- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Előtte sokkal gyorsabban merült.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
veterán
válasz Rigormortiis #42752 üzenetére
placebo
Esetleg dobj ra egy energiatakarekos matricat, hatha az is segit.
En is tettem egy turbosat a 610re, azota sokkal gyorsabb.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
SANKADI
aktív tag
válasz catroot #42755 üzenetére
Egy kérdésem lenne: ninc solyan alkalmazás, hogy úgy mint az androidnál, mintával lehessen lezárni a képernyőt? Esetleg a 8.1-ben nincs ilyen. A "gyerek piszkálják" a telefonom, ezért használok kódot, jobb lenen a minta. Még egy kérdés, ha sokszor elrontja "valaki" a kódot, lezár a telefon? Ha igen, hogy lehet feloldani? Köszi előre is.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
Lall
veterán
válasz Pttypang #42753 üzenetére
Az aztán nagy placebo lehet, hogy valakinek merül a telefonja készenlétben egy ilyen rosszul megirt fostol 1 óra alatt 30%-ot, unistall után meg 2-őt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
veterán
-
savoo
addikt
válasz azigazimoris #42738 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ilyen is van. Természetesen ha változik az IMEI szám is, akkor a garancia is újra indul.
-
-
Lall
veterán
válasz Vadászmenyét #42765 üzenetére
Sokaknál okozott random nagy merüléseket. Szvsz teljesen felesleges.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Vadászmenyét #42765 üzenetére
Töröld le! Nálam bevált.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Kasya
nagyúr
válasz horgászfan #42775 üzenetére
Amiert tizenevesek kezeben Iphone es S4-S5. mert a szulok megengedhetik maguknak. Itt mondjuk mas a helyzet. Nem veletlen talaltak ki a Kids Cornert...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz horgászfan #42774 üzenetére
Áhhh, akkor ezért nincs iOS-re sem. Köszi, megvilágosodtam.
-
KunEmber
senior tag
válasz horgászfan #42775 üzenetére
Azért ezt a gyermekbántalmazásos ötletedet ne promótáld túl hangosan.
Igen, elvétve lehet, hogy nagy-nagy ritkán kell egy-egy "erősebb" fegyelmezés, de egy gyerek, ha arra elég idő lett fordítva és normálisan lett nevelve; akkor ért a szóból is.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
veterán
válasz horgászfan #42783 üzenetére
Erosen sarkitott peldakat hozol fel, a nevelessel kapcsolatban pedig, ha a szulo eroszakot alkalmaz, az valoszinuleg a sajat nevelesi kepessegeit minositi inkabb.
Everybody lies.
-
Clemi
veterán
Az szerintetek miért van, hogy a telefon nyomon követése és az sms helyett mindig leküldés bekapcsolása ellenére 10-ből talán egyszer lehet webes felületről a telefonra küldeni az alkalmazást? A robotos áruházban pedig még akkor is elindul a küldés, ha ki van kapcsolva a készülék, de a bekapcsolásakor azonnal megkezdődik a letöltés.
-
félisten
válasz horgászfan #42785 üzenetére
> Mert te is gyerek vagy
LOL
> Nekem [...] mégse
Rendkivul szofisztikalt, kontrollalt kiserletekkel es tudomanyos modszerekkel ervelsz
Tenyleg sajnalom, hogy nincsenek jobb eszkozeid, de ez nem a szituaciot minositi, hanem teged.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Integrale
veterán
válasz horgászfan #42788 üzenetére
Meg lehet tanítani erőszak alkalmazása nélkül is. Vagy pedig a szülő lehetne előrelátóbb és intelligens annyira, hogy nem hagyja a gyerek előtt az ilyen értékeit, nem pedig a saját hülyesége miatt osztani a pofonokat.
Azért mert nem ismered, a szofisztikalt és a kontrollalt szavakat, attól még nem idegen
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
veterán
-
Kasya
nagyúr
Ezek alighanem mas Off topicban kibeszelheto temak. Szo mi szo, van aki kapott pofont, nadragszijjat, kukorica terdepelest stb. es megis egeszseges lelkiallpotu ember lett, van aki nem, es az is. Legyen mindenkinek a sajat csaladi dolga, hogy hogy neveli a gyereket. Mindenhol mas a szoc. helyzet, mas a nevelesi stilus.
Temara visszaterve, Kids Cornert tessek hasznalni, ha egyszer adott a lehetoseg.
-
veterán
válasz horgászfan #42797 üzenetére
Hagyjuk ezt a nevelési témát.
Te egy idősebb ember vagy, a kornak megfelelő elképzelésekkel.
A fiatalabbak pedig a saját elképzelésük szerint oldanák meg.Everybody lies.
-
KunEmber
senior tag
válasz horgászfan #42797 üzenetére
Na akkor még1x, utoljára, mert látom kicsit félre vagyok értve.
1. Mint ahogy fent is leírtam, nem vagyok ellenzője a nevelő célzatú pofonnak. Ellenben hiszem azt, hogy ha egy gyereket minőségileg nevelünk, akkor ez a lehető legkevesebbszer kell, hogy előforduljon.
2. Ha egy gyerek játszik a telefonnal és ezért pofonnal kell jutalmazni, akkor az a felnőttet minősíti. Pontosan őt magát, és azt, ahogyan nem sikerült nevelni... Érdekes, általában ha egy gyereknek ki van elégítve a kíváncsisága (értsd: a telefonnal való babrálás az nem teljes tiltás, hanem kontroll alatti tevékenység) akkor egy rászólásból is fog érteni.
3. "Ezért nem tudnak a tanárok nevelni." Na látod, máris oda lyukadtunk ki, hogy a nevelés a gond. Aminél a pofozás ugyanolyan rossz, mint a nem-nevelés (nem foglalkozol vele).Szóval remélem megértitek, hogy nem vagyok teljesen elvakult, de egy gyereket megütni azért mert a telefonnal szórakozik...
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest