Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luperator

    tag

    Sziasztok!

    Jó rég írtam ide, hogy szeretnék majd én is játszani a pc-s verzióval, eddig csak androidon sikerült a Bltz-zel. Most, hogy lehetőség lettt rá, mit mondjak, újból meg kell tanulni játszani, mert jelen állapotban maximum a Mines pályát ismerem fel, mivel azt egy mostani frissítéssel beletették a Bltiz-be is.

    Sokkal szebb,részletesebb, komplexebb mint a telefonos verzió amit videók alapján sejtettem, hogy sokkal egyszerűbbre csinálnak mint az eredeti. Jelenleg Tier 2-3-ban küzdök, minden pálya, pályarész új, szokatlan,hogy sokkal hamarabb garázsba raknak mint a másikon és persze sz@r, hogy elég hamar szoktam ott végezni.

    Ami majd érdekel, de egyelőre olvasok majd és nem kérdezek, az a legénység átrakása egyik járműből a másikba (fejlesztési fát követve adott nemzeten belül) no meg egyáltalán úgy játszani egyszer majd, hogy nekem is tetszen és ne csak a grafika.

    Meglepődtem, hogy jó proci és ssd mellett egy Gtx-465 is képes a hd klienst futtatni magas beállításokkal, holott nem egy mai darab. :DD

Új hozzászólás Aktív témák