- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Dönc
tag
válasz Napfénysüti #3751 üzenetére
Pont amiatt keltette fel az érdeklődésem, annó bétán elég sokat szoptam vele, de így zseniális lett. Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
csapee
őstag
-
csapee
őstag
válasz PR0JECTNR56 #3758 üzenetére
Ma meg nem nyomtam, de mar utalom a Hetzereket. (sok elkapott mar)
Csapee
-
PR0JECTNR56
addikt
Pedig roppant egyszerű megsemmisíteni a Hetzer-t, nem kell tőle félni. Itt egy remekül illusztrált útmutató hozzá.
De ha ennyire gonosznak tűnik, próbáld ki te is, hátha bejön. Az alap verzió gyalázatosan lassú, szóval, ha netán belevágsz, a motorra és a lánctalpra érdemes gyúrni elsőnek.[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Nem találok olyan táblázatot ahol összevetik a tankok látótávolságát!vagyis ilyen spotter-táblázatot keresek!
Tudtok ilyent?WoT:jimmbo
-
Dobi 562
addikt
Itt a legújabb tank bemutató videó, a WG-től:
-
Angel1981
veterán
Lehet venni ezt a camo festést a tankra ugyebár, van belőle nyári / téli / sivatagi.
Ha mindegyikből veszek egyet-egyet, az adott térképre automatikusan a megfelelőt teszi fel? -
vJokka
aktív tag
válasz jimmy74 #3762 üzenetére
Hali!
Igaz nem táblázat, max 3 tankot tudsz egyszerre összehasonlítani, viszont minden fontos tulajdonságukat megnézheted: http://tank-compare.com/
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt, itt már van fent jó pár visszajátszás (azt is megadja a leírásnál hogy prémiumos eredmény-e).
-
vhw
addikt
válasz Dobi 562 #3767 üzenetére
Eddig a mywotreplays használtam/néztem, de ott egyáltalán nincs ezzel a tankkal visszajátszás... (tán haldoklik az az oldal már?)
De ezen a helyen hol láthatom, hogy milyen fiókkal készült? Eddig 10-15 eredmény fölé vittem oda az egeret és mindig azt írja ki, hogy beleszámítja a premium account és egyéb bonus eredményeket is. De mintha ez csak informatív jelleggel lenne ott, nem konkrétan azt írja hogy az adott eredmény biztosan premiumos vagy anélküli, csak hogy adott esetben azt is beleszámítja.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagyúr
válasz SoulReaver #3769 üzenetére
A tegnapi nekem is jó lett. Ha leszel ma is tolhatjuk.
Més que un club!
-
Dobi 562
addikt
-
SoulReaver
veterán
válasz Napfénysüti #3770 üzenetére
Leszek, később kicsit. Majd írok!
-
nagyúr
válasz SoulReaver #3772 üzenetére
Oké én még úgyis melóban vagyok. De nemsokára lépek haza.
Més que un club!
-
myckey
veterán
ja há tegnap nekem is elég szar napom lett
mondjuk Soul lehet néha kicsit unta már a szöveget,de ha elkap a gépszíj,akkor nem bírok magammal,és átmegyek generálisba
leszek én is,ha majd jöttök
Süti hozd haza a mikrot"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Snakeiboy
aktív tag
Ismet egy szar csata E-75el az uj pajan. Nem ertem hogy lehet nem szeretni ezt a tankot!
[Replay][ Szerkesztve ]
Miert?????
-
Xmodule
őstag
Nyomja itt valaki xbox360 kontrollerrel?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Dönc
tag
válasz Gyuri27 #3776 üzenetére
stock panther 2-höz képest meg aztán ihaj csuhaj (kicsit lett tele a tököm vele csak szerintem azzal még sok sok időt el fogok szórakozni, de a top lövegét begyűjtöm inkább a tigris irányából.
Ja és az tűnt fel, h nem 100%os legénységgel is működnek a skillek (legalábbis a BiA tuti), ez mióta van így? Mintha régebben nem így lett volna...
-
jahrn
senior tag
Erdekes amugy, en is feltettem ra a Konisch-t es visszatettem az alap tornyot (igy poppet mozgekonyabb meg jobb a toronyforgas is) es nekem nem jon be annyira mint anno a 8,8-al. Meg probalgatom egy ideig, de lehet h visszamegy ra a regi agyu..
(#3781) Dönc A BiA mukodik HA: a legenyseg minden tagjanak 100% a BiA perk es kepezve vannak az adott tankra (kivetel ugye prem tankok, ott eleg ha az osztaly egyezik)
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Az alap kepzettsegnek nem kell 100%-nak lennie BiA/egyeb skill/perk/lofutty eseteben. Ha a perk 100%-os akkor csak az szamit h a legenyseg legyen kepezve az adott tankra, az mar nem szamit h ha az alap skilljuk mondjuk 50% (esetedben 93%).
8.6 allitolag 3-4 heten belul (SerB irta az orosz QnA-ban)
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
A legénység ugye annyi XP-t kap amennyit az adott csatában összeszedtél. Erre vonatkozik a duplázás is? Vagyis az első nyertes csatáért kapott dupla xp-ért megkapják ők is a dupla xp-t?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nyunyu
félisten
Ha a perk 100%-os akkor csak az szamit h a legenyseg legyen kepezve az adott tankra, az mar nem szamit h ha az alap skilljuk mondjuk 50% (esetedben 93%).
Az se feltetlenul kell, 6th sense pl. mukodik, at nem kepzett legenyseggel is.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #3789 üzenetére
Szerintem ilyen nincs. Olyan létezik, hogy járművenként más és más a szorzó a csata végi XP kalkulációnál, de sebzésnél nincs különbség.
Wot wikin ez a rész szól az xp osztásról
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
krisss93
aktív tag
A hétvégére várható valami nagyobb akció, a háború végének alkalmából?
-
AlexWolf
senior tag
válasz AlexWolf #3787 üzenetére
És ráadásul meg is találtam a kérdésemre a választ a wot wikin:
Crew Experience
Each crew member receives experience equal to the experience the vehicle earned in a battle, possibly modified by experience bonuses and penalties.Vagyis megkapja a legénység a dupla, tripla, 5x-ös XP-t
-
jahrn
senior tag
Arty megy tier 10-ig + ugy tunik kapnak egy kis(?) nerfet Bovebben itt
+2 uj prem
Sexton (brit SPG)
Excelsior (brit HVY)
+ a szokasos map atkalapalas (Airfield, Murovanka, Widepark)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest