- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
válasz N. A. Attila #75143 üzenetére
Esetleg nézd meg őket: 145. Önálló Páncélos Dandár
Ők nem CWznek, csak stronghold, szakasz, ritkán század.Egy részüket ismerem korábbi klánomból, meg öcsém is náluk van. Elég laza csapat, minimális vagy még kevesebb kötöttséggel.
sautia
sequator
-
Mottie
őstag
válasz sebijani1982 #75139 üzenetére
Valamiért úgy tűnik hogy ami nem te vagy (prémmel a prém nélküli, prém nélkül a prémes) xp-t megduplázva írja ki. Nincs semmi akció
Be Victorious!
-
jozefgucci1
addikt
-
sebijani1982
senior tag
válasz Mottie #75155 üzenetére
Sejtettem, hogy hiba azért is dobtam a végére ezt:
Köszi a választ!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
Bocsánat, lejárt a szerk idő:
T55a ellenfélnél már halott, de se név se semmi. Tesztelhetnek valamit?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Bingisz
addikt
válasz sebijani1982 #75159 üzenetére
Szuperteszter acc.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
szbalogh
addikt
válasz sebijani1982 #75159 üzenetére
Én egy su-76i-t vagy mit láttam nemrég. Az is "elég ritka".
Nick: HE_Storm
-
Szepi1979
senior tag
válasz Pete55555 #75011 üzenetére
Egy artym van, hetente egyszer-kétszer megyek vele, de észrevettem én is hogy a végjátékban rám rontó ellenfelek közül az elsőt td módban általában ki tudom szedni. Ez a 0.9.3. patch előtt nem így volt. Mivel keveset artyzok nem hiszem hogy az artysta tudásom lett hirtelen epic.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #75161 üzenetére
Arról írták, hogy volt bent, de kivették, mert túl op volt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Szepi1979
senior tag
válasz Kean_Sorbo #75121 üzenetére
Ááá! Vajon az előző kártyát honnan vette ki? Nem az a baj hogy nem ért hozzá hanem hogy ennek ellenére elkezd szerelni.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Enzolord
addikt
válasz Szepi1979 #75165 üzenetére
Lehet, hogy a cpu-ba integrált gpu-t használta..
Még jó, hogy nem szegelte rá a procira..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
Komolyan ez az MM, ha nem egy élő ember, akkor nagyon tudja, mit kell szívatni a népen. betesz Matival 4/4 loss után top tiernek... hova? Wesfield legalja... szerintetek mikorra értem el valahova? na semmikor? nyertünk? igen! megnyugodhat a paraszt? igen (nem)
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
fsb1000
nagyúr
Megnyugodhatsz, nem ember csinálja az MM-et (tudom csak költői túlzás volt részedről) és nagyjából úgy műxik ahogy a wiki.wot-on le van írva, vagy ahogy a nemrég linkelt videjón elmagyarázták.
Tényleg nem kéne ezen az MM-en bosszankodnod, nincs azzal semmi gond, csak ha egynlő számban ér minket jó hír és rossz hír, akkor a rosszakra emlékszünk jobban vagy azokról beszélünk inkább.
.
Legyél jobb játékos mint most, és nem fog annyira fájni ha az MM alulra tesz vagy olyan pályát ad, amin a tankod nem tudod elég hasznosan használni. Vagy próbálj a publikus működésétől eltérő törvényszerűségeket (babonákat) találni a működésében és játszd ki azokat. Érezd magad győztesnek, ne pedig vesztesnek az MM-el szemben -
jozefgucci1
addikt
Decemberi-Januári küldetések .:[link]
Alig kell majd prémiumot venni decemberben annyit fognak adni . Végre jó kis csomagok lesznek .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz fsb1000 #75170 üzenetére
Persze csak irónia volt A nap végére összejött az 1200-as WN8 és az 50%+ WR, úgyhogy megnyugodva kikapcsoltam
Ez nagyon skilles feladat: három érted három csatát
12.01-01.01: Havi küldetések
Nyerj 3 csatát egy Tier 5+ tankkal úgy, hogy a top 10 XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalom: 75.000 kredit. Naponta 1x teljesíthető.
Teljesítsd 15x az előző küldetést. Jutalom: 700 arany.Ez viszont kőkemény
+30% kredithozam minden tier 4+ járműnél, ha a top 10-ben végzel
+40% kredithozam minden tier 4+ járműnél, ha a top 3-ban végzel
Az utolsó két bónusz össze is adódhat, azaz ha a top 3-ban végzel, akkor +70% kreditet kapsz.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #74930 üzenetére
Hali
Azért ez komoly hogy már te is 10es szinten tartasz
És fogalmad sincsen a dolgokról" Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med."
GG sok ilyen játékos van és kell is ide a _WOTba....
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75171 üzenetére
Gyűjts össze 50.000 XP-t (bónusz szorzók számítanak) nemzetenként, tier 6+ járművekkel (350k-t összesen). A teljesítésért nemzetenként kapsz 3 nap prémiumot, azaz összesen 21 nap prémiumot lehet összeszedni.
Nemzetenként 3 nap az egész jó.
Ha mind a 7 nemzettel teljesíted a küldetést, egy T-34-85M tier 6-os prémium közepes tank lesz a jutalmad.
Vajon hányan lehetnek akiknek mind a 7 nemzetből van t6-os tankja és azzal képes 50K xp-re?
Asszem nekem nem lesz ilyen tankom, mert a japánt nem akarom/tudom megcsinálni.
.(#75173) Spenike: Úgy tűnik a fórumra is kell sok magadfajta, aki mindig megtalálja kinek és hogy lehet beszólni, lekicsinyelni és hülyének beállítani.
(#75172) h1mpi vannak olyan napi időszakok amikor nem nehéz bekerülni a TOP3-ba. Ilyen például a reggel 7-9 óra. A legkeményebb (nekem) hajnali 1-4.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Hát ja de karácsonykor játszani kell,hogy el is használd azt a prémiumot
Be Victorious!
-
jozefgucci1
addikt
válasz Spenike #75173 üzenetére
Most veregesd vállon magad , hogy ezen az értelmi szinten vagy és sikerült ezt közzétenni .
Nem mellesleg ez egy fórum = tehát közösség építő szerepe lenne ,de pont ilyen posztokkal csak az ellenkezőjét éred el . Ez nem a FB , hogy kapsz majd több száz lájkot.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
fsb1000
nagyúr
Nagyon sokan nem tudnak "valamit". Akár itt a WoT-ban, mert nagyon kiterjedt a szabályrendszere, rengeteg játékelemet tartalmaz és nem igazából létezik részletes leírása vagy gépkönyve, vagy ha igen, az nincs teljesen integrálva a játékba.
.
De ettől még senkit nem kell lenézni, akkor sem ha egy bizonyos korosztálynak vagy egy bizonyos mentalitású játékos/fórumozó rétegnek ettől nagyobbodik az e-cerkája.
Jól megfigyelhető, hogy mindig ez a viselkedésforma indít be értelmetlen flémeket és az is jól látszik, hogy kik és milyen (vita)kultúra megcsillantás mellet minősítgetik a vitapartnereiket. -
Antonius1978
addikt
válasz fsb1000 #75174 üzenetére
Meg lehet oldani, csak ido kell hozza.
En pl tavly decemberben jatszodtam vagy 20-25 napot es sikerult elnyerni az IS-6-ot, es raadasul oda 100.000 TP-t kellett gyujteni nemzetenkent.Raadasul a francia agat a 12t-vel kellett kigyujtsem, a japan agon meg az 5osrol kellett kezdjem, aztan a 6ossal kigyujteni.
Nem olyan rossz a japan ag, en elveztem a gyorsan tolto loveguket, masban nem jeleskednek, lassu kozepes tankok, es pancelhiany jellemzi oket. -
jozefgucci1
addikt
válasz Mottie #75175 üzenetére
Az nem gond ha nincs más akkor úgy is leülök majd egy kicsit minden nap . A napi 2x szorzókat minden csatában érdemes lesz kihasználni . Lehet neki is állok majd az angol med ágnak akkor .
-
jano_77
nagyúr
válasz Enzolord #75114 üzenetére
szerintem csak akkor mutat rossz értéket, ha prém acc-ja van vkinek.....korábban is linkeltek normál acc-os képet, amin szintén jó volt.
(#75101) Bingisz: Grat!
(#75147) Bobyjack: elég egyértelműen írják a linken, hogy tier6-os médium!
(#75174) fsb1000: nekem franciák közül nincs egyetlen tankom sem. és ezért nem is fogom megvenni. ha sikerül, akkor a prém napok meg lesznek - 6 nemzeté -, de a tank nem lesz meg az biztos. Spenikének tett megjegyzésre +1!
(#75177) h1mpi: jó player.....bátran merem mondani, én szívesen játszom Jozef-el, mert lehet rá számítani csata közben!
(#75180) jozefgucci1: az angol med ágban nem fogsz szerintem csalódni, jó tankok! Nekem asszony tuti kinyírna, de legalábbis beadná a válópert, ha Karácsonykor is játszanék!
fsb1000: nm
Decemberi akciók: "Decemberben és januárban NEM lesznek külön Top of the Tree akciók, mivel az ÖSSZES TIER 10-es tank kedvezményes áron lesz megvásárolható." - YESSSS, na én már csak ennek is nagyon örülök, vártam nagyon! (E100, E-50M várja, hogy megvegyem - lehet farmolni )
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
Ezt már vártam, köszi!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #75179 üzenetére
De vajon milyen lesz a mostani jutalom tank?
Az IS6 megérte?
.
Én már nem nagyon fejlesztgetek... Az 50-100-ra várok csak, de ott is meg van az XP. -
fradi81
veterán
Akkor december 700 arany +kb 2.5 milla kredit, az jó lesz. Kérdés érdemes lesz-e megvenni 15% kedvezményért az fv4202-t vagy lesz rá később úgy is valami nagyobb akció a prémiumosítása előtt.
moto g72, Ninebot d28e
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #75181 üzenetére
A játékot úgy értettem , hogy nem feltétlen ülnék oda mindig ,de ha mégis akkor azt a párat gyorsan leduplázom azért még nem harapja le a fülem . Nyilván szenteste és abban a két napban nem fogok ott ülni .
Amúgy most , hogy hazajöttem külföldről és minden nap otthon vagyok sikerült egy ésszerű megállapodást kötnöm az asszonnyal ezen ügyben így mindenki boldogNe csak off legyek .:
FSB .. Arra várok én is , hogy az 50-100-at visszavehessem , mert az valahogy nekem jobban feküdt mint a 120 . Tizes tankot nem nagyon akarok már talán ha kihúzom az 50B-t akkor azt megveszem még .
-
Jarod1
addikt
National Geographicon iraki tankcsata...--amerikai támornokok-
-
jr1994
addikt
AT-34-85M? Az IS6 kifarmolók tudják hogy ez sétagalopp
Nekünk, mivel hárman húztuk felváltva, nem volt olyan megterhelő, megérte. Lassan meglesz vele 2000 csata.
Most sokkal-sokkal könnyebb lesz, főleg hogy nem csak 6-os tankkal lehet farmolni, hanem bármivel T6 felett.
A karácsony előtti 12 (!) ingyen prémium nappal pedig rengeteg kreditet lehet majd farmolni - JagdE100, bat, stb-1, fv4202 ki lesz addig fejleszve, sőt talán a maus is, úgyhogy szükség is lesz rá csak ne felejtsük el leárazás előtt kiszórni a cuccokat a depóbólLenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lesz célszerű prém tankot venni? Az fcm-et kinéztük egy ideje, gondolkozunk a megvételén. Van 1000 aranyunk jelenleg, küldetésből jön majd 700. Ja, és talán cw-ből is csurran-cseppen valami, majd meglátjuk. Érdemes magát a tankot gift shopból megvenni, vagy inkább vegyünk aranyat a meglévő mellé, és ingame vegyük meg a tankot?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
dfsz34
őstag
Hegyi csata. Többen nem értik miért kell felmenni a hegyre, hát ezért. Brutális sebzést ki lehet onnan szórni még egy ilyen rossz gun depes tankkal is. Mondjuk kiszórtam az arany lőszereimet is, mert nagyon rossz szögből tudtam csak lőni a t69-t és annak sunyi pattintós a tornya, de még így is pattantam, mindegy, nem nagy kredit veszteséggel zártam. A kedves csapat nagy része békésen kérődzött egész idő alatt, vagy szétlövette magát.
Leopard Prototyp A 2 856 (x2 minden nap az első csatáért) 55 776
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 2 856 Javitások: 10 134 Lőszer: 52 800
Teljes: -7 158 WN8: 12 674 (100)Ja igen, és a mai nap így mentem a PTA-val, 5 vereség zsinórban, agyhalott csapatokkal és ez tényleg az utolsó vereség lett volna, amit ma bevállalok vele, de nem így lett szerencsére.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
Leopard PT A 1/6 2 557 3 491 (100)Arty téma, azt hittem rögtön agyphaszt kapok sztálingrád pályán nem lehetett megmaradni az artyk miatt. Feljött egy oldalt a másik szerintem ott a bázisa körül kempelt és 4x meglőttek, sőt arty szedett ki miközben fordulót mentem teljes gázzal a síneknél. Az hétszentség, hogy állandóan piszkálják és javítják a szórásukat. 60-65km-el repesztő leo pta-t 4x meglőnek az artyk, na jó, menjen a wg a csába komolyan mondom. Ennek megint az lesz a vége, hogy bitang sok arty és játszhatatlan magas tier.
Arra is kíváncsi lennék, a sok nagyon okos, aki adja a tanácsot, hogy hát mozogni köll, oszt az arty nem lő meg. Igen, 60km-el repesztek, nem egyenes vonalban, sőt utcát váltok, de ezek akkor is eltalálnak legalább a splash-el. Nem lehet kitérni egyszerűen a lövések elől. Ez nagyon nincs így jól, de tényleg, már a játék élvezetének, minőségének a rovására kezd menni. F2F harc nyílt terepen? Azonnal el kell felejteni, tegnap basszus többen megleptünk egy JPZE100-t és hátába kerültünk, gondoltuk kiszedjük de direkt hagytam 10-15m helyet, pedig leginkább a seggébe érdemes beállni, de volt 4 saját artynk. Az egyik idióta először engem szedett ki, utána egy másik tank is "baráti" arty tűz áldozata lett, mert ezek a nyomorékok nem bírták ki és azért is odalőttek és a splash-ből kapott mindenki. Tényleg nem értem miért kell a WG-nek folyamatosan piszkálnia a szórásukat, mert ugye az az egyedüli rejtett paraméter, azzal bármit megtehetnek, maximum rákenik az RNG-re.
-
Angel1981
veterán
válasz jr1994 #75187 üzenetére
Ha gift shopban veszed, akkor mindenképpen "venned kell" mellé még egy garázshelyet is, amit viszont ilyen módon soha nem kapsz kedvezményesen.
Ha jelenleg úgy néz ki, hogy nem lesz a jövőben garázshelyre szükséged, akkor mindenképp in-game vedd meg.
Bár igazából még akkor is gazdaságosabb in-game megvenni, ha garázshely is kell, mert először megveszed azt leárazva, majd a prémtankot. Tudom, tudom, itt most 100 forintokról beszélünk, de igazából csak ennyit lehet spórolni az ilyen "trükkökkel".[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #75190 üzenetére
Tipikus példa a tegnapi véleményekre: Szepi leírja, hogy milyen pontosak lettek az artyk. Ez egy szubjektív vélemény és szerencsés RNG. Erre Himpi egy másik szubjektív vélemény alapján megerősíti ezt.
Bizonyíték? (1. Hozz statisztikát és replayeket...)
Tegnap az STA és az FV4202 mellett az FV207-et toltam, az utolsó csatáim közt volt vagy 4-5 is amiben vagy 20 lövésből 1-2 találatom volt és 300-400 vagy 0 sebzés. Ja igen, erről replayem is van...
Cila
-
dfsz34
őstag
Az a trükkje, hogy középen a hegyen van egy dupla bokor, ott nem tud felspotolni az ellenfél. Ha vannak társak, akkor érdemes oda beállni és onnan lehet úgy lőni, hogy nem vagy csak ritkán spotolnak fel. A hátránya, hogy ilyenkor osztozik az ember a sebzésben azzal, aki felspotolta az ellenfelet.
Illetve csak annyira szabad felmenni, hogy éppen lehessen lőni.
A hegyi nép mellett meg oldalt a síneknél osonókat is lehet aprítani, csak egy szemét épület van, ami takarja őket, de lerombolható szerencsére.
A másik oldalán a hegynek meg érdemes balra húzódni, ott nehezebb is lövést bekapni, meg könnyebb visszatolatni és a legfontosabb, hogy nem kell az alját mutatni. Illetve kicsit lejjebb van egy mélyedés, amit bokrok vesznek körben, onnan lehet jól spotolni.
-
senior tag
Múltkor láttam egy visszajátszást Cent 7/1-ről, 11k sebzést osztott ki a dombról Prokhorovkán
Путин, иди нахуй!
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Nem olvastam vissza csak az összefoglalót de abban nem volt hasonló infó.
Az érdekelne , hogy a játék telepítése / frissítése után ha az UPDATE mappa tartalmát törlöm attól még a játék elindul ?
Gondolom igen...csak megerősítést kérnék, hogy biztos legyek a dolgomban.
Igen, C: meghajtón - SSD-n - van a game...még mielőtt kérdeznétek
Válaszokat köszönöm előre is.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
PR0JECTNR56
addikt
0.9.4.2-es javítás rövidesen lecsap az orosz szerverre. Ezúttal tesznek egy második kísérletet az eltolt (szó szerint) M53/M55 arty modelljének javítására, a helytelen XP megjelenítést is orvosolni óhajtják stb.
-
Pete55555
addikt
válasz PR0JECTNR56 #75198 üzenetére
F*sza !!!! Szopjunk megint a modokkal JEEEEEEEEEEE
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest