Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz szallasi007 #66435 üzenetére

    Super Pershing

    Tier-limit: max. T9

    Ahogy #dfsz34 társunk írja, messze nem ez a legizgalmasabban játszható gép a játékban, viszont kreditfarmolásra tökéletesen alkalmas, mint a nyolcas prémtankok általában. Frontpáncélja - a test és a torony is - nagyon jól kihasználható, gyakran vicceli meg az ellent.

    "Mivel rétegelt páncél van az elején a tüzérekből vagy egyéb HEAT-HE-t lövő tankokból előszeretettel csinál majmot."

    A terepleküzdése - finoman szólva - nem valami lenyűgöző, elég lassan gyorsul, és a végsebessége is csak közepes, így érdemes lehet vele heavyzni, ha lehetővé teszi az MM az adott csatában.
    Ha sok a kilences páncélos, avagy a nehéztank az adott csatában, akkor inkább a medekkel kell tartani. Azt ellenben nem szabad elfelejteni az esetében, hogy ha szorul a hurok, és a társak visszavonulót fújnak, szituációtól és pályától függően nem sok esélye van a menekülésre.

    170-es átütése miatt az ágyújának, a gyenge pontokról kötelező legalább közepes szinten tisztában lenni, különben élvezhetetlen lesz vele a játék. A lövegsüllyedése egyébként meglehetősen jó, de mivel pont a tető az egyik gyengéje, erre nem érdemes nagyon alapozni.

    "Valójában a játékstílusát az MM határozza meg (az XVM is sokat segíthet az oldalválasztásban), egy főleg Tier VIII-IX meccsben egyértelműen a medekkel érdemes elindulni és azt az oldalt óvatosan áttolni és lehetőleg nem közvetlen közelről harcolni.

    Leginkább Tier VII-ekkel jócskán telepakolt meccsekben érzi otthon magát, ahol rajta kívül nem sok VIII-as van. Hála a könnyített MM-nek elég gyakran lát ilyet, itt simán lehet vele akár nehezet is játszani, de csak ésszel, hiszen a mai világban már szinte mindenki tudja, hogy hova kell lőni, ha pedig nem, jön az arany..."

    Nem az a "szerethető" tank, de a kreditet jól adja, ha legalább úgy 1000 felett sikerül tartani a sebzést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák