- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT1S
tag
válasz #43783936 #10390 üzenetére
Nem hiszem, hogy más nemzetek játékosai, úgy általában véve normálisabbak lennének csak, mert például kevesebb szavuk van a káromkodásra (ebben, szerintem világelsők vagyunk, ha másban nem is ), ugyanúgy megy a F**K-olás meg a K*RWA, csak talán ezek kevésbé felűnőek.
Egyébként ezekre a kérdésekre Én sem szoktam reagálni, hogy "Van magyar?".
Én elvagyok egyedül is, nem fogok másokhoz csapódni, hogy aztán osszák az észt, hogy így megy úgy, meg ne arra menjél, hanem erre és a végén meg megkapod, hogy milyen noob vagy mert nem jött össze az öngyilkos küldetése, amiért nyíilván nem Ő a hibás. -Jó persze vannak normálisak is, de honnét tudhatod, hogy nem egy 10 éves osztja az észt a chaten keresztűl? (Ezért jó az XVM)Kis off: Aki unja a tankozást íme egy nagyszerű játék: SPIN TIRES- Sajnos még csak a techdemo működik, de már az is marha jól néz ki. A WOT-ba is átvehetnének egy két elemet (pl. sárdagasztás)!
[ Szerkesztve ]
ლ(ಠ益ಠ)ლ
-
Angel1981
veterán
válasz J.J. András #10398 üzenetére
Próbáld ezzel!
Aláírás szerint megy a 8.6-tal. -
zsloti
senior tag
Szisztok
Van valami megoldás arra hogy a régebben készült replayokat is meg lehessen nézni?
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
forras2
őstag
Sziasztok
Lehet volt már róla szó, de nem olvastam vissza.
XVM editorban hogyan tudom állítani, hogy a sebzés kiírás hol legyen?
Mert bal alul van, de fullra bele lóg a damage panelbe, és balra, a játékosok nevei alá szeretném át rakni.
Illetve az is érdekelne még, hogy mit kell bejelölni, hogy mutassa %-ban a csata elején, hogy ki esélyesebb a győzelemre. Meg még az is kéne, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a WN6 értéket mutassa? -
törölt tag
A spontán "nemzetközi " csapatokkal már volt egy-két jó partim.
Lengyel scout, akit két török srác és jómagam hetzerrel követtünk, összehoztunk 12 killt.
A végén az ellen két artijára egyikünk se lőtt, meghagytuk a scoutnak.
3-4 percig tartott a csata, bár csak a végén lepődtünk meg, hogy gyakorlatilag egy arty maradt talpon rajtunk kívül a csapatunkból.
Máig nem értem hogy mit csinálhattak a többiek. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hali,
nem tudja valaki, hogyan kell kikapcsolni egy modban vagy átállítani, hogy egy gombnyomára megjelenjen a minimap a képernyő közepén?
Jacktor mondpackben is benne van, csak nála bal controllra van állítva, amit most én használok abban meg capslockra és ez zavar, mert TS-en azzal beszélek.Szerk:
Óhh - meg van. Csak eddig rosszul kerestem.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Quan-Chi
őstag
válasz atis123 #10407 üzenetére
nem, 500méterre láthatsz el magadtól ! de ha valaki felderít előtted a rádió távolságon belül láthatod az enemyt ! így ha nincs fizikai akadálya nyugodtan lehet lődözni 6-700méterre is ( 650 körül van a rekordom tiger2-vel )
mindennél jobban élvezem Pak39 -es Hetzer -t na meg így, hogy 100% XP-t kap, rögtön egy közel 2200-as körrel kezdtem a napot
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
sutyi^
senior tag
Miután a Jumbot tönkre tették vissza vettem az E8-at. Még mindig jó móka.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Angel1981
veterán
Ezen a modon besírtam!
Vajon hány és hány billentyűzetet / egeret adnak el pluszban ennek köszönhetően?
*if you know what Imean..... -
Vitiris
aktív tag
Igen megnéztem. Igaz ezt tudja parancssorból is a win7. Illetve van egy wot starter alkalmazás! De ezzekkel annyit lehet elérni hogy ne a 0-s magon fusson, hanem az 1-sen! igy kb. olyan 30-40%-kot nyer az ember!
Jó lenne ha ha megtudnák csinálni a multiprocessre az egészet. De ez a fejlesztői környezet nem alkalmas rá.
Sajnos :S Marad hogy 1 mag, és ne az első legyen!
-
Achill3uS
nagyúr
ez a pontosság javítás nagyon bejön, 590m-ről lőttem ki egy T30-at IS-3-mal malinovkán
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #10380 üzenetére
Melyikeket tetted fel végül? Nem szaggat tőle a játék?
(#10381) AT1S: de igen, ezt én is érzékeltem, azt hittem csak a szemem káprázik a késői óra miatt, de akkor ezek szerint nem! Baromi zavaró! szerk: látom, hogy már volt rá válasz és elvileg kikapcsolható....na haza érek rögtön meg is teszem, mert lehet, hogy ezt fícsőrnek szánták, de engem baromira zavar!
(#10385) Angel1981: De ha Jaktor modokat használsz, akkor miért nem rakod fel a modpackját, ami kint van már egy ideje a 8.6-hoz!?
(#10387) Quan-Chi: azt ígérték már talán a 8.4-ben, hogy a következő patchben javítani fogják a lerombolt kerítés maradékán való fent akadást....elég vicces tényleg, hogy a több tonnás szörnyek átrongyolnak a kerítésen, de a megmaradt kb 15-20 cm tövén fent akad és alig tud átvánszorogni! Sajnos ezek szerint ezt még mindig nem sikerült Szergejéknek megoldani, javítani!?
(#10398) J.J. András: Tessék A minimapos dolog pedig benne van alapból az XVM-ben...tedd fel azt és akkor lesz ilyened!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
GaburroSan
aktív tag
Ez volt a tavalyi Operation Bagration!!!
Here is the list of offers for the duration of this special:
50% discount on the purchase of the following vehicles:
Soviet Medium Tank Tier VI: T-34-85
Soviet Tank Destroyer Tier V: SU-85
German Tank Destroyer Tier VI: JagdPz IV
German Medium Tank Tier V PzKpfw III/IVx3 experience for the first victory of the day
x2 credits when using the following vehicles:
Soviet Medium Tank Tier VI: T-34-85
Soviet Tank Destroyer Tier V: SU-85
German Tank Destroyer Tier VI: JagdPz IV
German Medium Tank Tier V PzKpfw III/IV -
Bingisz
addikt
válasz jano_77 #10415 üzenetére
Az Emre által linkelt motorhangokat, és a historical gun sounds modot. Annyi hogy az legelső csatába való betöltés egy kicsit lassabb, de amúgy semmi szaggatás.
Quan-Chi: Azért ez a mit látsz dolog nem teljesen így van. Tömören:
Van egy spot távolságod, ami minden tanknak (azon belül a toronynak, ha van a tankon). Ezen a távolságon belül látsz meg ellenfeleket, de ez az érték, még felszerelésekkel se megy fel 500 méter fölé.
Az hogy mit tudsz lőni?
A Játék motorja 500*500 méteres négyzeten jeleníti meg a terepet, és a tankokat (a terepet most már 600 méteren, de a tankokat még mindig csak 500 -on). Mivel ez egy Négyzet ezért az átlója több mint 500 méter ezért az átló vonalában ellátsz 707 méterig. Plusz adalék, hogy a négyzet oldalai a map oldalaival párhuzamosak."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
atis123
tag
válasz Quan-Chi #10409 üzenetére
Hát én úgy tudom, akkor is rajzolja ki. Tegnap volt azt hiszem pont el hallufnál, hogy néztem a felderített ellenséget, és pont az 500 m- határán mozgott, lövés után vissza, és pont akkor tűnt el, mikor a kis térkép szerint épp túl mozgott a kirajzolt területen. láttam, tehát továbbra is spottolva volt. Csak kimozgott az 500 m-ből.
Utána néztem: Neked is igazad lehet meg nekem is
"Akit érdekel a dolog technikai háttere: ennek az az oka, hogy a grafikus motor jelenleg csak 500x500 méteres, négyzet alakú területet képes kirajzolni. Ennek az átlója (~707 méter) a maximális látótávolság, míg oldala a maximális észlelési távolság. Mivel adott helyzetben a maximális látótávolság 500 méterre korlátozódhat (a négyzet oldala), ezért maximálták az észlelési távolságot 500 méterben. Csak így garantálható jelenleg, hogy az egymást azonos módon észlelő játékosok biztosan megjelenjenek egymás képernyőjén. A WG szeretné növelni ezt a távolságot, de ez egyelőre várat magára, és emiatt a nagyobb pályák értelmetlenek."
"Nagyon fontos, hogy a WoT beállításainál a "Draw Distance" maximális értékre legyen állítva! Enélkül NEM fogod látni az 500 méteren túli tankokat a képernyőn!"
Összekevertem rendesen. Én pont merőlegesen voltam. Szóval ott a pont. Nálam ez pont 500 m volt.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Quan-Chi
őstag
válasz atis123 #10423 üzenetére
teljesen elfogadható ez a négyzetes verzió ( megjegyzem nekem fingom nincs hogy hogy van a spot-olásnak és a teljes range-nek a számítása ) de mivel a torony, illetve a parancsok látószöge körbeforgatható ! és minden síkidom 360fokos elforgatása kört ír le így az átlók száma végtelen ... ergó minden féle szögben el lehet látni "maxra"
továbbá érdekes hogy a StugIII csak 310m-re lát a legénység a rádió meg csak 450-re ! de nem1x lőttem 550-600m-re vele ! szóval szerintem úgy van, hogy bár én nem tudok spot-olni ilyen távolságra de ha nincs fizikai akadály és valaki előttem felderíti az enemyt én is tudom lőne !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Imilenni
addikt
-
sith7
nagyúr
Kinn van a hétvége
Többek között
SU-122-44 féláron ?!
-
-
echterion
nagyúr
Nem tudja itt valaki, hogy mikor lehet majd eladni az SP-t? Körülbelüli dátum érdekelne, mert egyre jobban kellene a T34. Teszten kipróbáltam, nekem bejövős és úgy gondoltam, ezt venném meg helyette.
-
Remus389
veterán
jó kis gép ez a Indien Panzer
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
jano_77
nagyúr
válasz v!ct0y #10435 üzenetére
Script mappa kell egyáltalán a res_mods mappába?!?
Mert én ugyanis bemásoltam ezeket is az audio-n kívül és most törölnöm kellene!?
Szal törölhetem simán a 8.6/scripts mappát, kell az bármihez is?szerk: elvileg a maxzoomout_086 modnak is van srcipts mappája!? Az kell a 8.6 mappába?!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Patrick76496
őstag
Ebből a modból melyik fájlokat kell bemásolnom, hogy a minimap olyan legyen, mint a videóban? Beraktam minden fájlt, de a meltymathsmapmod féle hulladék egyszerűsített minimap megy helyette, és megfordítja az ikonokat csata közben, hiába van átírva az xvmconf fájlban a mirrored vehicles. Rengeteg fájlt átneveztek és áthelyeztek, sok mindent alig lehet megtalálni.
Az ember hülyét kap ettől a sok modpakktól (meg a melegtől), nem értem miért nem lehet valahova minden külön felrakni.
Igazából a fent említett modpakkból csak a minimap kéne és az, hogy ki volt eddig felspotolva. Előre is köszönöm!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Antonius1978
addikt
Nezzetek be erre az oldalra, erdekes...
A legaljan levo kepet is nezzetek meg jol Panther III -at a jatekba !
[link] -
atis123
tag
válasz Quan-Chi #10427 üzenetére
A térkép négyzete, az ami számít. Többet nem rajzol ki a játék. Pont. Te ezen belül fogod látni a játékost, ha most történetesen mindketten az átló mentén vagytok, akkor ez elmehet 700 méterig is. De! Ha pl olyan egyenesen helyezkedtek el egymáshoz képest, ami párhuzamos a négyzet oldalaival, akkor ez 500 m lesz maximum. Szóval te vagy a négyzeten belül, azon belül számolódik minden, azon kívül nem fogod látni. Ha észlelve van, ha nincs. A minimapon ettől még láthatod, de lőni nem fogsz tudni rá, tudom mert mint mondtam el hallufnál szemben voltunk, és nem bújt el semmi mögé, még sem láttam.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Dobi 562
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest