Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Swinegod #218132 üzenetére

    Hát nem. Ha ezt nem kreditért adják akkor nem tudom melyiket fogják azért. Szerintem a kiszivárgott listán a leggyengébb 8-as prém tank. Ruszki szerveren sokat játszottam vele amikor bérbe megszereztem twitch prime-mal. Nem rossz tank és én szerettem, de vannak nála jobbak. Progetto sokkal jobb és ha a hagyományos autoloadereket nézzük akkor szerintem jobb a lorr40t és a somua is. Alacsony az alap átütése és kicsi a burst dmg, 1 tárból nem tud olyan nagy kárt tenni. Legénységképzésre viszont jó, jól illeszkedik a cseh autoloader ágba, tulajdonképpen ennek kéne a fejlesztési fában lennie a VTU helyett.

    #218056 notika77
    Versenyképes licit számítása:

    Az a poén hogy 5800 aranyam van amit rankedből, eventekből és cw-vel gyűjtöttem és 5600 a minimum licit. Lehet feldobom rá mert elég nagynak tűnik a 15 ezres készlet. Szerintem van rá komoly esély hogy minimum licittel elhozható a tank, nem fog elkelni mind a 15 ezer. Ennyi aranyat szerintem megér és a listán lévő többi tankot úgysem tudnám megvenni ennyiért, aranyat meg nem fogok venni a fekete piac miatt, mert nem költök a játékra.
    Minden esetre elvileg majd írni fogja ha több mint 15 ezren licitálnak. Én módosítani már nem fogok tudni egyrészt nem is tudnék mert nincs több aranyam, másrészt megyek aludni és mire felkelek már vége lesz a licitnek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák