- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Воланд #41450 üzenetére
Meg januarban aprilis volt kituzve. Utolso hirek aprilis elejen jottek rola... ???
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Воланд #41452 üzenetére
Azert en remenykedek. Maga a hardware mar tudtommal elerheto, reszben a miatt nem jott elobb. Nyarig varok, aztan meglatom. Eddig nem ereztem szukseget az ilyen csucsmobiloknak, mostanra sajna kezd hianyozni, egyre tobbet van nalam bnom S4-e.(pedig hanyok az androidtol...)
Don't Tread On Me
-
WinPho
senior tag
Másnál is vannak kameragondok? Nekem 6snap-ben mintha összeszarná magát a kamera és lefagy. De ez előfordult néha a Nokia Camera-val is. Ez csak nálam vagy csak L620-nál vagy sokaknál van ilyen baj?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
-
Воланд
titán
lassan fel eve keszul szerintem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
cellpeti
nagyúr
Hol tudom beálítani,hogy ha jön üzenetem csak a messengerbe jöjjön róla értesítés?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Partyface007
őstag
válasz dejaris #41465 üzenetére
akkor add el többért szívből kívánjuk, sok sikert ....
Dunát lehet rekeszteni használt mobil-al..... picit többért 8x-et lehet kapni....
tudom idegesítő de tényleg ez van használtnak nincs ára.... de ez nem csak telefonra igaz hanem mindenre
de mi tényleg drukkolunk neked :-)
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Partyface007 #41466 üzenetére
En nem akarom meg eladni, csak a 620-at ne vegyuk mostmar egy kategoriba egyaltalan a 8s-sel, nem hogy meg jobb vetelnek is nevezzuk.
-
tomboy0013
veterán
A Store Nokia Collection részében miért csökkent le az alkalmazások száma 20-ra 8.1 óta?
-
Darellus92
aktív tag
Valaki tudna írni egy listát arról hogy a 8.1-ben mi lett határozottan ROSSZABB? Hozzáértő objektív megnyilvánulást várok .
HTC = Help This Company
-
dejaris
addikt
válasz Darellus92 #41473 üzenetére
Nem lognak ki a betuk.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Darellus92 #41473 üzenetére
Smoothság rosszabb lett. Mondjuk ez foverziorol foverziora igaz wp-nel. 8.1 nem olyan smooth, mint a 8 volt, ami nem olyan smooth, mint a 7.x volt.
Zenelejátszó es a games hub rakás szarok lettek.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz dejaris #41465 üzenetére
Jogos, de akkor se Nokia, ami nekem mindegy, de láthatod, hogy az emberek fejében inkább az megy, hogy ha WP, akkor Lumia.
A tárhelynél meg nem értek egyet teljesen, az SD kártya nem tudja 100 %-osan kiváltani a belső tárhelyet (bár tény, hogy kevésbé gáz 8.1-gyel a helyzet), de a navi jogos.
Meg valóban ott a tény, hogy 40-45 környékén 8X-et, 820-at lehet kapni, amik nagyságrendekkel jobbak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Darellus92
aktív tag
válasz Oppenheimer #41475 üzenetére
Úgy tudom vissza lehet varázsolni a régi zenelejátszót valahogy.
HTC = Help This Company
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #41442 üzenetére
Zseniális vagy, Köszi. Már csak az üzemidőn kell gyúrni, és semmi bajom nem lesz a 8.1-el.
Sorry a sok hsz-ért, de nyócpontegy ide-oda, azért telefonról még mindig nem a legjobb fórumozni.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
kezman
őstag
válasz Darellus92 #41478 üzenetére
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
spider23
aktív tag
Este 10 kor leraktam a telót, 68%-on volt reggel 6kor megnéztem és már bekapcsolta a battery savert és 12% volt. Azért úgy hogy senki nem csinált vele semmit ennyit merülni botrány... (Nokia 1020, 8.1)
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
válasz Pttypang #41483 üzenetére
Ok, de azért az nem normális hogy előtte Cortana nélkül elment 2 napot, most pedig délelőtt töltöttem, estére lement 68%-ra és reggelre már csak 12% volt. Valami nagyon durván zabálja az akksit ami nem látszik. Ha kikapcsolom Cortanat és a Location-t akkor sem bír sokkal többet.
Minden egyéb program le van tiltva, ugyan úgy van mint 8.0-án. Szóval biztos hogy valami nem kerek. Remélem látványos lesz a javulás ha érkezik valami frissítés, mert ez így gáz.Hétvégén pl olyat csinált hogy reggel levettem a töltőről, délután 6-ra kikapcsolt a telefon. Ebben volt email szinkron meg vagy 5 whatsapp üzenet és 4db kb 1 perces hívás. Akku grafikont néztem és 13:30 kor volt egy függőleges vonalú durva merülés amikor biztos hogy nem használtam.
Volt HR meg szoft reset is előtte, nem segített...
-
kezman
őstag
válasz spider23 #41484 üzenetére
A többségnek pár töltési ciklus után beállt a 8 szintre, vagy majdnem, nálam is így volt, 4-5 töltés után beállt, most elmegy kb másfél-két napot, igaz éjszakára repülő üzemmódba van , így éjszaka 1-2%-ot merül. Ja és ezen kívül nálam semmi nincs letiltva!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Mister_X
nagyúr
Jól veszem észre, hogy sikerült összekapcsolniuk az ébresztő hangerejét a Ringer + Notofocation hangerővel?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Clemi
veterán
válasz spider23 #41484 üzenetére
Nekem a 820-on most 1,3%-os óránnkénti merülést produkált az éjszaka, bekapcsolt Quiet Hours mellett. Igaz nálam csak az időjárás és a gyári naptár szinkronizál, és a kommunikációs programok figyelnek a háttéreben (nekem azonnal jönnek a push üzenetek) de a leveleket pl. manuálisan szinkronizálom.
Kipróbáltam, ha kikapcsolom a GPS-t vagy Cortana-t semmivel nem kevesebb az energia felhasználás. Ez így kb ugyanaz, mint a 8.0 alatt volt.Szvsz, akinél durva merülés van, annak ellenére, hogy látszólag semmi nem fut, valami program lesz a ludas, ami annak ellenére, hogy nem is fut, valamit ügyködik a háttérben.
-
Blyan
félisten
válasz leximester #41472 üzenetére
Mikor töltötted fel teljesen a telefont?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Amúgy annyiból sajnos androidos lett a dolog (vagy rosszabb), hogy nem árt újraindítani, ha kiugró merüléseket tapasztal az ember. A rátöltés nem oldja meg.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
geared
tag
ciao,
melyik a legjobb üzenő progi winphone-on?
üdv
psonyericsson -> nokia -> iphone -> motorola -> nokia lumia 820 -> ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest