- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Kijott a Win7codecs uj verzioja (v1.1.0).
Ez egy kodek ami kifejezetetten Windows 7re keszul.
Hivatalos oldal itt. -
Zsankee
aktív tag
Az angol,spanyol,nemet,japan ,francia nyelvi fajlok kifejezetten az RC-hez mar kiszivarogtak torrentre is.
legszebb öröm a söröm
-
kw3v865
senior tag
Melyik ATI drivert érdemes felrakni Win7-re?
-
Edween
őstag
-
vante
aktív tag
Talán karácsony? Nyelvi packok megjelenése
Edween: az kizárt! Gazdasági válság van.Arra meg kíváncsi leszek, hogy x64-es változatokhoz is kizárlólag x64-hez lévő mui kell-e.
[ Szerkesztve ]
-
Jo4e
csendes tag
Sziasztok!
Már mindenki 7100-at használ?
Valaki el tudja indítani a Tomb Raider Underworld-öt, mert nekem semmiféle képpen nem sikerül.
Bár én még csak 7048-at használok.GIGABYTE GA-Z97-D3H * INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 * 16GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Red Series CL10 Kit (2x8GB) (HX316C10FRK2) * MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G * HyperX Savage 240 GB SSD * Samsung 1Tb SATAII 32MB *
-
promisz
aktív tag
Hogy kell a registry-be belépni?
-
Jo4e
csendes tag
válasz Kolondrum #16121 üzenetére
Vagyis elindul. Csak mikor először elindítottam akkor bejött az automatikus mentést kérő szöveg utána a következő és ezt írta ki:
Tomb Raider: Underworld has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available.Miden más játék megy ugyanazon beállításokon
GIGABYTE GA-Z97-D3H * INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 * 16GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Red Series CL10 Kit (2x8GB) (HX316C10FRK2) * MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G * HyperX Savage 240 GB SSD * Samsung 1Tb SATAII 32MB *
-
Peetry
senior tag
Sziasztok!
Mit lehet tudni az RC licence-éről? Ez is olyan lesz , mint a béta, hogy a microsoftnál kell kérni kulcsot hozzá? Meddig lehet majd várhatóan használni? Ha valamiről van valakinek infoja, szívesen venném
köszi -
promisz
aktív tag
RC-ről lehet majd upgradelni a véglegesre?
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!!!!Valaki nem tudja, hogy: http://kepfeltoltes.hu/view/090501/erdekes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ezt miert irja ki???Es hogy lehet kikapcsolni??
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Már napok óta csak olvasgatom a hszeket és többször rajtam volt, hogy megjegyzést fűzök de valahogy mégsem tettem. Most viszont nem beszólok, csak lenne néhány megjegyzésem, hozzászólásom, és észrevételem a se7en hez.
Először is ami a legbosszantóbb, hogy nagyon sokan vannak, akik csak benéznek ide és anélkül hogy akár egyetlen sort is visszaolvasnának, olyan alap kérdéseket tesznek fel, mint aki soha nem használt windowst.
Aztán ez az Xp-s kinézet vagy mi... vajon win 3.1-es kinézet mikor lesz, azt is fel fogjátok telepíteni? (mondjuk ehhez semmi közöm, mindenki olyan kinézetet húz az oprendszerére amilyen neki tetszik.Ami a legérdekesebb! Miért vagytok annyira tuti biztosak abban, hogy az 1 héttel ezelőtt kiszivárgott 7100 megegyezik az RC-vel, ami mi hivatalosan 5.-én fogunk megkapni? Mert egyezik az MD5 checksum? Mivel egyezik? Viszont ha tényleg ez az RC (én is az egy héttel ezelőtt kiszivárogtatottat használom) akkor elég nagy gáz van még ezzel a rendszerrel, egyrészt a sok panaszkodást olvasva, másrészt azokra a dolgokra gondolva, amikkel én is talákoztam eddig, hogy csak néhány dolgot említsek.
- Az XP alatt nekem mind az analóg, mind a digitális kimeneten egyszerre ment ki a hang, mostmeg nem győzöm kapcsolgatni, attól függően, hogy mozizok vagy a gép előtt ülök.
- A 7022-ben még tökéletesen működött a távirányítóm a média centerben, de az összes későbbi buildben nem működik a gyors előre, vagy hátra tekerés. Minek kellett elrontani?
- Napok óta küzdök azzal, hogy a gépem egyszerűen önálló életet él. Kilőttem szinte minden ütemezett feladatot, és ráadásul le van tiltva az alvó állapotból felébredés, mégis magátol visszakapcsol. Mindezt pár napja csinálja. De vajon melyik frissítés okozza? Én nem jövök rá.Mindezek mellett a catalist 9.4 flottul megy, nem bugos a háttérváltás, megvan a kapcsolat a másik XP-s géppel, van felirat a media playerben (versze a vobsub telepítés után) és még sokminden ami nekem működik, másoknak nem. De akkor hogy is van ez? Egy oprendszernek azért ennél egységesebbnek kellene lenni. Szóval bízom benne, hogy ez amit most használok nem az RC, hanem valami szögelt változat amit Pistike kreált valamelyik internal buildból.
Amúgy nagyon tutkó rendszernek tartom, és remélem minden hibáját kijavítják mire a végleges kiadásra kerül.....
-
félisten
Te most indulatos vagy, van a másik oldal is. Nekem ebben a formában már jó lenne a 7 és még sokan másoknak is, pár "apró" dolog van amit ki kéne javítani szerintem. Biztos van egy halom dolog még ami bugos, de azokkal valahogy nem futok/futunk össze, ennek sok köze van ahhoz, h eddig ha 2x indítottam el a media centert és nincs tele a gépem cuccokkal, panganak az USB portjaim. Olyan dolgokat írsz le amik valakinél elő sem jönnek, mindenki máshogy építi fel a rendszerét, én 7 óta változtattam a telepítendő progik egy részén és azok sorrendjén, hála ég kicsit lazul a "sorrend", ugyanis volt amikor ez mindent borított.
Nagyon látni, kiszúrja az ember szemét, hogy ATI téren a win 7 BETA/RC nem áll épp a helyzet magaslatán, a másik oldal kisebb/nagyobb(Nvidia) része meg van elégedve, nekem pl még nem volt baj vga driverrel, ha egyszer már fent van megy. Ha ez az RC, én azt mondom rendben van, te a másik oldalon meg azt, hogy nagyon nincs ez rendben még, és épp pl miattad azt mondom igen, még nem jó, javítgassák tovább, de ne miattam. Ha már nem sír ríí senki a vga miatt meg ilyen olyan ati driverek miatt, meg a media center miatt akkor már jó lesz, tod az a baj, hogy majd full verziónál is lesznek olyanok akik: nem megy nem megy és ez már a full, letörlöm! Nekem utoljára a 7000-el volt bajom, azt is saját döntésre töröltem le mielőtt rám szakadt volna. Akkor mi lesz ha a full sem megy majd?[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
vante
aktív tag
Erre csak azt tudom mondani, hogy friss oprendszernél előre tudhatod, hogyha korán felteszed, akkor nem lesz hozzá driver/vagy éppen a meglévő nem fog menni vele. Ha lehet ezt mondani, kicsit kiforratlan.
Lehet a gyártó hibája is, hogy még nem készült vista/win7 driverrel. XP se volt mindig ilyen jó, csak hát a 8 év alatt jöttek SP-k is, illetve megíródotott szinte minden szükséges meghajtó. Ehhez is lesz idővel Service Pack, nem kell aggódni.
Én is fekraktam a vistát még anno, modemet nem tudta lekezelni nálam. Visszaraktam XP-t, mert az volt a biztos. Vártam, SP1 után már nem volt ilyen gond.
Nyilván kell még egy félév-egy év, mire mindenki átáll rá...
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
érdekes amiket írsz....
én ezt a sok hibát nem értem amiket te is írtál, nekem lehet, hogy várat magára még ez a sok dolog (bízom benne, h nem jön elő) de én még egyikkel sem találkoztam. amióta elérhető a szerinted nem biztos, hogy RC változat azóta használom "gond nélkül"! mondom még lehet gondom nekem is..... pedig gémeket is nyomok rajta, filmeket nézek stb.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
h_rowley
tag
nekem egy gondom volt az "RC"-vel mégpedig h 9.4es catalyst alatt szaggattak a játékok... visszaraktam 9.3-t és tádám minden fasza
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
ux1
addikt
Hááát Clemi!
Szia. Igen, bosszantó az olvasni nemtudók aránya. Ez rád is vonatkozik. Egy beta/rc rendszerről van szó, hogy felvilágosítsalak! Mik az elvárásaid? Itt sok olyan van aki egy 10 éves rendszerre esküszik, nem haladnak a korral. Ilyenből vannak az M$-LiNUX viták is. Arról egy oprendszer nem tehet hogy te ragaszkodsz a beidegződésidhez. Bill is megmondta 640k mindenre elég. Most mennyit használsz? Nyugi, a hibákat előbb-utóbb kijavítják, amúgy m$ módra. A géped önálló életéről: nem regeltél a MÁTRIX-ba?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
haxy27
aktív tag
na meg szívtam. telepithetem ujra az egészet. elinditotam a crysis 1,5 pechet hát kinyirta a rendszert mindjár. ugyan igy jártam a vistával is az 1,4 pachel.
Megszüntek az atributumok és a szoftlinkek. és semisem indult el. nem lehetett elérni az otikai meghajtókatsem.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
cellpeti
nagyúr
hol tudom a rejtett fájlokat megjeleníteni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjam meg a május 5-öt, hogy kijöjjön az új teszt verzió vagy nyugodtan próbálkozhatok valamelyik régebbivel is?
Sic Parvis Magna
-
C.Brigante
veterán
nektek mennyi memóriát foglal le a w7? nekem 3Gb-nak a 28%-át 840 mega, ez nem sok? ennyita vista is befoglalt..
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Edween
őstag
válasz cellpeti #16138 üzenetére
totalcommanderben/ beállítások - általános beállítások - képernyő - látszik a rejtett system fájl...
windowsban/ Control Panel - Appearance and Personalization - folder options - hidden files and folder, itt éertelem szerűen
C.Brigante, 1,5GB ból---734MB ot, szűk 50%-ot
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz haxy27 #16137 üzenetére
Az szép
Én most kiestem a "testerek" közül, mert a tápom megköszönte az eddigieket, és csak jövőhét vége körül lesz remélhetőleg tápom
Havernak az volt, hogy az exe-k hozzárendelését baszarintotta el vmelyik build, nemtom pontosan, hogy melyiket használta.
Véleményem szubjektív...
-
muveszur
addikt
válasz C.Brigante #16142 üzenetére
Nekem 4 GB-ból 1,3-at foglal, ugy, hogy megy a nod32 és a messenger....
De én azt se bánnám ha 3 GB-ot foglalna, ha minden villámgyorsan megjelenik, és ha kell, azonnal feszabadít helyet, a lényeg, hogy jó legyen a memóriakezelése. -
C.Brigante
veterán
ha bezárom a google krómot akkor nekem 25% a 3gb-ból csak az avast fut semmi más... akkor viszont nem rossz így.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
ABE
őstag
válasz C.Brigante #16142 üzenetére
A notimban 2Gb memória van, alaphelyzetben néztem a szabad memóriát (csak egy Avast a háttérben), de folyamatosan mindig mást mutatott. 550 és 800 Mb között mindenféle értéket megjelenített már...
-
bzoley
veterán
Már legalább tízszer leírtad a távirányító problémádat, mintha bárki is ígérte volna, hogy egyáltalán működni fog. Ha jól tudom, nem spéci MCE távirányítód van, hanem a tunerhez kapottat használod, ami Vista-n ugyan működik, de Win7 alatt, mivel hivatalosan még nem támogatott, nem feladata működni.
Egyébként az, hogy működik-e, vagy sem, az a WinFast Wizard-tól függ, úgyhogy szidhatod az OS-t. Lehet, hogy fáj, de úgy módosíthatják a Win7-et, ahogy nekik tetszik. Majd ha lesz végleges Win7, és Win7 kompatibilis PVR2, valamint olyat írnak, hogy Win7 MCE supported, akkor majd panaszkodhatsz.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest