- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #8552 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
7-re csak győztünk. Most jöhet egy Iowa-s vereségsorozat.
-
félisten
-
félisten
Ma már Montival és Iowa-val is volt It's just a flesh wound-om
Most egész jól megy az Iowa. Külön jó, mikor a low tier hordozók azt hiszik, majd jól meg tudnak ölni. Na jó, meg is tudtak, mikor már ott voltam az egyik mellett... de legalább egész csatában rám koncentráltak, és nem piszkálták a csapatot túlzottan[ Szerkesztve ]
-
félisten
Van valami összesítő táblázat arról, hogy mely map mely tierben elérhető, és milyen gyakorisággal?
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #8556 üzenetére
Photoshop
-
félisten
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az új Aslan modot rakta már fel valaki?!
Nekem sajnos hibás a kikötő kép csak nem tudom,hogy melyik mod csinálja![ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
ledgeri
nagyúr
Ha valakinek megér 5 tankos nyerést egy prémium nap, akkor ajánlom figyelmébe
Újaknak 2 meghívókódom : RZNST-F4YAK-7SP25-GCY6Z , RZNEE-DV3B8-A2GTY-276KX
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Ekkora pechet, volt még 30 másodperc a csatából mikor megjelent egy Kagero a szigetek közül.. Csak két torpot kaptam be de 20 ezer HP ra bőven elég volt. Annyit se lőttem h elég legyen a javításra.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #8564 üzenetére
Inkább úgy mondanám: Ha megcsinálod a küldit az accountod korának megfelelő ajándékokban részesülsz.
Újabb ARP küldi közeleg keletről (-asia szerón még...)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #8567 üzenetére
Pont jó hírrel szolgálhatok Tesztelik az NA szerón, hogy -20% -os javítási árra hogyan reagálna a tierek t8-tól..
(#8568) dying_star Majd ha nyersz bármit ami rózsaszín, én elhordom szívesen, pl Ferrárit, brutal pc-t.. ami nem tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ő hogy csinálja azt, hogy ilyen tiszta a grafikai beállítása? Úgy értem, nincs rajta az a működ, ami alapból szerepel a játékban, és felettébb idegesít.. a videóban szereplő mapon, és Ocean-on, de még olykor Land of Fire-ön is, egyszerűen vannak helyzetek, mikor nem látom, hová lövök, a tükröződéseffekt+köd miatt. Így viszont elég jó... szép kontrasztos, átlátható.
ledgeri: ó ezeket egyszerűen meg lehet oldali, eladni és venni kevésbé gusztustalant, vagy átfesteni.. a Pinkyokoval nincs mit tenni.
Az a 20% amúgy kevés lesz.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #8570 üzenetére
Van rá mod, nem jut eszembe a neve de biztos lesz valaki aki beírja. Nálam is fenn van, az Aslainnal telepíttetem fel mindig.
-
Chabe89
addikt
válasz Chris0321 #8571 üzenetére
Hát, de ő nem használ modokat. Fél tőle, mint a tűztől.
8566 ledgeri : Az arp küldik nem minden szerveren ugyan azok. Reward valószínű, hogy Haguro és Kirishima lesz, de nekünk jobban meg kell küzdeni majd érte abban biztosak lehetünk. SEA-n nevetséges feltételei vannak ezeknek a küldiknek EU-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #8574 üzenetére
Nagy részük egyáltalán nem befolyásolja a teljesítményt, sőt egyik másik még növeli is. Amit linkeltél videót azon is fog remover-t használ a tag.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #8576 üzenetére
Benne van. Egyedül a zoom mod és a smoke boundaries cinkes most, a többivel nincs probléma.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #8579 üzenetére
Nyugi. Ő még nagyon messze van attól.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #8576 üzenetére
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #8586 üzenetére
Az a vicc, hogy megnyerték. Amagit elpusztítottam az első öt percben, de az AS Essextől egyszerűen a Kagero nem tudott mit csinálni. A mi CV-nk megint nem tudott mit csinálni strike loadout-tal, mert az Izumo meg az essex együtt mozgott. Engem meg végig robbanóval lőttek/bombáztak és leégettek a francba. Most elvittem egy körre az Essex-t, de persze, hogy AS Essex volt ellenem így a papír lexi repülőimmel kb. semmit nem tudtam megint csinálni. Stock CV-nél nincs is nagyobb szopás ebben a tierben. Annyi FreeXP-t meg még ha lenne se költenék el rá.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Ez az Iowa tényleg vicces kis hajócska. NINCS olyan csata, hogy ne robbanna fel lövegtornyom!!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #8596 üzenetére
Hát a mai rng-ről inkább nem mondok semmit.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #8599 üzenetére
Az 5. soros?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs