Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz SoulReaver #65100 üzenetére

    Frag lopással senki nem lesz lila, bár mivel ők sokat sebeznek, ezért gyakran érzed úgy, hogy elvitték a frag-et az orrod elől. Az meg szerintem követendő kéne legyen, hogy nem mindenki előre rohan, mint az őrült nulla információ mellett, már ami az ellenség helyzetét illeti. A megszokás nagy hiba, pl most előre mentem a városba Live Oaks-on, megszokásból, nem néztem, hogy ki jön. Jött egy vk3002d, aki annyit csinált, hogy beállt a seggembe és nem tudtam side scrapelni, utána meg kilőtték, marha nagy segítség. Az össze nehéz tank elment a töltésen illetve a leshelyre ment, csak ketten a városba. Na most, az van, hogy elértem kb 500 sebzést, a csatát mégis megnyertük, mert nagyon sokáig szórakozott velem az ellenséges 5-6 tank és a mi hordánk a töltésen természetesen lehengerelte az ellent. Sebzést viszont nem tudtam felmutatni, mert folyamatosan 3-4 ágyúcső meredt rám :) Pro gondolkodással szépen felmentem volna a leshelyre, megvárom amig kilövik a vk-t (elég hamar) addig is sebzek, utána mivel látom, hogy az ellenség nem jön ki, elmentem volna alul takarásban az ellen bázisa irányába. Tuti biztosan sokkal több sebzéssel zárok.

    A wn8 alapja a sebzés. Igazából azt kéne valahogy nagyon megtanulni, hogyan tud az ember akkor is jó magas sebzést elérni, ha éppen rossz szériában van. Igazából ez a nehéz.

    Ha jó szériám van, akkor a most húzott tankok bármelyikével megyek 2500-3000-3500 wn8-t, de ezt pl én nem tudom tartósan hozni. Arra még nem jöttem rá, milyen taktikával és stratégiával lehet betli szériában is legalább jó átlag sebzést felmutatni.

    Mint a fociban vagy a tőzsdén, ha van beton védelmed vagy a veszteségeidet valamilyen technikával minimalizálni tudod, akkor van igazán lehetőséged egy jó eredményre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák