- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Erre tudja valaki a megoldást? hard resetet nem szeretnék.
sweetlou6.wordpress.com
-
törölt tag
válasz Sweet Lou 6 #55054 üzenetére
Ezt találtam: [link]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Sweet Lou 6 #55056 üzenetére
Írj a supportnak. Mintha máshol az lett volna javasolva
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Lall
veterán
Nagyon kedves kis app, jelez, hogy lemeritette a telefonod és monitorozza, hogy meríti a telefonod. Lehet, hogy nálad épp nem meríti a telefont (kétlem, mivel monitorozni csak úgy tud, ha lekérdez), de hidd el sokaknál igen. Olvasgass néha a Lumia topikokba.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
J.J. András
őstag
sziasztok,
T-Mobile kidobta már lassan 1 hónapja a DENIM ( WP 8.1) frissítést, és le is szedtem WiFin keresztül.
Érdemes feltenni ???Nekem semmi bajom a Lumia 520-as sebességével, a benne lévő szoftverekkel, nekem amire kell, arra bőven megfelel szoftveresen.
Nem akad ez a DENIM ? Nem lesz több "megfigyelés és adatgyűjtés" a telómon ezáltal ?Valaki tud segíteni, mi a véleménye az új 8.1-ről ?
üdv: András
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Lall
veterán
-
Integrale
veterán
Insider háttérbeli tevékenységére egy példa:
Indítsd el a zseblámpát Insideren belül, kapcsold be, majd ki és zárd le a képernyőt (ne lépj el a zseblámpa kapcsolójáról) 1-2 óra és töltheted is a telefontAtiv S-en 625-ön és a 930 -on is így működik sajnos.
J.J. András: a másik topikban már kaptál választ .
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
SsPL711
őstag
válasz J.J. András #55060 üzenetére
Nincs semmi felé denim a T-MOBILE-nál.
8.1WP van, azzal nincs gond.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
mdraco
őstag
Miért nem jó a gyári program? Battery Saver.
-
-
tailor
őstag
30% kedvezmény a 735-re a T(r)énél, az első 735 regisztrálónak: LINK
[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
-
Lall
veterán
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Xbox Music-ban hogyan lehet frissíteni a zenéket?
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Sziasztok, a 820-assal csináltam biztonsági mentést a felhőbe. A kérdésem az, hogy mivel másik Lumiám lesz, arra vissza lehet állítani egy az egyben a mentést? Vagy ez nem jó ötlet.
A másik probléma, hogy amikor újratelepítettem a telefont, akkor mind a ~160 app lekéredzkedett, ami valamikor fel lett telepítve, de már nem használtam. Az accountomból ezeket nem lehet valahogy kitakarítani? Nem láttam ilyen lehetőséget.
Köszi.
-
Lacpac
őstag
Frissít magától, csak van hogy kicsit lassú.
-
MTbc
senior tag
Üdv, kéne egy kis segítség, jelszó elvesztés probléma.
live.com mail cím jelszó kéne Lumia 620 frissítés után kéri a telefon, de sajnos nem tudjuk, jelszó emlékeztető nem küldi sem a megadott mail címre sem sms-ben.
Bevan állítva 2 gmail-es email is ami szinkronizál mindent, de oda belépve nincsen egy kontak sem a címtárban. Lényeg az lenne hogy legalább a kontaktokat megmentsem utána mehet a reset.
Már minden lehetséges jelszót kipróbáltunk, a boltban lett beregisztrálva és nem írta fel a tulajdonos.
Nem találok semmi manuális sync-et pc és közte, Windows 8 Áruházas szinkronizálós szar alkalmazás meg csak fotókat meg ilyen szarokat szinkronizál.
Van esetleg valakinek ötlete? -
Lall
veterán
Lehet félreolvatátok. (sokan járnak így). A telefonszám utolsó 4 számjegyét kell megadni neki és oda küldi majd az sms-t. Nem az egész telefonszámot! Ugyan ez van az emailnél is. Nem a teljes email cím kell neki.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
diegho
nagyúr
Csak én érzem úgy, hogy ezzel a Nokia felvásárlással mi nem jártunk túl jól? Emlékszem tavaly nyáron, mikor az 520-akat vettük, 40k volt függetlenül és 80-90k volt a 820-as. Most meg 30k az 530, de 100 alatt nincs 830-as. Ez így elég gáz szerintem, pláne, ha azt nézzük, hogy a 735 is 75k, de nem tud mindent, amit a 830.
-
Integrale
veterán
válasz diegho #55092 üzenetére
Amikor nyáron vettétek az 520-at, akkor a 820 már majdnem 1 éve piacon volt, a kezdőára meg szinte forintra ugyan ott volt mint most a 830. A különbség csak annyi, hogy az akkori felső kategóriától nem volt annyira eltávolodva hardveresen.
A cikk írásakor itthon a szürkeimportos gépek valamivel kevesebb mint 150 ezer forintért kaphatók. Ugyan szürkeimport a példa, de a lényeg leszűrhető.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
JamesHun
addikt
sziasztok
nincs valami működő password és egyéb adatok kezelésére szolgáló progi aminek van IOS, PC és WP-s appja?
1password öt néztem, de az IOS en megy, de WP-n vacakol és el sem indul a sync része meg nyekereg egy file ra amit nem talál. Nincs valami hasonló app ami esetleg skydrive ot használ?SeriesX: JamesSHun
-
btudos
nagyúr
válasz diegho #55095 üzenetére
Ennek semmi koze a Nokia felvasarlasahoz, egyszeruen Snapdragon 400 es 800 kozott nincs semmi, amit belerakhattak volna a 830-ba. Igy kapott 400-at, meg olyan minoseget, hogy meg a 930-cal a zsebemben is megdobbantotta a szivem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs