- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
addikt
-
vhw
addikt
Murder kolléga figyelmébe ajánlom:
A használhatatlan és értelmetlen VK 3001P.
Ma vettem vissza, 75%-os legénység, 2-dik csatára Böelter.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
forras2
őstag
Ezt a százalékosdit honnan lehet leszedni? Arra gondolok, ami kiírja csata előtt, hogy melyik csapatnak mennyi esélye van a nyerésre.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Chris0321 #10752 üzenetére
Az lehet a gond, hogy a régi paneled elképzelhető, hogy ezen a 3 fájlon kívül is használt még valamit.
Meg kéne keresned, hogy régen mit használtál. Kikeresni azokat a fájlokat, amiket az használt és törölni mindet. Aztán az új damage panel fájlait is töröld biztos, ami biztos alapon, majd rakd fel újra az újat.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Chris0321
addikt
-
-
Chris0321
addikt
-
válasz D.Orion #10759 üzenetére
Vhw egyszerűen csak beillesztett egy képet, nem linkelt. A motor nemrégiben fejlesztett funkciója, hogy a kilógó képeket automatikusan lekicsinyíti, mert nagyon zavaróak voltak a scrollozandó képek. Így annyit kell tenni, hogy jobb klikk a képen, és show image (persze böngészőtől függ, hogy mi van oda írva).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chris0321
addikt
válasz forras2 #10764 üzenetére
A res_mods csak be kell másolni, ha mást nem használsz. Az xvm-doc/samples/Full config EN-ben lévő XVM.xvmconf fájlt a res-mods/0.7.5/gui/flah fájlba az előzőek mellé kell bemásolni és a wot-xvm-proxy és wot-xvm-proxy.exe fájlokat a játék könyvtárába. Az exe fájllal kell ezentúl indítanod a játékot, hogy működjön.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Chris0321 #10765 üzenetére
Hát sajna, megállt a tudományom. Próbáld meg azt, hogy leszeded a összes mod-odat, és csak ezt a damage panelt rakod fel, és úgy mész egy kört. Úgy mindenképpen jónak kell lennie, ha csak az van a "World_Of_tanks/res_mods/0.7.5/gui/flash" könyvtárban
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
válasz Stauffenberg #10771 üzenetére
Jó ötlet, továbbítom lezsónak, de én nem ígérhetek semmit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GaburroSan
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről!
[link]
5500 HUF! Majdenhogy jobb az ágyúja mint a Super Pershingnek!
Ja új cuccok vannak a Giftben, és megint van Type (mind a 2ő) -
válasz GaburroSan #10774 üzenetére
Mit szólnánk hozzá? Ez egy light tank, nem egy kategória a Type 59-cel. Az utóbbinak ráadásul a lövege is jobb, mitn ennek (persze nem meglepő, mert 2 tier különbség van).
De nem lehet hasonlítani a kettőt, mert egyik light, a másik meg med, teljesen különböző szerepekkel. Ez a tier 6-os Type szerintem nem egy nagy szám, mert túl lassú ahhoz, hogy jó felderítő legyen, akkor már inkább játszok a T-50-2-vel. Ennek hiába jobb az ágyúja, ha 1-2 lövéssel bármi megöl.
Egyébként a super pershingnek jóval jobb az ágyúja.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Tudtommal az csak Kínában elérhető. Megnéztem a gift shopot, de egy Type-ot sem láttam.
-
-
GaburroSan
aktív tag
Augusztus 31-ig lehet megvenni újra Eu-s szerveren az 59-est és most a 62-est is. Farmolásra nem jó a 62-es szerintetek??
[link][ Szerkesztve ]
-
Re-Tech
aktív tag
válasz Antonius1978 #10744 üzenetére
Nekem akkor vették vissza végül a winyót, amikor ott elöttük a boltban is sikerült ezt az előzőleg vázolt kitömörítős hibát reprodukálni, de addigra már kb 3szor vittem vissza gariba, mert random pár hetente elszállt a windows és telepíthettem újra. Javalslom próbáld ki kis és nagy méretű csomagokkal is, hátha. Esetleg a winyód gyártójának support oldalán valami szuper tesztelő alkalmazás ami ezt is csekkeli, de annó ilyen még nem volt.
-
válasz GaburroSan #10779 üzenetére
Aha, de azt elfelejtetted leírni, hogy 24-től.
Hmm, ez most mennyi arany a játékban?
PzKpfw 38H735 (f)
Mert hogy van egy ilyen pack is:
PzKpfw 38H735 (f) + Garage slot + 2050 gold = 12.29 EUR/9.65 GBP
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Lesz megint Type59 a boltban.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Type 59 + garázshely = 30 EUR
3 hónap prémium = 30 EUR
Én inkább a prémium felé hajlok, mert akkor nem csak a kredit jön jobban, hanem a tankjaim is gyorsabban fejlődnek. Na meg most 8k HUF egy hülye tankra nekem sok, akkor is ha fossa a kreditet. Illetve nekem havi ~2500 HUF még belefér, hogy cserébe gyorsabban fejlődjek és kicsit jobban farmoljak a sima tankjaimmal.
-
GaburroSan
aktív tag
Mert szeretnék venni a Csörcsil mellé 1 másikat is farmolni! Type 62 és a Dickermaxon gondolkodom, de azt monta itt valaki hogy a Dickerrel nem lehet farmolni mert magas a skuló ára!
-
válasz GaburroSan #10783 üzenetére
Az a baj, hogy itt senkinek nincs tapasztalata arról, hogy a Type 62 mennyi pénzt hoz, így hiába kérdezed.
-
Chris0321
addikt
válasz GaburroSan #10779 üzenetére
Bocs, XVM-ről indítom a játékot. Szerintem biztos nem hoz annyit mint az 59-es. A farmolásra mindíg a T8-as prémtankok a legjobbak.
-
jimmy74
őstag
-
Chris0321
addikt
-
jimmy74
őstag
egy pár ismerős gép fellelhető
WoT:jimmbo
-
virkir
veterán
Érdekes lesz mivel a jelenlegi MM szerint hetes tanknál kisebbel nem találkozhat tizesel viszont sűrűn mivel scout besorolású.
Namost t7-8-nak lazán két lövés 9-10-nek meg 1.
Nem lesz egy nagy kreditfarmoló mivel azt ugye elsődlegesen a sebzésre adják.
Kipróbálni nem lehet, én személy szerint egy fillért nem adnék érte. Mondjuk másik prémium tankért se."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Chris0321
addikt
-
babferi
tag
válasz GaburroSan #10783 üzenetére
Hat en lattam egy Type 62 gameplayt a youtubeon . Ott 17 loves , 13 talalat 2 kill es gyoztes csataert kapott az illeto ~1800 xp-t es 67k kreditet ! De ez rohadtul sok szerintem , szoval meg lehet emelett meg prem is van , nem tudom . Video : ITT
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
válasz babferi #10792 üzenetére
Ezért Type 59-cel a dupláját kapod creditben.
(#10791) AlexWolf: vehetsz magadnak ajándékot a gift shopban. Amúgy végül is nem feltétlen rossz annak, aki csak scoutkodni akar, és esetleg lövöldözgetni is kicsit. De scoutnak jobb a T-50-2, lövöldözni meg bármelyik tier 6-os med.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz virkir #10789 üzenetére
Az én 7.5-ös táblázatom szerint spec MM-je van és még 7es tankokkal sem találkozhat. (ugyanaz a beosztás mint a Churchill-T14-Matilda stb.)
Szerk; mégse igaz, ezek szerint egy korábbi 7.5 táblám van.
Mozgékonyságra meg így saccra (tömeg-lóerő-fordulékonyság alapján) kb, pont egy elit PzIII szintjén lesz, ami azért annyira nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
AlexWolf
senior tag
Már eljöttem a munkahelyről, holnap skájpolunk.
Nem még nincsenek, de typeot mindenképpen meg kell venni, amíg a store-ban van. A többi meg még lesz egy darabig, azok ráérnek.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Fel
addikt
Ezzel a csatával egy korszak lezárult:
Defeat
Battle: Fjords 2012. augusztus 9. 16:42:08
Vehicle: T30
Experience received: 474
Credits received: 41 670Ezután úgy döntöttem ennyi elég volt a T30-ból, ideje túllépni rajta, úgyhogy...
Researched:
T110E4 researched. Undistributed experience spent: 184 485. Free Experience spent: 26 515.Elhasználtam egy kis free xp-t, de nem bánom. Majd visszajön.
Sold:
Vehicle 'T30' sold successfuly. Received credits: 1 928 950. Spent gold: 30.
Purchased:
'T110E4' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.Hail to the King!
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 9. 17:21:21
Vehicle: T110E4
Experience received: 1 438
Credits received: 44 823
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "2nd Class"Második próbálkozásra egy ilyen jött össze. Az első is győztes volt, de semmi extra.
Replay itt: [link].-------------------------------------------------------
joergie: Én is hasonlóan fejeztem be vele:
Kezdetben nekem is nagyon döcögősen indult, máig sem értem miért.. Rögtön minden fejlesztéssel el volt látva, 100%-os legénységgel (+ a bónuszok), és ráadásként még kapott egy kis nerfet is később.
Kb. 1,5 hete, hogy elkezdett javulni a legtöbb mutatója. 44%-os wr-ről sikerült felkúszni 54-re.. Meg nem kedveltem, nem bánom, hogy eladtam.Maximum sebzés: 8646. Emlékszem, ez egy vesztes körben jött össze.
Érdekes, hogy a találatonkénti átlag sebzés csak 480.. Hiába a jó páncélátütés, ha mégis sokszor lepattan, vagy 0-s sok lövés.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Már lejárt a szerkesztés, úgyhogy sorry a dupláért, de...
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest