- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Azt rebesgetik, hogy a Béla helyére érkező tankra lesz 15 centis löveg. Gondolom az E100-é, mondjuk a faillöwe statjaival. Érdekes...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Valahogy nem lehet kiváltani mondjuk a könnyű tankos küldit?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
törölt tag
válasz zozimoto #84204 üzenetére
A könnyű tankos küldetéssort én sem csípem, de "csalok" egy kicsit.
Crusaderrel csinálom, mert annak medium mm besorolása van, azaz maximum hetesekkel találkozhat.
Ha véletlenül top vagyok vele, akkor nagy mészárlást lehet vele csinálni.
Talán 2-3 küldetéshez kell majd a hetes lightjaimat igénybe venni.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Érdekes ez a Mammuth misszió. Megvan a második 25 is és 1 skill 98%-ról felugrott 2. skill 70%-ra. Kicsit nagyot ugrott...
Fully electric lifestyle!
-
csaba17
senior tag
lécci valaki erre, köszi
-
Emu
őstag
Erre de nagyon vágytam már, KV1 tank ász. Visszakeresem fórumba, hogy lehet replayt feltölteni és az is lesz
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz [HUN]Dani #84218 üzenetére
Hogy mikor, az kérdéses, megkapni nem fogjuk, és a MAUS Prototype lesz helyette elvileg..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz csaba17 #84214 üzenetére
XVM: Szerintem cseréled le egy újra és állítsd be magadnak, ez a legegyszerűbb megoldás.
A http://ftr.wot-news.com/-on ez van írva a 12. SPG küldetéshez: Additional – Be among the top 3 players on both teams by damage caused. Destroy 2 enemy vehicles. Survive the battle.
Additional – Win the battle.
Ha jól fordítottam le akkor a top 3 sebzést kell kiosztanod mindkét csapatot figyelembe véve, ki kell lőnöd 2 ellenséget és túlélned a csatát. -
Mottie
őstag
válasz Bingisz #84211 üzenetére
Akkor nekem miért csak 20-30% -ot ment fel az első képesség? :/
@Tesla93: Nekem az úgy lett meg, hogy 4100 dmg-em volt.. És 20 mp-vel a vége előtt nagy nehezen lőttem egy 120 HP-s AMX 50-100 -aat (pedig gondolkodtam hogy belelőjek-e egyáltalán, mert a hitlogom csak 3300 dmg-et mutatott. Volt egy ghostshell -Obj. 704-
@h1mpi: Szakaszban nyomod? Én szívesen beszállnék egy Mammutplatoonba
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Stigma.HC
senior tag
Platoonban kell tolni ezt a játékmódot és akkor dől az xp dögivel (8000 körönként) A jövendőbeli E5 legénység harmadik skillje most van 86%-on és szinte csak este játszottam SH csaták után. Talán még befigyelhet a negyedik fullozása is kilencedike előtt ha lesz időm játszani.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jr1994
addikt
Hol volt arról szó hogy az egyéni küldetésekben a csalást keményen bünteti a wg? Mert azt hiszem hogy amikor az 50B 6 tárat lő 0 sebzéssel az IS-7 toronyfrontjára, az megfelel a küldetés elcsalásának
Az csak mellékes hogy természetesen az 50B volt az én csapatombanVan screenshot a másik oldalról is, a betöltőképernyő szerint bár nem egy klánban vannak de mindkettő lengyel és zöld játékos mind a kettő. De a még nagyobb gáz, hogy legfeljebb a T28 küldetésnél tarthat a gyökér és az IS7-tel csalnia kell hogy meglegyen...
Meg egy pár képet még csináltam, csak egy érdekesebbet teszek ide:
Én csata közben elmentem fogat mosni aztán mivel már láttam hogy bukó a csata jó lett volna legalább egyszer kitárazni, természetesen az ellen is7 a csata legveszélyesebb tankját bulldogomat lőtte a béna 50b helyett. Mit neki egy táras T10 heavy. Én hülye nem esett le elsőre hogy mi van...
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
adamgreen
senior tag
Én a TD ucsot T30 al csináltam 5600 sebzés
Heavy ucso szintén e100 nem volt vészes de kell kis szerencse hozzá
-
h1mpi
félisten
-
Enzolord
addikt
Vagy kérj Emrétől... Neki T9 Heavy-bél van a kerítés..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Még inkább Orosz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest