Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz ddt500hu #63974 üzenetére

    omfg

    T49, Hellcat, T57, amx 12t, de pl a halálcsillag is meg még pár tank arról "nevezetes", hogy rossz a lőszer javadalmazásuk. Érthetőbben: kevés lőszert kapnak.

    Most ezek után azt állítani, hogy azért OP mert gyakran kifogy az amúgy szűken mért lőszer, hát nem tudom, de meredek.

    A kamoja meg persze hogy jó mindegyiknek, de van még ilyen tank sok. Mondjuk azért tipikusan bokor mögött lapítva lehet velük csak úgy lövöldözni, hogy ne lássanak egy agresszívebb stílusban játszó valaki ilyennel nem nagyon dicsekszik, bár előfordult. pl nekem a t49-el ritka, hogy nem spotolnak gyakran, de mit se számít, attól még belemegyek az arcukba, de tény, hogy volt olyan, nevettem is malinovkán, hogy bokor mögött lapítva kiszedtem az ellent elég közelről úgy, hogy csak káromkodni tudott, mást nem tudott tenni ellenem, spotolni sem. Ennek ellenére ezekre nem vagyok túl büszke, mert lapítós sniper stílusban nem lehet tartósan jó átlagot hozni, ahhoz agresszív támadó stílus kell és akkor gondoljunk már bele, OP a t49 meg a hellcat? Legyél vele agresszív aztán megérted, hogy milyen tudásszint kell ahhoz, hogy ezekkel jó átlagot csinálj (legalábbis a wn8 rendszerben).

    1000dmg tier6-ban, mióta OP? Ezt most halál komolyan kérdezem. Voltak és kis részben még vannak hellcat játékosok, akik tudnak OP módon menni vele, de azt 1600 feletti átlagsebzésnél keresd.

    Ettől független minden igaz rá, jó vele menni, szeretem én is, megyek is vele, nem érdekel, hogy rontja a statomat, de nagyon nem tetszik, hogy mindenki op-nak kiáltja ki és utána megnézi az ember a száraz tényeket, akkor meg van 1100-1200 sebzés vele, super unicomoknál meg 1600+. Nem azt mondom, hogy ez kevés vagy ilyesmi, csak azt, hogy azok már nem nyomják a hellcat-al, akik tényleg OP módon tudnak vele vagy sokkal kevesebbet, mint korábban.

    Nem örülölök a nerfnek, mert ezt most totál értelmetlennek találom, az érveim tükrében.

Új hozzászólás Aktív témák