Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz oistrakh1978 #14314 üzenetére

    De ez nem csak 15-20k. Hamár lecseréled az eszközöket, akkor nem olyant veszel, ami lehetőleg 2-3 év-ig/múlva is kiszolgál?
    PL. nézd meg mennyibe fáj egy gigabites router (olyan aminek n-es wifije van, és a wan/lan csatlakozója is gigabites. Merthogy hiába van neked fiberpower300, ha a routered wan portja csak 100mbps-os.)
    No és az ígéret, és a valóság közötti szakadékról nem is beszéltünk. Bár kapható olyan eszköz ami papíron teljesíti a fenti spec.-t, belefér a 15-20k-s keretbe(és ez csak a router!), de a gyakorlatban ...

    "Critically, however, wireless performance wasn't good enough. At close range, speeds were on a par with most of the other single-band 2.4GHz routers we've seen recently. We measured 79Mbits/sec from the router to laptop and 64Mbits/sec the other way.
    Move further away, however, and performance dips dramatically. In our long-range tests, the TL-WR1043ND managed a router to laptop rate of 26Mbits/sec and 37Mbits/sec in reverse. This wasn't good enough for our laptop to maintain a solid frame rate in our HD movie-streaming test at distance. It's one of the slowest 802.11n 2.4GHz routers we've come across in this respect."

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák