Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Bingisz #98225 üzenetére

    Láttad már Diegho monitorát, miközben játszott!? Vagy azért mert azt mondja, hogy nem használ modot, Te elhiszed!? Nagyon nehezen tudom elhinni azt, hogy van olyan ember, aki minden féle mod nélkül, csak és kizárólag a szűz játékkal tolja!? (se damage panel, se xvm, se célzó mod, se egy ködeltávolító, stb-stb)

    Amúgy én régóta azt vallom, hogy a WG-nek kellene alapból beépíteni a többség által használt FŐBB modokat - akár egy mod pack-hoz hasonló választásos opcióval (pl több célkereszttel, stb) - és azon felül tényleg megoldani azt, hogy mást ne lehessen feltenni - gondolom ezt programozás szintjén el lehet érni!? - , aki mégis ilyet kísérel meg azt vágják ki! Ez a magoldás szerintem több oldalról is megfelelő és jobb lenne a mostani áldatlan állapotnál:
    1. játékos szempontból: nem kellene napokig azzal szarakodni, hogy megtaláljuk a megfelelően működő modokat - be lennének építve, tehát biztos, hogy kompatibilis lenne, működne!
    2. WG szempontjából: nem lennének csalók, csalások!

    Szerintem mindenki jól járna!

    Viszont ugye azt is tudja mindenki, hogy WG-nél értelmes, tényleg FONTOS dolgokkal nem hajlandóak törődni, a HD grafika a legfontosabb és mint megtudtam egy új irodaház! :W :U

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák