- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz jimmy74 #167901 üzenetére
[TROLL ON]
Mondanám, hogy MS-1-el, mert mindenkinek megjár az ártatlanság vélelme, de látom csinált kurszki küldetést, szóval minimum tier 4.
[TROLL OFF]Hozzáteszem, én sem nyomtam jobban tegnap.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lacibacsi
addikt
Tegnap fociztam egy kicsit. Úgy látszik, hogy kiégett a játékoskedv, mert a WG botokkal szórja meg a játékot. Mindkettő "játékossal" kétszer is sikerült találkoznom, ráadásul mindkétszer az én csapatomban voltak. Kizártnak tartom, hogy élő emberek irányították őket. Bolyongtak a pályán, mindig a labda felé próbáltak menni és arra lőttek, amerre éppen néztek...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Na, ma nehéz lesz megint nyerni, hiszen a Kurszki küldetés nyerj 3 csatát!
és a NAPI Kiárusításban elérhető tankok: CDC, Steyr WT, Super P., IS-6
Kihagyhatatlan tankok ismét. Mondjuk CDC legalább fürge, gyorsan lehet menekülni - akarom mondani helyzetet váltani. IS-6 úgy fos ahogy van löveggel egy kicsit kemény páncél. Super Pöri elvileg lett buffolva, bár nekem sosem jelent problémát meglőni most sem. Steyr WT-t nem ismerem, nincs és nem is volt. E25 megléte mellett nem hinném, hogy lehet létjogosultsága, hacsak nem a megszállott gyűjtőknek.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KisApám
addikt
Úgy látom 30%-al olcsóbb lett egy kis időre az AMX CDC is. Régebben gondolkoztam, hogy megvegyem, de még így sem fogom. Túl nagy, túl papír, modulok ha jól emlékszem könnyen sérülnek.
Ha kell, akkor meg vannak helyette más francos prém tankok a garázsban (AMX M4 mle. 49 Liberté, Somua SM, M4A1 Revalorise, AMX 13 57 GF).
Megvárom az ELC EVEN 90-est, jó lesz töpörödött fun tanknak[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #167904 üzenetére
Illetve hajnalban újabb mikropöcs érkezett!
(#167905) KisApám: annyi a CDC védelme mellett szól, hogy amiket felsoroltál, hogy garázsodban vannak, egyik sem hasonlít rá. Hevayk ugye lomhák, páncélozottak, a Revo tulajdonképpen egy medként jelölt TD és egy light. Ésszel használva valójában azért lehet boldogulni a CDC-el még most is.
ELC EVEN 90 tényleg nagyon FUN![ Szerkesztve ]
-
WoodrufF
tag
válasz Barcelona95 #167908 üzenetére
Nekem se indul ez a fos.
-
válasz Barcelona95 #167908 üzenetére
A WG biztosra akart menni, hogy senki se tudja megcsinálni a ma kurszki küldetést.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Emu
őstag
válasz inferno88 #167915 üzenetére
Rohadt idegesítő különben, tornyozgatok okosan a Centimmel, a lepattanót látom, de azt nem hogy közben a Grille meg belémvert egy finom 800-t...csak a másodikat.Más:
Sherman III még okés volt, troll ágyúval elfunolgattam vele, főleg azon kevés alkalmak egyikén mikor top tier voltam. Viszont ez a Firefly borzalom. Senkinek sem ajánlom, semmi előnye nincs a tanknak amit ki lehetne használni.
Statok alapján a lövegnek jónak kellene lennie, de a kis kaliber vagy nem tudom mi miatt rendszeresen pattogok, még 5-ös tankokról is. Lehet tényleg jobban jártam volna, ha az Archer felé megyek...mondjuk az sem emel az érzésen hogy eddig kb. 5/3 csata T8...50k xp kell még Challengerig, azt már valahogy összekaparom. -
Papooo
senior tag
válasz WoodrufF #167909 üzenetére
A mikropöccs okozhatja.
Pár napja feltettem a WoWs-t, ami felpakolta a Game Centert.
Miután mindkettőt leszedtem, rájöttem, hogy a Wot Launcher nem hajlandó többet működni, mert ezentúl csakis a Game Center tudja elindítani a játékot.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
galervin93
őstag
Gondoltam leszorzózom a Conwayt, szerencsére jól sikerült, aztán ha már így benne voltam, gondoltam gurulok még egyet, erre összejött egy kis meglepi.
Két csata, két ász, 11.5k xp. FV gyere, ciiiccc.
Emu, ez egyben ajánlólevél is, szenvedd át magad a Firefly-on (bárt én szerettem azt is), onnantól minden masina egy élmény az ágon.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
Most nézem, hogy az XP Láz-as hétvégi akció csak részben tarta(ana) péntekig, mert a 3x szorzó az elvileg csak kedd reggelig élt. Félve kérdezem meg, de nekem úgy rémlik, hogy tegnap is 3x szorzó volt és ennek köszönhetően rögtön az első csatával le is tudtam a Kurszki 3K XP-s küldetést. Behaluztam vagy más is így emlékszik és akkor Ivánék vmit elkeféltek, de most kivételesen a mi javunkra!?
-
Simulacrum
senior tag
Az Object 257-et csak én érzem OP tanknak. Nem egyszer látom, hogy bőven 50% alatti játékosok is top xp köröket mennek vele. Az a tank még T9-es géppel is nehezen üthető be számomra még oldalról is. Kívülről nekem az egyik legjobban páncélozott tanknak tűnik a játékban.
-
Viktoár
addikt
Ez az egyik legusztustalanabb dolog a wg-től amikor győzelemhez köti a küldetést. Ugyanis ez a feltétel egyáltalán nem (csak) rajtad múlik. Sőt ha éppen szopóág van akkor meg csinálhatsz akármit.
Ennek fényében elég nagy kib@szás ehhez kötni.
Üdv:Viktor
-
kdr730
tag
válasz Simulacrum #167923 üzenetére
Nekem is kivülről látszik OP-nak, azaz mindenki másnál az, de az én verziómon rontás van, mindenki mindenhol beüt és 42,59% WR-em van vele 1700 átlag dmg-el!
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #167919 üzenetére
Eddig 10/10 csata T8 egymás után. Elég gáz egy olyan tankban amiben nem tudom befolyásolni semennyire sem a csata kimenetelét.
-
palfitom
félisten
-
e-newsee
addikt
válasz Barret001 #167927 üzenetére
Ja, ha az XP-lázban a vesztes csata is számítana, akkor tegnap gyűjtögettem volna 9-et is a top 10 xp-ből. De mivel győzelemhez van kötve, így csak 4 jött össze.
Szerintem mindenkivel előfordult hasonló, mint velem a pár napja.
Feldugom a tornyom Himmelsdorfban a dombon, és kapom is az artytól a blind shotot. Viszi a láncokat, a motort, és a fél életemet egyszerre, mint egy rendes válás. Mivel csak egy javítóm van, ezért mindenképpen kint maradok, amíg meg nem javítják a kábult legények a láncot. Addig meg a maradék HP-mat leszedik a közben felérő ellenfelek. Így kell 0 sebzéssel, és pár száz spottal kiszállni egy győztes csata első percében.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
adamgreen
senior tag
Na gyerekek ugy néz ki marad a tier limit viszont kapnak buffot a régi tier limites tankok .
Jó olvasgatást :Lényeg hogy nem tudják azt megoldani hogy eltörlik a tier limitet
Buffok is a listában
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz adamgreen #167930 üzenetére
Ezek mit tudnak ba@ki megoldani.....
Nem látnak az orrukig hogy vmit kéne kedvezni a játékosok felé mert igencsak lennt van az egész játék nívója.
Játékos is kevés megy a civakodás egy 1500ös wn8 játékosért melyik klánba menjen,persze jó klán is több van.
Mit nem lehet megcsinálni azt hogy egy limites tank ne menjen +2be??
Ezért vették sokan sztem nem azért hogy olyan vagy még olyan se lesz majd mint hasonszőr más prèm tank.
Pályáját a régi mapokat vissza !!
Mi a kinèrt vették ki egyáltalán ha más nincs helyettük?!
Elég sok idő elment a nagy fasza 1.0 óta de semmi változás nincs...WoT:jimmbo
-
ballington
addikt
Hello!
Lesz valamikor valamilyen event vagy akció, aminek keretein belül a X-es tankok akciósak lesznek?
Még nincs X-es tankom, de van pár, amit vehetnék, csak nem akarok annyit elkölteni: E50M, M48 Patton, T110E4, 430U, Obj140, talán S. Conqueror.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
adamgreen
senior tag
válasz ballington #167933 üzenetére
Mostani Top of the tree ben augusztus 1 től a 113 vonal lesz akcióban.A többit meg majd a WG eldönti melyiket szavaztatja meg.
-
kchryss
veterán
Magyarul szokás szerint befostak a népharagtól és meghátráltak. Ezzel együtt azt is aláírták, hogy nem a limites tankok miatt rossz az mm, hanem az mm miatt rossz a játékélmény néhány limites tankkal.
Ami a buffokat illeti kb rendben vannak kivéve a jagdtiger 8.8-ot. Leírják, hogy a statisztika szerint a legrosszabb 8-as limites tank, ezért nagy buff kell neki, erre adnak +100 hp-t és javítják a célzósebességet mikor eddig sem a hp-jával és a pontosságával voltak gondok.
-
e-newsee
addikt
válasz jimmy74 #167931 üzenetére
"Mit nem lehet megcsinálni azt hogy egy limites tank ne menjen +2be??
Ezért vették sokan sztem nem azért hogy olyan vagy még olyan se lesz majd mint hasonszőr más prèm tank."Az első mondatodat nem pontosan értem. (Szerintem a nem létező vesszők miatt, vagy csak mert már délután van, és nem fog az agyam.) Az alapján azon reklamálsz, hogy miért nem lehet megcsinálni, hogy ne menjen a limites tank +2-be. De hát most sem mennek, épp ezért limitesek. Vagy van olyan limites nagyobb tierű tank is, ami pl sohasem lehet top tier? Alacsonyabb tierben tudom, van/volt pár light, ami nem lehetett top tier, de nagy tierben ilyen nem rémlik.
Vagy most akkor mi van?Ami sztorit én tudok:
Vannak limites tankok, amik nem mennek +2 tierbe, mert oda gyengék lennének. Ezeket akarták beolvasztani, hogy ezután minden tank +2 tieres legyen, cserébe a limitesek kapnak buffot, mi meg (vagyis akiknek van ilyenjük), becserélhetik, ha nem tetszik az új verzió. Ha jól értem a cikket, akkor ezt az ötletet elvetik, de néhány prém tank mégis kap némi buffot.
Akkor most hogy is áll ez a limit/nem limit sztori? Kezdem elveszteni a fonalat.(#167939) adamgreen
Akkor ezek szerint ezek a tankok a limit ellenére is gyengén muzsikáltak? Még +1-ben is? Nekem egyik sincs, így nem tudom, de akkor érthető a buff.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Barret001 #167927 üzenetére
Nálam ma nincs gond, 15 csata, 70% wr, 2500 wn8.
De akkor is olyantól függővé tenni a küldetést amire nincs vagy nagyon kicsi a ráhatásod? Nem mindegy hogy 15 csatából vagy 4-5 csatából van meg a feladat.
Amúgy Type 5-tel volt most egy bukóm ami igen érdekes volt. A 9-es könnyűtankjuk 2-szer lőtt lőszerrekeszt amiket javítottam majd gyújtott. Nem volt eldöntve kik nyernek.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
inferno88
őstag
válasz e-newsee #167938 üzenetére
Akkor ezek szerint ezek a tankok a limit ellenére is gyengén muzsikáltak? Még +1-ben is? Nekem egyik sincs, így nem tudom, de akkor érthető a buff.
Az alapvető probléma az, hogy sosem vagy vele top tier, SP-vel tutira mindig IX-be kerülsz a gyakorlatilag 7.5-es tankoddal, stb.
Super Pörkölt:
• Increase the penetration value of the standard shell from 192 to 202 mm.
• Increase damage per minute from 1,750 to 1,800.
• Increase dynamics and specific power from 9.9 to 12 h.p./t.Na ez tetszetős. Lehetne belőle egy T54 mod 1, csak csillaggal a tornyon.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
kchryss
veterán
Huhh ez nekem eddig kimaradt. Most vettem észre, hogy pár hete meghívták Buffont a wot stream-be. Élő adásban játszott a játékkal. Nem kellett volna ilyen megalázó helyzetbe hozni szegényt. Nekem égett a pofám miközben néztem, hogy szenved, azt se tudta merre hány méter.
Community Livestream with Gianluigi Buffon - 32:13-tól látni ahogy próbál játszani
-
robogo81
senior tag
Ha jól látom akkor ezeknek a 122 mm szovjet gorongoknak adnak 7 mm + átütést?
Legalább 190-195 milire kellett volna emelni,az RNG ezt röhögve megeszi,az IS-6-nak legalább jól jön a gyorsabb szűkülés,a kv5 meg csak kapja a jobb átütést is(bár ez is lehetne 190+),meg R2-k a buffot.
A kistieres tankokra vagyok kíváncsi, azoknak mit csinálnak.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #167935 üzenetére
Ó szegény 8.8 pedig szeretem azt a tankot de mar csak unnepnapokon veszem elo amikor szivni akarok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #167944 üzenetére
Nem értem miért nem mernek jobban kísérletezni azzal a tankkal legalább teszt szerver szinten. A Caernarvonnál meg merték lépni, hogy valami brutális dpm buff-ot adjanak és mégsem lett op a tank. A JT8.8-nak olyan rossz a mozgékonysága és a páncélja, hogy nyugodtan adhatnának neki valami beteg ágyút. Nem vagyok az eszetlen tűzerő növelés híve, de simán rakhatnának rá egy 3000+ dpm-es ágyút és még úgy sem lenne op, de legalább megérné játszani vele. Vagy a páncélját kéne buff-olni, hogy ne lőjék be a felépítményt prém lőszerrel sem.
-
kchryss
veterán
válasz robogo81 #167943 üzenetére
Mivel elvileg lefújták a tier limit megszüntetését, így a kicsi limitesekhez nem kell hozzányúlniuk. A fenti buff-ok a limit meghagyása mellett lesznek a terv szerint.
E25, panther/m10, AT15A teljesen jól balanszolt tankkok, jól játszható mind
AMX 13 57 op
Egyedül a tog-ra férne rá egy komolyabb buff. Tier6 alatt nem néztem meg az összes limitest, de ott is rendben van sok. -
dokee78
félisten
Nem gondoltam volna,hogy 2 killel beadja Tank Ásznak!
Videó a csatáról,bár sokat hibáztam:
Caernavron a hegyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest