- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
popey37
addikt
válasz #40993792 #90951 üzenetére
akkor ha elérem a pontot, T32 megy levesbe és jön helyette az m103, a t32-es legénységgel. már a 3. skill megy rajta. a 110E5-be meg van a 2 skilles legénység amit a 8 bites játékon adtak) de az még odébb lesz.
másik kérdés ami számomra fontos. milyen laptopot vegyek ami elfogadható szinten tolja a wot-ot?
kétmagos proci és 2 giga ram az alap. de a vga-val nem vagyok tisztában.
asus, acer, dell, vagy hp ami közül válogatnék.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
az orosz ágon a KV-1S volt a császár, sajna nerfelték és azóta nem igazán jó. azóta a KV-85 és a T150 viszi a primet, bár a KV-85 nagyágyúja sokáig tölt de üt is
ő lett a KV-1S utódja, a kv-t levitték tier 5 be és behozták a KV-85-öt, megkapta a KV-1S legénységét.
én szeméyl szerint nagyon sajnáltam a nerfet.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Greentea
senior tag
KV-3 szerintem tier 7-ben elég jó. Volt anno, hogy a Tigrisbe 550-et sebeztem, hiába az alfa sebzése 390 .
Persze fordítva ha én vagyok a Tigrisben eddig mindig elbántam egy KV-3-al, de ez játékos függő.
KV-4-et nem bírtam, ha lesz türelmem és free XP-m majd visszatérek hozzá. -
zuchy
őstag
válasz Greentea #90961 üzenetére
A KV3 még elmegy kategória, a KV-4-el lehet jobban kínlódni, de azzal sem volt vészes. A végén az idegesített a legjobban, hogy folyamatosan átlag alattiakat sebzett, direkt figyeltem. Amúgy sem acélos a sebzése és hozzá az újratöltése, ráadásul állandóan alulról közelítette az átlag damage-t, volt hogy 230-at lőttem vele, vicc.
Ha 2000-et lősz már vele az már bőven kék stat.
Az ST-1 meg ezek után egy dimenzióval jobb. Összehasonlíthatatlan. Csak rejteni kell az alsó front páncélt és kegyetlen. Ezt nagyon sok pályán meg lehet vele tenni. Városban meg side-crape.
Múltkor a Jp.E100 csak goldal tudta belőni a tornyomat.Jah, free Xp-t nehogy a KV-4-re költsd. Az kell majd az ST-1-re mert az alap löveg a 175mm átütésű D25T. Tier 9-10-ben esélytelen.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
scyllarus
veterán
válasz popey37 #90958 üzenetére
"az orosz ágon a KV-1S volt a császár, sajna nerfelték és azóta nem igazán jó. "
Régen volt fos, most pedig isteni T5-ös. T6-ban régen is a T150 volt a jobb.
Szigorúan egyéni vélemény."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
popey37
addikt
válasz Drenadar #90962 üzenetére
prém tankot direkt nem emlitettem, mivel nincs.
amugy a tier 6-ban az amcsi M6 nekem nagyon bejön, igaz kicsit magas, de gyorsan tölt, jó az átütése: goldal még a tier 8 is remeghet ha meglátom pontos az ágyuja és elfogadhatóan nagyot sebez.
a tier 8 prém vátozatát viszont szivesen megvenném még lovéért is. egyszer probáltam, hát ütős. kár hogy nincs a diszkontban.a light és med tankokról nem tudok véleményt mondani, ugyanis nincs csak egy csefim. én csak heavyval és td-vel szeretem tolni.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
"Lehetséges hogy a T8 Kanonenjagdpanzer lecseréli majd a JT88-at amit kivesznek a boltból." - ez azt jelenti, hogy akinek van JT88, azt is cserélik!? Vagy csak annyit, hogy a változtatás után már nem lehet JT88 venni csak a KanonenJP-t!?
"nem lesz javítva a hiba a 9.7-ben ami miatt a tank néha "pörög" egy helyben" - ne is, miért is csinálnátok vmi értelmeset!? Még több HD modellt pls!
"Tudnak az egyik microlag problémáról és valamelyik patchben javítják." - 12.3.56 -ban talán, majd ha kész lesz! Hova siessenek az ilyen tényleg FONTOS dolgokkal, mikor még kevés HD modell van a játékban, nincs ilyenekre idő.
"Vannak akik micro-szaggatásokra panaszkodnak, Storm azt mondta ez régi probléma de nem tudták megismételni, nem hogy még javítani" - pedig nem ritka azon csaták száma, mikor a LAG jelző kis pontocska folyamatosan pirosan villog! (de hát lásd korábbiak, van fontosabb )
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz Greentea #90961 üzenetére
"KV-3 szerintem tier 7-ben elég jó. Volt anno, hogy a Tigrisbe 550-et sebeztem, hiába az alfa sebzése 390"
Akkor az max. repesz volt, vagy elnéztél valamit - én az utóbbira tippelek, mert hirtelen nincs ötletem, hogy lehet 61 mm-es repesszel teljesen, vagy közel teljesen átütni egy Tigrist.
jano_77: biztos vagyok benne, hogy el nem vesznek prémtankot. Annyi lesz, hogy a JGTR 88-at utána nem lehet majd venni.
Úgy tűnik, tényleg vissza akarják szorítani a tierlimites prémeket![ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
küldött már vki panasz levelet a WG-nek esetleg replay file csatolásával?
Hová kell az ilyet küldeni, milyen címre, milyen csatornán?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
oke
senior tag
Hát bakker, nagyon nem megy nekem a Tigris2-vel (igaz, mással sem ) 33% állok vele, igaz nem sok csatával eddig. Több olyan is volt, ahol TIER 10-be dobott, hát nem sok maradt belőlem, pedig igyekszem nem előre rohanni. Szerintem néhány olyan eset volt, ahol valóban én voltam a hülye, viszont legtöbbször nem igazán volt esélyem a "csapattal" nyerni.
Egyelőre a motor és a lánctalp fullos. A legénység öröklődött máshonnan, még BIA sincs rajtuk. Kiegészítőként töltésgyorsító van egyelőre. A látótáv tűnik egyelőre kevésnek, így sniperkedni sem nagyon lehet vele távolról. A IX-es ágyú mennyivel nyújt többet, mint az alap? Számszerűleg nem sok különbség van köztük. -
Chris0321
addikt
-
fradi81
veterán
Jelenleg melyik ágyú van fent a 10,5-ös? De mindegy a lényeg hogy a nagyágyúval az igazi.
Borisz
ő lenne az szerintem belefáradt a játékba vagy új accot kezdettmoto g72, Ninebot d28e
-
FoBCRaistlin
őstag
Uraim!
Mobil i5 4210U proci sebessége mennyire lesz elég a WOT-hoz?
# of Cores 2
# of Threads 4
Processor Base Frequency 1.7 GHz
Max Turbo Frequency 2.7 GHzTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Szepi1979
senior tag
válasz FoBCRaistlin #90983 üzenetére
Ha tudsz minél magasabb frekvenciával rendelkező procit vegyél. Az U jelzésű procik ritkán tartják meg a maximális Mhz-et, főleg ha egy dedikált GPU is van a gépben.
“ nem kell mindig nyerni “
-
jano_77
nagyúr
SHiZUOKA-nak miért nem hiszel?!? Tényleg a proci a legfontosabb, hogy minél magasabb legyen az órajel 1 magon!
-
Borisz76
veterán
Szia.
Én a kisfiamnak egy Zotac ZBOX EN 760-as gépet vettem.
Tettem bele 2*4 GB ramot és egy 256 GB-os SSD-t.
Mint látható a leírásban is egy Intel Core i5 4200U (dual-core, 1.6 GHz) (Turbo up to 2.6 GHz) processzor van benne egy NVidia GTX 860M mobil GPU-val.
Full HD felbontáson maximum grafikai beállítások mellett 35-40 fps-t produkál.
Ez is jó de én levettem közepesre a minőséget és ezáltal gyorsult olyan 60 fps környékére.Tehát az általad említett i5 4210U proci is elég kell, hogy legyen !
Mod : Azóta egyébként frissítettek ezen a modellen is és kijött egy Zotac ZBOX EN860-as típus is.
Ugyanolyan Intel Core i5 4210U (dual-core, 1.7 GHz) (Turbo up to 2.7 GHz) mint amit te is ítál. A GPU az maradt NVIDIA GeForce GTX 860M.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #90972 üzenetére
"Storm megerősíti, hogy a Bigworld kliens oldali felületét fejleszteni fogják, hogy jobban illeszkedjen a 2015-ös „követelményekhez”;" - mire végeznek vele már megint elavult lesz, mert JÓ esetben 2016-ot fogunk írni, rosszabb esetben.........
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Szepi1979 #90984 üzenetére
Sajnos sok választásom nincs, mert szinte minden lapiban ez a "fantasztikus" U-s proci megy.
Hiszek én neki jano_77, csak úgy tűnik nincs más opcióm, mint ez a proci.
Borisz76: Köszönöm, jól hangzik!
Greentea: Thx!
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Greentea
senior tag
Nekem közepes beállitásokon 30-35fps-t produkál. GPU gforce gt840m.
Proci hőmérséklet hűtőpaddal max 70 fok, fél év után, tehát már tuti teli van porral. Ja laptoprol beszelek -
Borisz76
veterán
válasz Szepi1979 #90990 üzenetére
Én akciósan vettem 400 euróért.
Memória 100 és az SSD is 100 euró volt.
Összesen 600 eurót fizettem érte.Laptopot nem akartam venni mert monitor/bill/egér már adott volt.
Egyszerűen csak a fiam régi gépét akartam modernizálni, hogy ne 3 perc legyen a boot idő és ne zakatoljon egy hatalmas gép a pici íróasztalán.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz FoBCRaistlin #90988 üzenetére
Inkább ezt akarom!
Intel® Core™ i5-4210H Processor (3M Cache, up to 3.50 GHz)
NVIDIA® GeForce® GTX 860M 2GBTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Departed
őstag
válasz FoBCRaistlin #90994 üzenetére
Használjatok please off topic címkét, köszi.
Lényegében egy mondat tartozik amúgy ebbe a topicba: WoT-hoz minél nagyobb cpu órajel kell. Ennyi.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Simi37
őstag
Nekem i5 3337U van és egy-egy véletlen pillanatban felmegy 2,7ig...ami mindig stabilan megvan az a 2,5 fölötte ritkán.
(#90994) Hát ez mindjárt jobban néz ki
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Quan-Chi
őstag
Nemtudom mi van most a WoT-al, de rendszeresen a minimumhoz közel sebzek. Löwe-el 10 lövésből 1x sem sebeztem 300 felett és 2x is pattantam szemből VK30.01P-ről. A legszembetűnőbb az E50M 390 átlag sebzése mellett ilyen 320-350 közti sebzések tömkelege (400at soha nem sebez, pedig az E50 sokszor beadott 400 feletti sebzéseket)
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
wanted5
őstag
valaki legyen olyan kedves és segítsen már nekem
adott egy célzó mod: ez
egy olyan server reticle / célkereszt modot tudna linkelni valaki ami ezzel együtt tud működni? vagy ennek a server célkereszttel kiegészített változatát?már napok óta keresem, próbálgatom hogy jó legyen, de egyszerűen nem sikerül, a beépített alap szerver célkeresztet meg lehetetlen normálisan használni
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest