-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Dr.Én #168150 üzenetére
garázsban van, de hogy mikor tudom kipróbálni azt sajnos nem tudom, mert éjjel elutazom Olaszországba nyaralni. Talán addig a csomagolás között lesz egy két órám, hogy játsszak, majd akkor gurulok vele.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Antonius1978 #168153 üzenetére
Jo durva latotavja van
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Papooo
senior tag
50TP - The next (de)generation siemka(bot)wagen.
Ahogy látom, elsődlegesen lengyelek hajtják.
Vagy azonnal elhalnak, vagy a pálya sarkából sniperkednek.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Papooo #168155 üzenetére
Skill4LTU most játszogat vele, érdekesen mukodik. Csőlehajlása és páncélja durvává teszi (amig ki nem ismerik), viszont 218 az alap pen ami 2k DPM-mel párosul es emeli ki a Löwe mellől bár annak a gun handlingja papiron jobb en ugy latom streamben egyelore beetetés van rákapcsolva.... [link]
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
válasz wwenigma #168156 üzenetére
"...amíg ki nem ismerik..."
Emlékszem, anno a Pudel is így kezdte. Én is megvettem akkor egy kuponnal. Az első pár hétben olyan csatákat mentem vele, még magamhoz képest is, hogy húú, meg haa. Nem ismerték, meglepődtek a gyors töltésidőn, és még a páncélját is alig ismerték, egy csomót pattintottam. De aztán lassan elveszett ez az előny, és gyakorlatilag alig látok egyet-egyet elvétve. Én sem emlékszem már, mikor mentem vele utoljára."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
Első csatám a lengyel prém heavyvel. Elsőre nem rossz azt gondolom. Talán ha a majom csapat nem bénázza el és nyerünk, akkor meglehetett volna az ÁSZ is - nem tudom.
Jól pattint - saját tierben - pontos az ágyú.
Amúgy ha megcsinálná végre a WG azt a kezdetektől fennálló (szerintem) hibát, hogy ha házhoz közel állok, akkor a zoom hogy is mondjam, kicsit érdekes módon működik és nem oda ugrik vissza, ahová alapból tenné. Sokszor azt sem tudom egy pillanatra, hogy hol is vagyok. Most is emiatt haltam meg, mert mire sikerült befognom az érkező Progettot, már be is kaptam a lövést. FU WG
nem rossz kredit termelésre sem. Nem volt elindítva kredit boost csak prémium van."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
palfitom
félisten
válasz e-newsee #168160 üzenetére
Én az utóbbi hetekben gurultam vele néhány kört, s nagyrészt jó, élvezetes meccsek sikeredtek vele.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz e-newsee #168160 üzenetére
Lakeville. Idiota arty K6-ba, valley nincs lefedve. Szembe Emil II pattog, 50TP golddal valahogy bever majd pattog, Patriot meg lealázott (46% WR és 3k szemelyes ertekeles!!!) mert szembol sehol nem tudtam beloni a kupakját és érdekesmod neki minden bement akarhogy alltam vagy mozogtam. Ha feléd kerulnek picivel, egy hulladék a kupolája és 122mm felett pedig overmatch Tudod jo tank csak amig retard csapatokat kapok akik egyszeruen eldobjak a meccset, hát... tovabb kene lepnem a jatekrol mert ez igy nem jatek.
Tundra vagy mi, ezt meg hagyjuk...ugyanaz a szar.
Megint ott vagyok mint anno év elejen amikor 3 hónapig csak szivatott az MM es az RNG ilyen jatekosokkal, hirtelen elfelejtettem jatszani majd varázsütésre megint ment minden miutan megfelelo szintre esett a WR-em... megyek meg egyet aztan logoff...
Harmadikra okes volt, ellen 50TP felé kerultem... akkora rollt kapott a kis IKV csak neztem, az szetszakadt.
Mondjuk ilyen leosztasban csunya lett volna ha nem győzök, akkor valoban menne eladasra az acc.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
popey37
addikt
az utóbbi 100 meccsem átlaga besorolás szerint:
7, azaz hétszer voltam top tier a százból. 32 a közepe, a maradék +2 tier. ez TIER 7-8 tankokat takar, a kilences és tizest felesleges megnézni, ott alap az eleje, bár a kilences is ritkán top, inkább a tizesek közé tolja be.most mondja azt valaki hogy rendesen balanszolva van.
a wg szerint a 3-5-7-es felállásban minden 3. alul játszott meccs után legalább 1x top vagy.
a fentiek szerint 93% -ban játszom +1-2 tierben. jó kis balansz. tudom a 100 meccs nem egy nagy szám, de szerintem ha visszanézném az utolsó 1000 meccset, ugyanez jönne ki.a 3-5-7 szerint 100 meccsből legalább 30 topnak kellene lenni.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Dr.Én #168165 üzenetére
baszus, nincs. a hegyekben egy deka hó sincs. minden elolvadt. az itteni folyók mind áradnak, már a gátak alját nyaldossák.
tegnap jöttem át a brenner hágón, a magassága az út szintjén 1326 m, és a környezetben lévő 2500m feletti csúcsokon sem volt hó.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
No, én is kipróbáltam a napokban a rankedet az egy szem X-es IS-7-emmel. Hát, valóban más mentalitást igényel, mint amit az ember megszokott randomban. Amúgy sincs sok csatám a tankkal, még azzal is össze kell szoknunk, a ranked pedig megkívánja, hogy menjek előre, mindegy mi van, különben nem lesz sebzés, ergo nem lesz sráf. De nem baj, egyből a mély vízbe, és legalább megvan a kellő kényszer, hogy még jobban odafigyeljek. De amúgy bolond egy mód. Olyan, mint amikor sebzős küldi van egy maratonban. Én ennyi találatot még csapattárstól nem kaptam, mint itt, pölö a nagy tülekedésben egy hegy lábánál. Rettenet.
Tegnap viszont körmömet rágtam, mert Glacier-en volt egy csata, ahol fej-fej mellett halt a két csapat. Engem is kilőttek úgy a csata felénél, onnantól néztem, mi lesz. Mivel a középmezőnybe saccoltam magam, nem volt mindegy, hogy nyerünk-e, vagy sem. A végén egy Leopard 1 maradt az ellennél, meg úgy 40 mp a csatából. Szegény próbált elbújni, hogy kib.sszon velünk. Mert ugye a döntetlen az vereség, így neki mindegy lett volna, hogy kikapnak, vagy csak döntetlen, nekünk viszont nagyon nem. Az artynk ugyan életben volt még, de írta, hogy "Nicht mehr kugel", szóval vele nem sokra mentünk. De szerencsére nem jött össze a bújkálás, mert megtalálták, és 9mp-cel a csata vége előtt kilőtték. Így még nekem is beugrott egy plusz sráf. Ha döntetlen, akkor pont buktam volna egyet. Ment is a köszönős privát a megmaradt csapattagoknak.
(#168167) popey37:
Befolyt a csizma szárába a víz?[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
popey37
addikt
másik dilemma: miért van az, hogy a lövéseim 50%-a nulla sebzés? 300 méteren belül és fullra beszükülve, 4 skilles legényekkel. bezzeg engem mindenki sebez: a tier 8-10 bezárólag.
egyébbként az OBJ 277-ről van szó.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz popey37 #168166 üzenetére
3-5-7 alapján 15bol vagy 3x top tier. 5x MID, 7 bottom.
de vannak 3-3-9 leosztasok. még 5-15. még saját tier. pl ez az utso 2 midtiernek számít. meg ugye vannak tierlimites tankok. stbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
e-newsee
addikt
válasz BÁ Nutrition #168170 üzenetére
Én úgy tudom, 3-5-7, 5-10 és 15 leosztások vannak csak. 3-3-9-ről nem hallottam még. De lehet, hogy ha nincs elég játékos, akkor lazít, és ilyet is csinál.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Scheff
tag
Részletes elemzés az 50TP Prototyp harckocsiról. Egyes aspektusokból még a Defender-t is lepipálja!
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Papooo
senior tag
válasz Scheff #168172 üzenetére
Leginkább az eladási szándékban.
Nyomatni kell a polák vasat, ne csak a lengyelek vegyék.Más:
Mai érdekesség:
Véletlenül kiszedtem egy egylövéses csapattársat, mert berongyolt a célköröm közepébe, ahol az ellen is terpeszkedett.
Azonnal bekékültem, pedig az elmúlt 60-80 csatában nem lőttem csapattársat.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
popey37
addikt
válasz Scheff #168172 üzenetére
ja, papiron szépen mutat, irni én is tudnék bármit.
persze a saját tierben jó, de azért lássuk be, a tier nyolc alapjában a tizesek között játszik. lényegében kaptunk egy tier tizes tankot nyolcas paraméterekkel.
ha az előbbi kis statisztikám szerint nézzuk, akkor max 7x fog saját tierben menni 100 csatából. 9-10-ben meg karcsibácsi ezekkel a paraméterekkel, amikor jön szembe azFV4005 vagy a jpz E100, vag bármelyik tizes TD aminek az átütése 400 körül van. tornyozhatsz te bátran , belőnek mint a papirt.ez megint arról szól,: hogy hülyegyerek megint kapsz egy tankot most op. gyorsba vedd meg, utána majd jól kibabrálunk veled és nerfeljük, vagy olyan csatabeosztást kapsz ahol nem tudsz érvényesülni.
ilyen az összes tier 8-as prémium szinte, egy két kivétellel.
tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy játék, de az életben is azért veszek prémium minnőséget, mert egy kicsit jobbat szeretnék mint az átlag. és ez ott igy is müködik. Mi lenne ha vennél egy ferrarit és az autopályán egy 190D merci lehagyna, nem vinnéd vissza?
nincs játékos állomány és kell a wg-nek a pénz, még nincs nekik elég. nincs bevétel, de arra nem gondolnak, ha tényleg kijavitanák a sok bugot, hibát és a prémium tényleg prémium lenne, akkor talán lenne megint 300k feletti játékoslétszám.
itt a prémium kifejezés az eredeti negatívja, azt nem értem, ha ennyire a pénzre hajtanak, miért nem teszik fizetőssé a játékot?
ezt nem merik megtenni, mert ezekkel a paraméterekkel egy játékosuk sem lenne. igy meg a sok marha, bocsi a kifejezésért, magamat is beleértem, csak tolja nekik a pénzt.
ha az életben is igy müködne a prémium kategória, a sok luxuscikket gyártó cég húzhatná le a rolót.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Papooo
senior tag
válasz BÁ Nutrition #168177 üzenetére
Nálam eddig a végleges bannom tiltott mod használat miatt a csúcs, amivel ebben a játékban találkoztam.
Szerencsére pár nap után visszakaptam, egy szép kis kompenzációval megtoldva.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
popey37
addikt
válasz sith7 #168179 üzenetére
nálam most jött el a pillanat, hogy végleg abbahagyom: nekimentem a lightnak, persze hátul állt egy szikla tetején, kaptam augusztus 7-ig tiltást. ezek után játszon ezzel a szar játékkal az akinek 3 anyja van.befejeztem végleg.
az, hogy a spotter a pálya legvégén elbujva áll rendszeresen és emiatt szinte mindig vereség a vége és ha kicsit tettleg szóváteszem és engem bannolnak, akkor mehetnek a fenébe. inkább azt kellene kompenzálni, hogy adott esetben miért történt.
rendszeres az a felállás, hogy 3000 felett spottolok td vagy heavy tankal, a spotterek meg nem csinálnak semmit.
egy hét tiltást kaptam 17 hp sebzésért.
most lehet okoskodni, hogy biztos nem ez volt az első eset, hát nem, eddig is mindig nyomatékosítottam a spotterek feladatát kis lökdösödéssel. szerintem ez belefér.
Ha egy játékos vesz vagy kifejleszt egy light tankot, akkor ne bujkáljon hátul: nem kap érte semmit, se credit se xp. akkor minek játszik vele? csak elrontja a többi játékát.no mindegy, a wg elmehet a búsba. 2013 óta játszom folyamatos prémfiókkal, van vagy 40 prémtankom, közülülk sok már eladásra került. ezzel a hozzáállással lassan bezárhatják a bazárt.
további jó játékot azoknak akik még szenvednek.
-
jano_77
nagyúr
válasz popey37 #168176 üzenetére
már most is megkapja azt a csatabeosztást!
Első csatám, amit be is tettem jól sikerült, hiszen top tier voltam. Következőben már kilencesekkel, aztán onnantól majdhogy nem csak tier10. Köszi WG
És ott már tényleg vajmi keveset ér a tornya vagy bármije."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Antonius1978
addikt
válasz BÁ Nutrition #168154 üzenetére
Mert ez egy szuper kozepes tankba oltott nehez tank
A Pudellel en is hasonlokeppen jartam, az elejen kemeny volt a polonium, pattogott is egesz jol, aztan vege lett, mint a botnak, a nyeresi aranyom lezuhant vele valami 47%-ra, igaz, sok bena csapat kellett hozza, es reszemrol is kozepes teljesitmeny...
Scheff mar az adatokbol is latszott, hogy szinten Defendert kapunk, csak eppen lengyel szinekben, ugye, nagy a lengyel jatekosallomany, igy most jo kis zsebpenzt tesznek zsebre a jatekkeszitok a lengyel Defender jovoltabol, aztan majd sokat fognak sirni, hogy milyen OP, es ezt is tuti nerfelik fel ev mulva
[ Szerkesztve ]
-
Puculo
aktív tag
válasz jano_77 #168161 üzenetére
Gratulálok a jó körhöz, így pár csata után szép teljesítmény. A napokban kaptam egy 20% -os kupont epic medálért, megnézem beválthatom e rá. Van még valami észrevétel a vassal kapcsolatban? Ami kicsit aggaszt az a páncélátütés. Még a gold is olyan határesetnek tűnik, a Defendernek legalább 265 mm az APCR. Hasonló a helyzet mint a Patriotnál, ahol nincs nagy különbség a prémlőszer átütés között. Mondjuk itt legalább elég jó az alfa sebzés.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #168138 üzenetére
Grat! Emlékszem még a régi acc-omon nem voltak nagyon td-im, ezért a dicker max-szal próbáltam megcsinálni a 15-ös td küldetést, azaz 4000 sebzést. Többször kerültem 1 lövésnyire a céltól, de nem jött össze a 4000. Neked összejött.
Piszok rég játszottam ezzel a tankkal, valamikor le kéne porolni.(#168160) @e-newsee:
Legjobb vételem a pudel volt a játékban. Akciós volt és még kupont is tudtam rá használni, így szinte ingyen volt. Csak 48 csatát mentem vele, de 75%-ban győztem és majdnem mind x5 szorzós csata volt személyes bónuszokkal megspékelve. Így 48 csatával sikerült 2 legénységet is kihúznom vele 3 skillesre, abból az egyik legénységen 0. skill a bia. Szóval én legénység szempontjából felkészülten várom a polák ágat.
Miután végeztem a legénység húzásával ki sem mertem vinni csatára, olyan szépen néz ki az a 75% wr és 1121 átlagsebzés. -
-
ooloo
őstag
válasz kchryss #168189 üzenetére
Szia ,
Köszönöm !
Nem rossz tankvadász , de nem is jó ... A lövege nagyon jó , de a lassúsága és papír mivolta miatt a mai "modern" tankok világában nem sok esélye van . Lehet vele jó köröket menni , de nem ez a jellemző . Ennek ellenére használom .... talán azért , mert ez az első prém tankom .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Antonius1978 #168184 üzenetére
Szerintem meg nem OP, mert ott verik be, ahol lehet. Egyszerűen jól balanszolt, ha nem (tudod) használod ki az adottságait, megszívod (+RNG). Ugyan ez van a tizes 705A-val is. Az sem szar. A V4 is most lett jó, a nerf után.(Jééé, már nem is sok van belőle...) Még a Type 5-től kéne elvenni azt a fogyatékos ágyút, és akkor nagyjából minden tank rendben lenne (majdnem)... Csak mindenki sír a nerfek miatt(is), mert nem tudnak csukott szemmel, kikapcsolt monitornál végigrohanni a pályán és ledarálni mindenkit(és ez nem az új Lengyel)...Balansz kellene még itt-ott és elvenni a goldot. Szerintem.
Na!!!
-
Antonius1978
addikt
válasz Hafy75 #168193 üzenetére
Akkor jol van, gondoltam megint valami szinte elpusztithatatlan (szintjehez kepest legalabbis, a' la' Defender) tankot tettek be, de ez gondolom akkor is noobbiztosabb valamelyest, mint a kifejlesztheto tankok.
Ezzel a 705A-val meg nem talalkoztam (nagyon rikan jatszodtam T10-ben mostanaban), csak a 8as IS-M-el, es hat az is kemeny tank, legalabbis egy IS-6 szamara (es arany nelkul), a vegen csak RR-val tudtam kiloni.
A V4-el egyszer talalkoztam, es a 9es agyu nem tudta atutni az also lemezt majdnem 90 fokban, marmint merolegesen, igaz lehet picitt szogellte, 3-4 fokot, de meg akkor is pattant.Ez az M103 csak 9es lovegerol van szo.
Az aranyloszerrel egyetertek, csak kiveteles esetben hasznalom, mert nem tartom tisztessegesnek, hogy barki aranyra valt, es kikapcsolt monitor mellett mindenkit atut.Ezert a loszerkeszlet 10%-at kepezhetnek csak...
Akkor nem lenne akkora arca egyes unikumoknak sem (helyesbitek, nem lenne akkora WN8a, mert neha az RNG a masik jatekost segitene ha nem lone arannyal), es a noobok sem szivathatnank meg mindenkit (aki tobbe-kevesbe ki tudja hasznalni a tankjat, mert megtanulta).
Viszont emlekszem arra is, hogy amikor nem volt arany lovedek, es olyan tankkal voltam, aminek keves volt az atutese egy hirtelen helyzetben, akkor en is hianyoltam az aranyat, hogy bezzeg, a masiknak van, nekem meg nincs. Epp ezert en nem vennem ki teljesen, amint mondtam az a 10% eleg volna, legtobb 20, mert mondjuk mit erek a Turan Prototipusommal, ha csak 3 db aranyloszer lehet benne ? 6 db, azaz a 20% az mar lenne valami, mondjuk egy 7es neheztankba is tudnek 5-600-at sebezni, ha ugy hozna a helyzet.UI: de legvegul megmondom, hogy mi lenne a leghelyesebb, es elvezetesebb is, es ahhoz mar tenyleg kellene nemi tudas is, nem csak 1 aranylovedek, es jonapot az ellenfelnek (T10-ben legalabbis).
Le kellene venni a nagy kaliberu lovegek sebzeset normalisabbra.Ha a 75-os loveg 100-at sebez, akkor egy 150-es loveg a duplajat, esetleg a triplajat, azaz csak 300-at, mert nagyobb a lovedek es jobban meguti a tankot fizikai teren is, es mehetne a mo'ka sokkal jobban, hisz akkor nem kellene felned, hogy 2 lovesbol kilonek a tankodbol ha hibazol.Ha 5-6-7-es szinten ez igy van, hogy par hibat megbocsajt a rendszer, akkor miert ne lehetne igy a magasabb szinteken is? Es akkor lehetne csikicsukizni, tornyozni, meg mindenfele cseleket elkovetni, igy tul sokat kell ovatoskodni, egyesek hulyere feltik a tankjaikat, es semmit sem mernek csinalni, sztem epp emiatt.Ha kevesebb HP veszteseggel buntetnenek a figyelmetlensegedert, akkor sztem elvezetesebb lenne a jatek.A masik hasonlo jatekot neztem a YT-on, es ott ha belelottel a toronyba, es atutotte, akkor annak a tanknak annyi, kilottek, kampec...Sokkal valosaghubb...[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hafy75 #168193 üzenetére
51,4% a global winrate-je a Type 5 HT-nek, a 82. helyen van... mi a problema vele?
--------------
50TP Quickybaby stream elindult, most még Q&A van de mindjart nyomja.
[ Szerkesztve ]
-
Hafy75
aktív tag
válasz wwenigma #168195 üzenetére
Mint mondtam, az a fogyatékos ágyú, semmi más. Nincs ellenfele. Én még a Type4-et a "sima" ágyúval toltam, pont fasza volt az a 600-as alfa, egy balta meg is volt vele. Ezt kellett volna békén hagyni. A 246(282) is elég sztem.... de akkor biztos csak nekem van bajom vele, ha szemből szét HE-z.
Na!!!
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok ez az amcsi M44 arta tényleg ennyire beteg? Mentem vele 16 meccset valami 1000-1100 az átlagom. Eddig fos legénységgel is tetszik. Valszeg ezzel húzok egy skillt a srácokra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hafy75 #168197 üzenetére
Latszania kene global winrate-en ha baj van vele. Ki kell jatszani es ennyi, 16 masodperced van belőni két ujratoltes kozott...ha elotte maradsz és meglő hát, akkor nem az ellenfel agyuja a fogyatékos mar elnezest.
Mentem mar vele 235 csatát, tudom adott szituációban milyen és még mindig meg tudnak lepni úgy ledarálnak néha ha elkapnak...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz Jokerdapro #168198 üzenetére
Hidd el, nagyon kis beteg állat
imádni fogod.... nekem utána az M12, M40/M43, és M53 is nagyon bejött. T92 nem tudom még? nem sok kell hozzá. lehet azt hagyom mint a francia 10-est is.Egész jól megszerettem ezen ausztrál bennszülöttet, ami angol
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest