Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atis123

    tag

    válasz Quan-Chi #10409 üzenetére

    Hát én úgy tudom, akkor is rajzolja ki. Tegnap volt azt hiszem pont el hallufnál, hogy néztem a felderített ellenséget, és pont az 500 m- határán mozgott, lövés után vissza, és pont akkor tűnt el, mikor a kis térkép szerint épp túl mozgott a kirajzolt területen. láttam, tehát továbbra is spottolva volt. Csak kimozgott az 500 m-ből.

    Utána néztem: Neked is igazad lehet meg nekem is :)

    "Akit érdekel a dolog technikai háttere: ennek az az oka, hogy a grafikus motor jelenleg csak 500x500 méteres, négyzet alakú területet képes kirajzolni. Ennek az átlója (~707 méter) a maximális látótávolság, míg oldala a maximális észlelési távolság. Mivel adott helyzetben a maximális látótávolság 500 méterre korlátozódhat (a négyzet oldala), ezért maximálták az észlelési távolságot 500 méterben. Csak így garantálható jelenleg, hogy az egymást azonos módon észlelő játékosok biztosan megjelenjenek egymás képernyőjén. A WG szeretné növelni ezt a távolságot, de ez egyelőre várat magára, és emiatt a nagyobb pályák értelmetlenek."

    "Nagyon fontos, hogy a WoT beállításainál a "Draw Distance" maximális értékre legyen állítva! Enélkül NEM fogod látni az 500 méteren túli tankokat a képernyőn!"

    Összekevertem rendesen. :) Én pont merőlegesen voltam. Szóval ott a pont. Nálam ez pont 500 m volt.

    "Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

Új hozzászólás Aktív témák