetére
Ja értem,köszi a választ.
-
jozefgucci1
addikt
Mentem egy gyors kört az AMX13-90 el és hát nem változott semmit , még mindíg nagyon ott van. Még mindíg nincs meg a Tank ace vele még erre sem .:
Győzelem!
Csata: South Coast 2012. augusztus 1. 12:09:20
Jármű: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 3 476 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 083
Csatában elért Achievement: MesterlövészOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
No elkezdtem a francia ágat az új francia tank miatt,tetszik a kis bestia Csak még a hotckiss-nél tartok
-
GaburroSan
aktív tag
1 kis újdonság a Gift Shop-ban!
[link]elképzelhető hogy be kell hozzá lépned az accoddal!
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
-
GaburroSan
aktív tag
T127+Power of two+T34+Jgtiger
-
marked one94
őstag
-
Mcray
senior tag
Ha ez igaz, akkor velem madarat lehet majd fogatni, vagy kiderül, hogy béna vagyok és 59% győzelmi ráta csak szerencse volt és mindig a random csapat hordozott a hátán...
OFF:Tegnap nosztalgiáztam: Earthsiege 2, Mechcommander Gold és Mechcommander 2.
Levontam a nagy igazságot. A mai játékok sehol sincsenek hangulatban, színészi teljesítményben (intrók és átvezetők), tehát összesített játékélményben, DE egy valamiben félelmetes a fejlődés: Irányítás és GUI. A Wot erre nagyon jó példa.
Grafikát direkt nem említettem, mert a régi hangulatos játékok C64-en is egy életre szóló élményt adtak, míg a mostani csili vili híg fos játékoknak a nevét sem jegyzem meg.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
AlexWolf
senior tag
válasz marked one94 #9794 üzenetére
Nem volt, csak az első négy. Pár hete volt pár tank, de nem ezek és nem ilyen csomagban.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
tomabear
csendes tag
Vazze egyetlen szegedi sincs?
-
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest