-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Elvileg ez is 7.5-tel jött be. HT/TD/MT max. 2 osztállyal magasabb ellennel kerülhet össze, nálam ez tegnap be is jött. Kivételt ez alól a könnyű tankok és a tüzérek jelentenek. Láthattál T6-ost, de az akkor AMX volt gondolom.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
törölt tag
Valami nagyon el van baszkurálva...Ha én leadok egy lövést,akkor mindenki meglát,és már lő rám,ha más ad le rám 13 lövést,akkor nem látom meg...Persze kivétel,ha nem látom,és egyszercsak 2cm-re megjelenik előttem.
-
-
Djuree
félisten
válasz #56230144 #9964 üzenetére
kipróbálom már majd én is ezt a t-50-et, a francia lightok bejöttek, ezek meg még fürgébbek. olyan jó szopatni az artykat, meg a heavyk között cikázgatni, ők meg azt sem tudják hova forogjanak amúgy rájöttem a legjobb ha le sem szarom a körülöttem futkosó t-50-eket, sebezni nem nagyon tudnak, én meg hiába forgok utánuk, csak kilő a többi tank addig.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Amúgy fullra kihalt a topik,vagy csak dolgoznak az emberek?
-
törölt tag
AMX12t-t szedtem ki az előbb,a hülye nem ment volna a közelben lévő szikla mögé,á nem!Elkezd forgolódni,én meg rutinos scout lévén szépen gyorsit,forog,lassit,hátra sorrendet követve szétszedtem
Meg is lett az eredménye:Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 2. 10:00:03
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 959
Szerzett kredit: 17 261
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
-
törölt tag
Azt jól látom, hogy van ilyen, hogy Clan Wars, ahol Európa térképet kell meghódítani, és Magyarországot Cseh és Horvát erők fogják?
-
AlexWolf
senior tag
válasz #48613632 #9976 üzenetére
A nagy, profi klánok nem vesznek fel embert egyből a fő klánjukba, pláne nem kis tierű tankokkal.
Nyugat Afrikában van több magyar klán is.
Régen AHA tag voltam (Kb fél évig nem játszottam, és mivel elég hektikus, hogy mikor és mennyi ideig játszok, nem is léptem vissza. Nem akarom az aktív játékosok elöl a helyet foglalni.)
Létezik az AHA-n belül egy nevelő klán, de oda is kell azért némi hozzáértés, hogy bekerüljön az ember. Ahhoz, hogy a nagy csapatba átkerüljön valaki, elég sokat kell fejlődni.
De ez kb minden komolyabb, nagy (területtel rendelkező) klánra jellemző, hogy a fő (értsd CW-ző) részlegbe, csak több tier 10-zel rendelkező, kipróbált játékos kerülhet csak be.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
AlexWolf
senior tag
"nagy területtel" rendelkező klán 2012-ben 0.7.5-ös WOT esetében mit takar?
Nagy (vessző) területekkel is rendelkező klánok. Így tényleg helyesebb. Sorry, ha nem volt érthető amit írtam.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
AlexWolf
senior tag
válasz #56230144 #9984 üzenetére
szerintem érdemes különbséget tenni CW-s klán és CW-s klán között is.
Van olyan klán, aki funból megy CW-zni reális esély nélkül, és van olyan, ami felkészülve, gyakorló csaták százait lejátszva, begyakorolt taktikával, jó játékosokkal és megfelelő/megfelelően felszerelt tankokkal. Mind a kettő féléről van tapasztalatom. Viszont területfoglalásra/megtartásra csak a második típusnak van esélye.
-
LAJTNING
tag
Victory!
Battle: Karelia 2012. augusztus 2. 11:54:16
Vehicle: Type 59
Experience received: 4 466 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 127 441
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunAz megint hozzátartozik, hogy 21332 vesztes csata mellé...
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
-
joergie
őstag
válasz AlexWolf #9988 üzenetére
Sajnos a magyar közösség még nem ért el arra a szintre, hogy legyen olyan erős klán, akik amellett hogy erősek(cw területek, eredmények), maguk is "nevelnek" ki jó toptier/cw játékosokat.
Alapvetően 2 lehetőség van egy (magyar) klánnak, ha alklán(ok)al kinvelei a későbbi cwképes emberkéket, ami azt is jelenti hogy azokkal foglalkozni kell, meg benne van hogy sokan nem fogják elérni azt a szintet, amivel fel lehet kerülni főklánba, továbbá ott van annak a lehetősége hogy ezek egy idő után többet akarnak mint amire a főklán képes, tehát ezeket az embereket utána meg is kell tartani, ehhez is elég sokat le kéne tenni az asztalra. És innen jön a másik típusú cw klán, ahova ezek az emberek vándorolnak, ezek azok a klánok akik már bizonyítottak cw térképen, és pusztán már a szervezettségük és eredményeik is mellettük szólnak.Emellett megjegyzem, ha már egyszer benn van egy klán a térképen, a diplomácia kb annyit számít, mint a csatákban nyújtott teljesítmény.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jozefgucci1
addikt
válasz joergie #9991 üzenetére
Ezért van , hogy a jobb magyar játékosok átmennek külföldi klánokhoz . Vagy netám alapból úgy alakít valaki klánt , hogy összeszedi a régióbol a legjobbakat . Volt szerencsém játszani egy ilyen most alapúlt klánnal ( HAMI ) mindenki kultúráltan írt és beszélt mindemelett nagyon jó játékosokkal .
Amúgy a batchat szerintem jobb lett így Tier10 ben .Nem pattog annyit jobban fordul szóval nekem bejön . eddig csak nyertes kört mentem vele . Sajna az AMX13-90 kedvencem így , hogy felkerült már nem annyira életképes . Simán Tier10-be rak a játék és ott nehéz érvényesülni .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #9992 üzenetére
be akarok lépni én is egy jobb klánba, ahol van legalább t8 század, és van is minden este elég ember, de még egy ilyet nem találtam. alapítani meg nem fogok, nincs hozzá elég időm/türelmem. a gyakorlószobás játékok nekem nem kellenek, inkább "élesben" tanulnék, akkor legalább móka is van közben. plusz képes lennék alkalmazkodni, olyan tankot vinnék ami éppen hiánycikk, akár artyt is, és sokakkal ellentétben képes vagyok engedelmeskedni akár a leghülyébb parancsnak is. az a 2 év airsoft megtanított a fegyelemre
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jahrn
senior tag
-
virkir
veterán
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest