- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
hogy a f**z-ba számolja ez a szar játék az XP-t?!?
Győzelem!
Mountain Pass 2013. május 4. 21:10:53
IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 486
+ kredit: 104 805
3.618 dmg és csak 991 XP!? ez normális?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
echterion
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
válasz FoBCRaistlin #3354 üzenetére
A TD-k kevesebb xp-t kapnak. Képes a renccer 3-4-5k sebzésre adni 7-800 xp-t, ez tök normális. Kb március óta rendszeres TD-zek. SU-152+ISU152+Ferdi+JT és bizony kevesebbet kapok. Volt olyan, hogy néztem a csata végi értékelőt, és a Löwe sokkal kevesebb teljesítményre kapott több xp-t. De ez nem csak a löwe-re igaz, hanem akármelyik másik tankra. Mondjuk a löwe pont szar példa volt, mert több xp-t, kap, nem? Nem vagyok benn biztos.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz GrooveHero #3355 üzenetére
Volt olyan meccs, hogy 2x annyi dmg-re jóval kevesebb xp-t kaptam mint a másik tank, és asszem prém sem volt.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Strauss
senior tag
válasz FoBCRaistlin #3356 üzenetére
Sztem ez eddig nem így volt, legalábbis nem vettem észre , pedig TD zek ...
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
nyunyu
félisten
válasz GrooveHero #3355 üzenetére
Kb. februarban (8.3?) vagtak vissza a TDk XP szorzojat, elotte ~30%-kal tobb XPt kaptak ugyanannyi sebzesre, mint most.
Illetve valaki emlitette, hogy 200 meter feletti tavolsagnal kevesebb (fele?) XP jar a kiosztott sebzesert, mint kozelharcban.
Ez foleg a TDket, meg a nemet tankokat erinti hatranyosan.Prem/nem prem tank csak a kapott creditet befolyasolja, az XPt nem nagyon.
Egyebkent a TD spotra tobb XPt kap, mint sajat sebzesre.
Ez a nalam van tavcso, mellettem kempelo ISnek meg nincs tipikus esete.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
csapee
őstag
Áááá mikor betesz a Tier 3-as T-82-em csupa Tier 5-ös közé, az az ideg. Mondjuk a 102-es Horovitz-ot szeretem rajta.
Csapee
-
Exorsized
tag
T-34 fail véletlenül leestem ők meg megpróbáltak kiszedni xD
XONE : MrExoQt
-
RAiN91
őstag
Ma 2x átlőtték a lövegpajzsomat T32-n, illetve egy 3. csatában kaptam 2 találatot felülre is, a lövegpajzs fölé, szóval ennyit arról, hogy átlőhetetlen. (nem arty volt, T8-T9 csata) De attól még nagyon pattogós.
-
csapee
őstag
válasz GrooveHero #3362 üzenetére
Beteg volt aki kitalalta, telibe kapom avval a meggymagkopovel es leszed kerek 7 pontot, menekulni vele eselytelen. Ugyerzem az amerikai TD-vel megszivtam.
Csapee
-
p06
senior tag
Hát igen örülök ha kapok 600-700 xp-t..... Kép
És a kill sem megoldás mindig.Sajnos volt egy windows újratelepítés, azóta így nincs meg a kép de volt olyan, hogy a Type-59 5x kevesebbet sebzett mint én (~1200) de a többi mutató kb azonos volt kivéve a felderítés az több volt neki vagy 3x, viszont a lehetséges okozott sebzés megint nálam volt több. Ő kapott 1300 vagy 1400 Xp-t én meg 700xp körül TD-el.
[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
válasz Napfénysüti #3301 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Másnál is előfordul, hogy kilép a játékból random?
Win8 64 bit van fent.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Remus389
veterán
válasz Dobi 562 #3367 üzenetére
igen, a lényeg az hogy többnyire nem felderítőként, hanem mint a hellcatet, hátulról lövöldözősként kell használni
nekem is volt két jó köröm már vele (wow!), köztük egy 3 killes
egyébként siralmasnak tartom továbbra is, oké néha-néha szerencséje van vele az embernek
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
nyunyu
félisten
-
jano_77
nagyúr
Reggelt!
Ha bázis foglalás a feladat, akkor ugyan annyi pont jár akkor is, ha mondjuk nem elfoglaljuk, hanem kinyírjuk az összes ellent!? Vagy ez kevesebbet ér mint elfoglalni a fehér zászlót?Tegnapi napom egészen jól sikerült:
Victory arány: 54,88%
Csaták: 82.
Hatékonyság régi : 1.461,88
Hatékonyság v2 : 1422
WN6: 1.505,75
Átlagos szint: 7.09
Tapasztalat: 66010 805
Capture pontok: 129 1,57
Defense pontok: 84 1,02
Sebzés: 104827 1278
Kills: 89 1.09
Foltos: 118 1.44közel 2 millát szedtem össze, meg lett a T32(kifejlesztve), illetve IS-3 legénység is fejlődött egészen jól. T29-el még némi free XP-t is szedtem össze
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Jolet
őstag
tegnap majdnem meglett a tankász az M103-al, pedig még csak közepesen van kifejlesztve, vagyis a közepes ágyú és a nagy torony van még csak meg
sajnos kilőttek, de megnyertük így a csatát...fel is töltöttem róla egy videót a jutubra:
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Dobi 562
addikt
válasz polgi803 #3383 üzenetére
Szerintem ne menj KV-1-el a dombra, de te tudod.
-------------------------------------------------------Ehehe. Rossz sorrendben raktak a felderítő pancserre a fogyóeszközöket, tűzoltó készülék középeső egérgomb helyett az 1-es billentyűre került, mire rájöttem, leégtem.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Amúgy az az optimalizálás hiányának tudható be hogy "csak"45-50 fps-em van?
Mert annyira azért nem szépa grafika, hogy a GTX680-on ne legyen meg a fix 60 fpsXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Imilenni
addikt
Kíváncsi lennék hogy mit kell tennem ahhoz hogy egy T7-es csatát nyerjünk...
Press "F" to pay respects.
-
-
v!ct0y
veterán
Nagyon ki van találva ez a játék. 2x xp és 19 es sebzés...Grille
-
echterion
nagyúr
Sry, nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
Nekem tegnap ez jött össze. Lehet jókat is menni hétvégén, de ha egyszer a játék úgy dönt, hogy nem nyersz akkor nem nyersz. Ez ugyan úgy előfordulhat hétköznap is.
Victory ratio: 59.52%
Battles: 42
Efficiencyold: 924.33
Efficiencyv2: 874.31
WN6: 1366.98
Average tier: 6.14
Experience: 18217 433.74
Capture points: 0 0
Defense points: 0 0
Damage: 41764 994
Kills: 42 1
Spotted: 54 1.29 -
jano_77
nagyúr
IS-6 al is meg lett végre a Tank Ász (16. csatára )
Elég jól hozott a konyhára: 92.443 ezüst tisztán"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nagyúr
válasz Simulacrum #3373 üzenetére
Oké legközelebb lerajzolom hogy iróniával képletesen mondok valamit. Természetesen azért 8k csata után tudom hol nézhető meg a ldgénység fejlődése.
Més que un club!
-
bartucc
addikt
válasz Chris0321 #3395 üzenetére
Sokszor láttam már, de mindig elfelejtem megkérdezni, melyik az a mod, ami abban segít, hogy itt ezen a fülön a pontosság, és az okozott sebzés megjelenjen? Sajnos eddig nem akadtam még rá.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest