- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Megkaptam a KV4 utolsó meccsén: Ugly russian idiot Az M46KR nem értette meg, hogy beforgatva pattan rólam
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Megvettem az STI-t. A IX-es ágyúhoz kell a fejlesztett lánc vagy elbírja?
-
emre
veterán
válasz h1mpi #108602 üzenetére
Ha jól rémlik, már a nagyobb tornyot sem bírja el az alap lánctalp.
És amíg az nincs a BL9-es löveggel kell lövöldöznöd, mert a(#108604) Szepi1979
Köszi, szóval jól emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
galervin93
őstag
Így van. Vagy venni kell 5+ tonnás izébizét, vagy sok freet rátolni (mert az alap torony minden, csak nem vicces).
Én is nem rég vettem meg, tegnap sikerült az első normálisabb karikát mennem vele, Ensken hoztam le egy T10 meccset a végén egy E50M meg egy Obj 263 ellen.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
Köszi mindenkinek valamennyi freet tolok bele. Szerintem a IX-es gun és a torony lesz megvéve.
A mai napra szerintem elég lesz ennyi, a mákfaktor is véget ér egyszer
Itt egy videó majdnem felborítottam egy WT auf Pz. IV-et a RU-val
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
srácok, a prémiummal legénység képzés hogy is működik? büntetés nélkül csak az azonos osztályút lehet tápolni, igaz? de mi van, ha egy meglévő LT legénységet ültetek át pl egy TD-be, büntit kapnak képzetlenségért, de alapvetően a fejlődés ugyanolyan (csak alacsonyabbról indul), vagy a fejlődés is sokkal lassabb?
- no es importante -
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108607 üzenetére
TD-be nem tudod beletenni szerintem a LT legénységet.
-
nyunyu
félisten
Masnal is bugzik a kreditert atkepzes?
Emil legenyseget kepeztem at a Borsoba, es 90+5% BIA helyett 95+5% lett a nep.
Azt mondja az XVM, hogy 20k XP kell a 100% eleresehez, 90%-rol 32k kellene.Direkt megfigyeltem, hogy 10k kreditet vont le (=akcios ar), es nem nyult a 3 skill szazalekaihoz.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108612 üzenetére
Gondoltam, hogy alig kapnak xp-t, különben elég lenne egy tank egy nemzetre A HTC nekem is porosodik és még fog is egy ideig, mert nem tervezem az USA TD ágat.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #108609 üzenetére
3. skill 98-ról 99-re 36480 xp, ha nincs meg teljesen átképzésnél abból vonja le az xp-t. Volt róla párszor szó itt a topikban is hogy ki lehet használni pl 3. skill tanulás végén ezt. Nézd meg azt is hogy mennyi crew xp kell hogy a következő százalékot elérjék, meg is lesz a 36k ha nem mentél velük azóta.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz Sixkiller6 #108610 üzenetére
Vehicle Competence Penalty on Experience to Increase Training Level: A tanker crewing a vehicle that he is has no Vehicle Competence in will earn less experience from each battle to be applied to increasing his Training Level.
- In a new vehicle of the same Type as that in which he has his Vehicle Competence, there is no Penalty if the new vehicle is a premium vehicle.
- In a vehicle of a different Type as that in which he has his Vehicle Competence, the crew member would earn 50% less experience per battle if the new vehicle is a premium vehicle.
- In a new non-premium vehicle of the same Type as that in which he has his Vehicle Competence, a Penalty will apply and the crewman would earn 50% less experience per battle than he normally would.
- In a new non-premium vehicle of a different Type as that in which he has his Vehicle Competence, a Penalty will apply and the crewman would earn 75% less experience per battle than he normally would.(#108616) @Skyhunter:
GambitER 's Damage Log[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Melyik mod jelzi ki a rólam lepattanó lövések értékét?
-
fradi81
veterán
yasenkrasen statistic idővel el szokott felejteni működni?
moto g72, Ninebot d28e
-
kchryss
veterán
válasz fradi81 #108620 üzenetére
Igen nálam minden CW után elfelejti tovább számolni a random csatákat. Újra kell indítani teljesen a wot-ot hogy működjön. Tervezem átírni a kódját, hogy külön számolja és írja a random, sh és cw statokat és a végén egy összegzés legyen ebből mindből. Most csak a randomot számolja, ami wn8 szempontjából jó, de kredit szempontjából jó lenne ha azt a sok mínuszt is számolná amit a cw visz. Illetve azt is jó lenne néha tudni, hogy mennyit farmoltam sh-on vagy hogy hány csatából mennyit nyertünk sh-on.
-
mcwolf79
veterán
Hölgyeim és Uraim!
Sajna ma biztos nem lesz stream, mert a netem (feltöltés) megakadt 1 Mbps-nál, és így játszhatatlanul magas a ping
Szép estét mindenkinekXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
CirrMee
addikt
válasz h1mpi #108601 üzenetére
Én meg be lettem fenyítve, hogy reportoltak. Valami jómunkásember azt hitte, ha T21 -el csutka gázzal száguld el mögöttünk, akkor lelőhetetlen - pláne egy KV2 -vel, 1 lövéssel. Aszongya' valami aim bot vagyok...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Apropó: tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz végre új lövés/motor hang?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
vhw
addikt
Csák ámulok ezeken a 4-5 skilles legénységeken...
Nekem még egy olyan társaság sincs, ami 100%-ra befejezte volna a harmadikat... :/"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
QuickyBaby szerint a leendő tier 8-as, brit, med, prémium tank, a legrosszabb tier 8-as prémium.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jr1994
addikt
-
Fel
addikt
válasz ollie #108636 üzenetére
Nem néztem QB bemutatót, így nem tudom mit mondott róla, de engem ami így elsőre megrémített, az a 35 km/óra végsebesség...*
Gondolom a löveg soft statjaiban is van elfejtve egy-két aprósag... Nem hinném, hogy ugyanolyan (jó) lenne, mint a Cent. I-en.Ha már megvan az Action X, akkor biztosan nekiesek, nem tűnik vészesnek a feladat..
*Tier X-ként nem 40 km/h volt a vége?
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
válasz Krytec #108629 üzenetére
Én pont azon gondolkoztam, hogy száműzöm a legénységet az is-7-ből. Volt szerencsém kipróbálni 7végén az is4-et és azt kell mondjam, hogy jobb...számomra. Habár lomhább, brutál jó páncélja van és: több HP, pontosabb az ágyúja, nem fél óráig szűkül a célkereszt, gyorsabb újratöltés.
Mines, atry nélkül: 4800 felfogott + ~5000 kiosztott sebzés.
És mintha jobban is tartanának tőle az ellenfelek -
mcwolf79
veterán
[Ez a nem mindegy : ACÉLFAL a Centurion AX-szel.]
Mellesleg nem jól jelzi a találatokat, mert csak a WTE100-at 4-szer pattintottam a tornyomról. Bár igaz, a lánccal levett lövéseket nem veszi páncél által felfogottnak.Más:
Szerintetek az AX-szel a papírabb tankokat érdemes robbanóval lőni, ha már relatíve nagy (105 mm) az átütése? A gyújtós küldetés miatt kérdezem, hogy nagyobb úgy a gyulladás esélye , ha robbanóval lövök?
(mert akkor telepakolom azzal )[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Fel
addikt
válasz mcwolf79 #108644 üzenetére
Anno, a Mk. 7/1-nél szívesen durrogtattam a sima HESH lőszerrel papír tankokba. Leo-k, franciák, waffentróger td-k, vagy éppen Conqueror, M103, KT hátulról, SPG-k. Van mire lőni.
Azt nem is néztem, hogy az Action X HE lőszerének is kb. ugyanannyi az átütése, mint a 7/1 HESH skulóé... -
2.9mp célzási idő, 0.35 pontosság, 1800 körüli dpm
35 végsebesség, és e mellett szörnyű lóerő/tonna arány (QB azt mondt,a hogy a játék leglassabb, tier 8-as medje lesz)
Ha ez nem elég, az AMX CDC-hez hasonló páncélzat, vagyis minden átlövi.Egyedül a pen (226) és a gundep (10 fok) ami nagyon jó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jozefgucci1
addikt
Látom megoszlanak a vélemények erről az új prém tankról rendesen .Decemberben mikor megvettem a Centi7/1-et és volt 120K free xp-m akkor inkább beletoltam a T54-be és nagyon is élvezem azt a tankot. Most , hogy adtak még egy hónapot lehet ráfekszem erre ,de nem érzem úgy , hogy nekem ez kell ? Az ajándék T34 em is hónapok ( évek ) óta pihen a garázsban , mert nem megyek vele. Ha farmolni akarok ott a Typ59-64 vagy a JT88 , szóval nem tudom , megéri e ez a gép a küzdelmet ?
Olie : Tegnap te voltál nálunk rlazol kollégával Vteps TS-en ?
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
válasz jozefgucci1 #108647 üzenetére
nem én voltam
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #108647 üzenetére
Szerintem feküdj rá, Neked is van prémfiókod, így kigrindelheted az AX-et. Nem lesz kiemelkedő az FV4202P, de viszonylag egyszerű küldetéssel megszerezhető, és semmiképp nem hátrány egy VIII-as prém a garázsban. Most itt feladnád a finishbe?!
-
nyunyu
félisten
Most nezem csak, hogy 510LE???
Legalabb a 650LE-s stock Centurion motort ratehettek volna, azt legalabb mar megszoktam
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest