Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dufresne

    addikt

    Sziasztok!
    Lenne egy találós kérdésem:)
    Van egy Asus wl520-as routerem.Az itthoni asztali masinák kábelen kapják tőle az infot ott nincs is semmi gond. A wifi-s része be van lőve, hogy MAC cím alapján engedje be a gépeket, ezt meg is teszi. Be van állítva, hogy AP-ként működjön. Channel nincs fien megadva, hanem autómatikusra. Van még egy advanced beállítás benne, ahol van egy Extended mode 3 lehetőséggel ( AP or WDS, Station, Remote bridge) itt AP or WDS-en van.
    Namost ezekkel a beálításokkal simán megy róla egy FS n520-as pda-n a net, viszont egy szintén FS Amilo Pro v2045-ös laptop ugyan megkapja tőle az IP-t a belső hálót is látja úgy ahogy, pingelni lehet, de a net gyakorlatilag sehogysem jön be rajta :((( Beérkezett és küldött csomagok száma baromi lassan növekszik. Nézem közbe a wifi jelerősséget, de az jó és a kapcsolatot sem dobálja el, szóval én már nemértem mi lehet a gondja.

    Szómszédba van egy linksys wifi-s router, azis mac szűréssel engedi be a usereket és azzal tökéletesen működik a laptop, ugyan a távolság miatt a jel valamivel gyengébb, de akkoris tökéletesen megy.

    Szóval ha valakinek van ötlete, azt szívesen venném. :R

Új hozzászólás Aktív témák