- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy kell bálítani a tv kimentet hd 3850-nél mert nem tudom sehogy belőni -
Biga123
addikt
Érdemes a 7000-t lecserélni a 7100-re?
Feleslegesen nemakarok rendszert újrahúzni...D@ni88 : próbáld a Windowos vga driverrel.. nekem akkor csinálta ezt mikor az Nvidiásat felraktam...
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Elisha_
tag
Felraktam a 7100-at és eddig nagyon jó. Amit a 7022 nem ismert fel (háló kártya, alaplap) azt ez már igen és kb. 300 Mb memóriával kevesebbet eszik (1200 helyet 800-at).
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
Elisha_
tag
Egy kicsit beregadt a net.
Hogy lehet törölni a hozzáoszlásokat?
[ Szerkesztve ]
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
Elisha_
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Elisha_
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Ha valaki van olyan perverz, hogy a Media Centerrel tévézik, és van hozzá kedve, privátban jelentkezhet műsorújságot tesztelni.
(nem biztos, hogy mindenkinek válaszolok)[ Szerkesztve ]
-
h_rowley
tag
hi!
csak azt szeretném kérdezni h az RC-be másnak se akar normálisan működni a catalyst control center? :S frissítettem meg minden, és 7000eshez képest lassulást vettem észre játékok alatt:S
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
pzstm
titán
"Let's assume that a new build is complied each day all the way up to 7200. That means that the RTM would be complied around July 15, 2009, give or take a few days if builds aren't complied on the weekends. Microsoft has stated that the Windows 7 upgrade program will start June 26th, 2009, Acer is giving a date of October 23rd, 2009, and Microsoft Senior Vice President Bill Veghte told Paul Thurrott that "a holiday release is accomplishable.". All of these point to a 2009 release."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 7100-asban hányas IIS van? -
pzstm
titán
Október 23???
[link]
Kezdődik...Fel sem merül benne, hogy lehet nem a Windows7-re kell addig várni, hanem az érintőképernyőre
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
haxy27
aktív tag
Nagyon sajnálom hogy nem lehet az rct rá frissíteni a betára. valahogy nincs kedvem újra rakni a rendszert. Nagyon frankon be van lőve a rendszer.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Zsankee
aktív tag
válasz haxy27 #16089 üzenetére
termeszetesen megoldhato amugy a frissites, kisebb trukkel.
Letoltod a 7100 rc iso-t, majd kiirod dvd re,ezutan a dvd tartalmat a merevlemezedre masolod egy tetszoleges helyre. Az atmasolt Windows 7 telepitokonyvtarban keresd meg a cversion.ini fajlt.Majd nyisd meg egy szovegszerkesztovel. Ezutan a MinClient erteket ird at 7000-re. Majd mentsd el a valtozasokat. Vegul futtasd a setup.exe -t, es frissitheted a betat.
Termeszetesen ha frissitettel betarol utana lehet hogy egy-ket programot, vagy drivert ujra kell telepitened.[ Szerkesztve ]
legszebb öröm a söröm
-
promisz
aktív tag
Nemsokára letölthető lesz innen a magyar nyelvi csomag win7hez
-
Biga123
addikt
Nade most nem május 5-én jön ki az RC vagy a 7100 már az?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...