Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Ismétlem én nem reklamálok és nem sírok, hanem ok és okozat összefüggéseit próbáltam elmondani, mivel egyik kedves fórumtársunk, azért nem játszik, mert szét****** az ideg amiatt, hogy nincs normális csapatban. Erről nem a MM tehet?
    Én saját magamon érzem a fejlődést, látom, hogy lehet előre menni, nem bujkálok, szerinted honnan ismerős, a pár mp-es halál full HP-ről? De aki nem bujkál, és hozzá még béna is mint én, mert rossz helyre megyek, de van aki mindig, az nem fog mást csinálni mint bujkálni. Az más kérdés amikor a heavy-vel is bujkál valaki, meg hátul marad, ráadásul top tierben... na akkor tudom az első fél perc után, hogy végünk.
    Nos visszatérve az eredeti mondandómra, ha lenne egy jobb MM, akkor a jó játékosok, jó játékosokkal tolnának jó és élvezetes köröket, nem azon múlna, hogy hány (hozzá képest jelentősen) gyenge játékos mellett kell játszania. A kezdők meg nem szenvednének a jó játékosok folyamatos alázásaitól. Ez működőképes, vannak játékok ahol ismert az úgynevezett szintfelmérés, itt is van mindenféle mérőszám és társai, nem lehetne ez alapján sorsolni? Dehogynem.
    Az is biztos véletlen, hogy hozzászokva más MM rendszerekhez, mindjárt arra gondoltam, hogy az ingyenes játékosokat osztják be a fizetős játékosok alá, legyen mit darálni. Há ezé fizet, nem? :)
    De azóta rájöttem (meg jól meg is mondtátok), hogy nem, tényleg ilyen a MM. :D
    Egyszóval köszönöm szépen, én élvezem a játékot, tanulom, és fejlődök.

    Azért ez elég érdekes meglátás , hogy a gyermeknevelést párosítod a a Wot-os fejlődéssel ? :O
    Miért is? A WoT-ban mitől lesz jobb a fejlődés, ha felültetnek az állandó sz*p*rollerre? Vagy bárhol az életben, mitől lesz jobb egy tanulási folyamat, ha ahelyett, hogy az elején kezdenéd, kis sikereket elérve a saját szinteden haladva módszer helyett, egyből a nyakadba öntik a megoldhatatlan feladatokat, hogy majd a jó sok sikertelenségtől jól megtanulod. Ez szerintem sehol sem működőképes. Nem vagyok az "ússzál *meg, ússzál *meg, *meg" tanulás elve.

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák