Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    SOS Help me kéne nekem: HTC Shift-re telepítetettem USB-ről XP-t (ez sem volt egyszerű), majd szerettem volna meghackelni a felbontást (mivel a kijelző csak 800*480-at tud és utálok scrollozni, angol nyelvű leírás alapján) ami természetesen nem sikerült.
    Sebaj, gondoltam guglizok még egy picit, mire találtam egy nagyon "agyas" hozzászólást, miszerint a megjelenés beállításain belül a speciális menüre kattintsak, majd a monitor fülre és vegyem ki a pipát a "monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése" elől. Hát én állat meg is tettem, majd lelkesen elkezdtem állítgatni a felbontást. Az lett a vége, hogy csak 640x480-ba tudom csodálni a kijelzőt 4bit-es színmélységben...hajtépve próbáltam mindent elkövetni, hogy visszafordítsam a folyamatot (driver újratelepítése, eltávolítása, megint újratelepítés, majd chipset is újratelepít), most meg odáig jutottam, hogy 800*600 is nagyon nagy a megjelenített kép ás ordenáré scrollozni kell, de most legalább a színmélység visszaállt 32bitre.
    Lényeg, hogy hiába telepítem újra a GMA950 driverét, újraindítás után szarik rá és asztalon jobb gomb megnyomása után sem lehet kiválasztani a "grafikus tulajdonságok beállítása" menüpontot, ami GMA950 telepítése után be szokott kerülni oda. Mintha nem is telepíteném :O :W
    Mi lehet a fájdalma? El van cseszve az egész? Nem szeretném újrahúzni (2napos a rendszer), mert több mint 24órámba tartott, hogy XP-t telepítsek egy olyan eszközre ami nem támogatja az XP-t.
    Előre is köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák