Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz dfsz34 #72309 üzenetére

    Kifogom az agylágyult artykat ma. Mondja már meg nekem valaki, hogy miért lőtt rám az g.w. tigerp arty a csata vége felé? Úgy ráadásul, hogy megvédtem, amikor jött az ellenfél scout meg t69. Ott kellett volna hagynom a csába, dögöljön meg ahol van, én vagyok a hülye egyáltalán, hagyni kell a francba megdögleni az artykat. Sokkal több sebzést is összeszedtem volna a másik oldalon, a mocsok arty megdöglik, meg kit érdekel.
    Legközelebb már tudom, hogy mit kell tennem, ha jön az ellenfél scout-ja... (lelépni még időben)

    Ez a csata is egy szép példája a hálának. Ellenfél sehol, arra nem lehet fogni, hogy "véletlenül" lőtt meg. Visszamentem és agyonlőttem a parasztot. 1 lövés volt, még be sem kékültem, sőt kompenzációban többet kaptam, mint amit én fizettem ki.

    [link]

    Mi van ma? Az elmegyógyintézetben artyval játszatják a betegeket? Tényleg érdekelne, ha valaki belelát az arty lélekvilágba, hogy min húzta fel magát? Hogy megvédtem vagy az nem számít, hanem miért nem spotoltam neki? Ja, hogy akkor meghalt volna, de az lehet, hogy nem jut el a tudatáig. Tényleg fogalmam nincs min rágott be ennyire az arty.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák