- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Ebben a topicban írtam egy kérdést egy lumia 710 c101002e hibájával kapcsolatban. találtam rá megoldást, de valamiért nem akarja kivitelezni a windows phone support tool. Ha valaki venné a fáradtságot, és elolvasná, azt nagyon megköszönném! Nem akarom ide beidézni mindet!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hülyegyerek #41852 üzenetére
Telepítetted a fejelt? Vagy megfejelted a telefonodat? Fejelt a telód?
Everybody lies.
-
Partyface007
őstag
válasz btudos #41830 üzenetére
nekem azért érezhetően jobban merül 8.1-el mint anno 8.0-n pedig nincs se facebook se egyéb közösségi alkalmazás... csak a viber meg postafiókok... (ugyanolyan felhasználással kb 10-15%)
annak akinek nagyon merül úgy hogy nem fut mondjuk a facebook és egyéb ilyenek próbálta már kiikapcsolni a location-t?
mert én azt pl. csak akkor kapcsolom be ha kell (navihoz illetve ha akarom hogy a fényképnél legyen hely... )
-
Rob700
senior tag
Mennyire vagytok megelégedve a Bing időjárás app-al?
iPhone 12 128GB Black
-
Melack
veterán
A Developer Preview kapcsán lenne egy kérdésem: ha én egy olyan appot szeretnék, amit csak magamnak akarok (családi dolgok lennének benne), és azt a honlapon megcsinálom, akkor azt hogyan tudom a telefonomra letölteni? Mert publikálni azt olyan formában nem szeretném.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Nem tudtok olyan alkalmazást a Lumia 520-ra amivel meglehet nyitni a "pkpass" kiterjesztésű file-t?
Lényegében ez olyan mint az Iphone "PassBook"' Mivel érdemes az ilyen kiterjesztést megnyitni? -
ilgatto
tag
válasz hülyegyerek #41860 üzenetére
Az időjárás alkalmazásoktól kár bármit is várni, a hőmérsékletet még úgy ahogy jól mutatják, de hogy süt-e a Nap vagy zivatar van-e, azt sosem lesz pontos.
Győrben nincs meteorológiai észlelés, a legközelebb Péren a repülőtéren van.
Így ha Győrben vagy, akkor azt fogod látni, amilyen idő Péren van.
Az pedig gondolom köztudott, hogy zivatar esetén előfordulhat, hogy az egyik faluban esik, a másikban pedig süt a Nap.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Alexios
veterán
válasz Technocool #41862 üzenetére
-
pzstm
titán
18:00-tól Joe Belfiore Reddit-en AMA session-t tart.
[link]iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
erről lemaradtam:
[–]seniorpolecat9 [score hidden] a minute ago
Will next major update WP9 available to existing devices? or we will see again fiasco of wp7.8?
Illetve:
[–]InYourSpaghettiFace [score hidden] a minute agoHi thanks for doing this Ama!
My question is, when is ther the next wp 8.1(.1) update and what will be the new features
mondjuk GDR1,2-t ígértek idénre, nem tudom hogy gondolták,,, arra lehet kíváncsi lennék
vajon mire gondolt?
Hello , nice job , dont you think that European customers are getting less love from windows phone?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
junior11
veterán
válasz Oppenheimer #41870 üzenetére
Biztosan bevágja majd a durcit
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
pzstm
titán
You mentioned Skype and FB -- on Skype, we have new version in development that our team (and me) have been using and it certainly helps with perf-- we'll keep going-- and on facebook, we've been working with FB on an update to that app too, targeted for the June timeframe - this update brings improvements to perf, having full-width photos in the newsfeed, and seeing photos & comments at the same time.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
a hivatalos wp oldalra ma kikerult a 8.1 leirasa. gondolom a htc-k nemsokara meg is kapjak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"because we found through usability testing quite clearly that NEW USERS to our platform sometimes had a hard time finding games.. so we chose to optimize for these new users."
egyem a szivuket. akkor tudnek ehhez meg javasolni egy - ket dolgot. az osszes app csempeje alapertelmezetten keruljon ki, mert az app listben nehez megtalalni. sot a settings menu osszes eleme is keruljon ki. meg a dokumentumok is, mert egyesek azokat sem talaljak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
Developer preview is NOT final.. there's client-side software fixes we're still making, when UPDATES go out to existing phones they will come with "BSP" (low-level phone firmware) updates from the OEMs... and the Services (cortana) are continuallyl getting improved. SO.. when you get an official update or buy a new phone, it'll be more polished than what you folks have now.
-
catroot
veterán
válasz Rob700 #41857 üzenetére
Én annyira, hogy kukáztam is most már a francba.
Az egy dolog, hogy szinte mindig felhős időt mutat. De ha esetleg valami csoda folytán átvált másra, az elég nagy baromság (legutóbb pl. jégeső volt szerinte).
Szóval sajna elég silány.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pzstm
titán
*** YES *** We are doing a File Manager for WP8.1! I know a LOT of you are looking for this (thanks for the tweets, I've read them all). In fact, I've been running a build of it on two of my phones for the last week or so and it's getting to pretty good shape.
Here's what it looks like: http://imgur.com/a/hvqGD#nRuOFXp
We are expecting to get it into the store HOPEFULLY by the end of May.
-
Воланд
titán
egyetlen egy dolog miatt lesz jo. talan, vegre igy 2014-ben kepes lesz arra a wp, hogy ha tobb dokumentumot akarok egy emailben elkuldeni, akkor ezt majd meg tudom tenni.
-
Воланд
titán
csupan nem ertem, hogy ha a kepeknek, videoknak, dokumentumoknak megvan a sajat hubjuk, akkor minek kell mappazgatas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs