- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #90199 üzenetére
Így, hogy buktad, és nem kaptál plecsnit, persze, hogy csak harmad osztály...
De amúgy az 50-120tól lefele, mindenki kaphatná a feljelentést, tétlen bot miatt, ha már olyan feljelentős fül nincs, hogy NOOB...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
CDC és STA-2 most sem lett kedvezményes. Pedig sokan várják már akciósba.
-
Jolet
őstag
20 csatából meglett a 75000 is...
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Jolet
őstag
bementem a bulldoggal szorzóra de iszonyat vacak leosztást kaptunk és nagyon el is vertek minket, aztán kiderült, hogy mégiscsak örülnöm kell, mert meglett a stugos LT15 :-) 4900 spottal, nem is gondoltam volna
a tank átvételéhez először a csajokat kell átvenni? vagy hogy működik?
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
grizlisandor
veterán
Nálatok is tök üres a Küldetések és Akciók ablak?
Az előbb nyertem a meccsem, az x5 XP-t megadta, de nem számolt semmilyen küldetést...
Mit tegyek, hogy előkerüljön? -
Enzolord
addikt
válasz grizlisandor #90206 üzenetére
Kilépsz, vagy szervert váltasz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
fradi81
veterán
válasz grizlisandor #90206 üzenetére
olvass vissza, vagy elég ha újraindítod a játékot
Aki szintén farmol, jöhet szakaszba T9 limites prémmel.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
grizlisandor
veterán
Sikerült, köszönöm!
Lehet nem csak átfutni, hanem olvasni is kellene a komenteket.
-
jr1994
addikt
Azért az vicces hogy most ad elég xp-t az ászhoz (1310), korábban kétszer is sebeztem 5000 körül igaz T8 csatában. Talán most először lőttem el egy egész tár aranyat, a Mausok kapták testvériesen elosztva, nagyon szerettek érte
Amúgy semmi extra, de azért jól jött a küldetéshez ez a 10000 xp
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
T57 heavy-re milyen felszerelést érdemes tenni? Az ami T54E1-en volt jó lehet? (célzás gyorsító, vert.stabi és 1. venti; 2. optica)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mcwolf79
veterán
válasz jano_77 #90212 üzenetére
Én vert .stab. + célzásgyorsító + ventilátor kombót raktam rá. Bár nekem a legényeken van BIA.Jót tesz a töltésidőnek a BIA+venti kombó, ezzel meg úgysem spottolok. Ha már nekem kell ezzel spottolni az már régen rossz. Mivel ennek tulképp nincs számottevő páncélzata és ezzel inkább a második sorból szoktam tárat üríteni a felspottolt ellenfelekbe. Közelharcba csak akkor bocsátkozok ha feltétlen muszáj.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
emre
veterán
Ha megvan a sorban az utolsó küldi is akkor a következő küldetés kiválasztásánál a gombra kattintva a "jutalom átvétele" ablak jön föl. Itt kell megadni milyen nemzetet, milyen tanktípushoz, tankhoz és milyen képzettséget igényelsz.
Egyébként meg szerintem csak kifejlesztett tankhoz lehet kérni legénységet, szóval lehet nem várnék addig. De ha van CDC-d akkor én ahhoz kérném a legénységet, ugyan az kell bele mint az amx30-ba.
Ha most nem veszed át asszem akkor is lehet tovább menni a következő sorozatra.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Jolet
őstag
-
emre
veterán
CDC-t nem akarsz venni esetleg? Csak ennek a gépnek van olyan legénységi kiosztása amiben lehet húzni az új francia gépek személyzetét. Akkor ebbe kérheted a csajokat, és majd később átképzed őket hisz mindegyik közepes tank.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Ebit
addikt
750 aranyat adtak+ férőhelyet az eventért.
-
Reaper
őstag
Eljutottam egy elágazáshoz, és érdekelne vélemény olyantól, akinek van tapasztalata az S-51 és a SU-14-1 artyval. Nemtom melyiket vegyem, papíron kb ugyanaz, az S-51hez viszont csak lánctalp kell, és nagyobb a páncél ahogy látom. Viszont nemtom melyik játszhatóbb.
-
wanted5
őstag
Erről a Type59 lottóról tud valaki bővebben valamit?
Írja, hogy vagy új játékost kell invelni, vagy régit vissza.
Ha régi játékost hívok vissza, gondolom kap egy emailt, de azután mit kell csinálni? Menni kell platoonban csatát? Ha igen mennyit?Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
joergie
őstag
válasz Reaper #90228 üzenetére
Azt hiszem a Su14-1-el jobban jársz, kifejleszthető a motor is a su14-2höz, ágyú is, és stock ágyúval nagyobb a kitéríthetősége az ágyúnak, ha jól láttam, az s51-nél ugyanolyan szar a kitéríthetőség alap ágyúval mint a fejlesztettel, és úgy kb használhatatlan. Mondom ezt úgy hogy azért tudom használni ezeket a szarokat. Meg kell nézni a stock ágyús su14-1-et milyen a kitéríthetősége, ha jobb mint az s51-é(ami nagyon gyér), akkor inkább azt.
De amúgy milyen elágazásról beszélsz? Most nem tudom megnézni in-game csak wotdb.info-n, mert kaptam egy nap bant
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Reaper
őstag
válasz joergie #90230 üzenetére
Köszi, igazából azért elágazás, mert most fejeztem be a nagyon szenvedős su8-at, a KV2ről meg ez már ki volt fejleszve, így most vagy ez vagy az, utána úgyis csak 1 arty ág marad.
Viszont így már értem, hogy a motor miért extra a 14-1nél, így annyira nem gáz.
Jó rosszkor kaptad a bant -
fradi81
veterán
Visszavettem a Tiger2-t, lett is vele egy jó kör, ez a pontosság már hiányzott t8 nehéztankon
replay[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Enzolord
addikt
Hát, azt hiszem, meg van az új mesterem.. 17k csata, 71 azaz 71 az átlag sebzés. és 10% a találati arány...
Hát az ilyet miért nem kúrják ki a csába botként?
Neve: jcfc[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Reaper
őstag
Azért az ilyet talán nem kéne kedves honfitársaim. Szerintem undorító az ilyen reagálás, ha valakit kilőnek.
A neve Omstank, M_T_A tag, jó statokkal, lehetne annyi esze, hogy nem ilyen paraszt. Szerintem nem érdemli meg a tagságot. Ja van replay is, hogy mire akadt ki.Kiszedtem a képet, kérlek máskor ilyet ne linkelj. Akik játszanak, úgyis tudják, mi folyik a cseten, viszont itt nem fér el.
[ Módosította: #40993792 ]
-
myckey
veterán
van az az idegállapot, van bizony
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
oke
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #90239 üzenetére
Jah, köszi. Mert T-25 nekem is van, de az nem arany Melyik mod ez? És melyik mod az, amelyik a tankoknál kiírja %t?
-
skopy
tag
Ha egy mondattal kellene a mai napot jellemezni szerintem a " zombi invázió " lenne az a szó.
Nem tudom hogy másnál is ez van .Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
emre
veterán
A T55 HT2-es küldiben mit kell teljesíteni?
3 kill, 100 méteren belülről? Már harmadszor csinálom meg 3k dmg felett és nem adja. Nem lehet hogy csak heavy-t kellene kilőnöm?
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Csapat csatába jönne valaki? Eddig 2-en mennénk tenni egy próbát.
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest