- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
a telekom-os mobilnet beállítás csak annyi, hogy az "elérési ponthoz" beírom, hogy "internet.telekom" és kész, ugye?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Drag77
senior tag
válasz Zoli133 #42200 üzenetére
Szia!
Én próbálkoztam, rendeltem nfc matricát csak nekem se sikerűlt irnom őket. Odáig jutottam, hogy talán formázni kéne őket és utána tudna vele valamit kezdeni a wp. De prgramot nem találtam. Lehet Droidon van
ilyesmi.If your tag is not formatted you can use a NFC writer or an Android device + NFC TagWriter by NXP application. link
üdv.Drag
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
cellpeti
nagyúr
lehet láma kérdés, de le lehet kódolni a kezdőképernyőt WP-on? Illetve a WP mail kliens és a gmailem nem szinkronizál. Ezt hol tudom beállítani?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cattus
addikt
Arra van lehetőség 8.1-en, hogy ha mobilon az IE-ben törlöm az előzményeket, akkor PC-n az IE-ben ez ne történjen meg, de minden más viszont szinkronizáljon?
Do the thing!
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem már a 7.5-nél is a rendezett, "katonás", csicsamentes külső volt a legelső dolog, ami megfogott. Az "androidos káosz" már két éve sem jött be... ...A vezetéknevem ugyan nem "Vér", de a keresztnevemet eltaláltad! Gondolatolvasó szakkörre jársz?! Amúgy ha nem tévedek, Te is ebben a topicban rontod a levegőt, nem az androidosban!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Zene hallgatás közbe (fejhallgatóval coloud - boom), ha jön egy bejövő hívásom, akkor nem ál le a zene, és nem is csörög ki a telefon hanem csak rezeg. Ez miért lehet? Lumia 620-on és 800-on bejövő híváskor megállítja a zenét és a rezgés mellett csörög is ugyanezzel a fejhallgatóval.
Lumia 625-ről van szó.
HR?! -
zzz03
őstag
Nem azt akarom hallani. Hanem az kellene, hogy bejövő hívás esetén állítsa meg a zenét, hogy észrevegyem, hogy keresnek.
-
kezman
őstag
Ezek borzalmasak, még ha egyszínű a háttér talán de így , lehet én túl konzervatív vagyok de rosszúl vagyok tőlük
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
cattus
addikt
-
Partyface007
őstag
válasz Oppenheimer #42238 üzenetére
jogtisztán elég drágák a normálisabb navik androidra...
ha jó áron nyomják még akár be is jöhet nekik....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Partyface007 #42240 üzenetére
Sehol nem írják, hogy a Here Drive ingyen lenne androidra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
félisten
válasz Oppenheimer #42241 üzenetére
Illetve az userek szamanak novelese az nagyon fontos a POIk szempontjabol. A Google Maps is fizetos X lekeresszam felett, abbol lehet penzt csinalni, nem a fogyasztokbol kozvetlenul.
while (!sleep) sheep++;
-
Partyface007
őstag
válasz Oppenheimer #42241 üzenetére
hülyék is lennének ingyen adni egy offline navi-t....
-
eszgabor
aktív tag
Tegnap a 2 hete újonnan vásárolt L625 olyat produkált, amit azért nem vártam volna egy "legendásan stabil" WP8 telefontól.
Akartam írni egy e-mailt az egyik kollégámnak. Wifi be. E-mail megnyit, levélírás megkezd, Levelet megcímez.
Na itt akadt egy kis gond. Elkezdtem beírni a nevét a kollégának, de nem találta meg a címét. (gmail postafiókom van beállítva a telefonon) Próbáltam kereséssel a nevére keresni, hogy majd megnézem mi a címe és beírom manuálisan, de úgy sem találta meg.
Próbáltam végigpörgetni az e-maileket, hogy ha van tőle érkezett levél, akkor kimásolom abból a címét. Igen ám, de csak az utolsó 7 nap levelei voltak beállítva letöltésre és az utolsó 7 napban nem írtunk egymásnak. (ilyenkor nem is keres a címjegyzékben, csak az utolsó 7 nap levelei között??)
Gondoltam átállítom időkorlát nélkülire. Na itt szinkronizált egy pár percen keresztül és végül a tárhely infó szerint 68MB-ot foglaltak a levelek, de lejött minden elvileg. (abbahagyta a szinkronizálást) Kimásoltam a címét a legutóbbi levélből és megírtam a levelet, majd elküldtem. Volna. De nem akart elmenni, csak szaladtak a pöttyök és írta, hogy szinkronizálás. Nem lehetett kilépni a levelezésből a vissza gombbal. Windóz gombbal visszaléptem a főképernyőre és gondoltam egy restart nem árthat, hátha megjavul. Leállítottam. Aztán nem akart bekapcsolni. Többször is próbáltam, semmi. Eszembe jutott, hogy olvastam valahol, hogy a hangerő gomb le és a bekapcsoló gomb együtt csinál valamit. Kipróbáltam (rövid ideig nyomtam), elindult. Betöltött, de furcsa volt, hogy nem kért pin kódot. Aztán kiderült, hogy azért, mert nem is kapcsolódott a hálózatra. Majd kb 3 perc után a telefonálás csempén kiírta, hogy írja be a pin kódot. Beírtam, de furcsállottam. Megpróbáltam megnyitni a levelezést, a kép fekete lett, szaladtak a pöttyök, de pár másodperc után visszatett a főképernyőre. Megint restart. Megint nem kért pint, csak vagy 5 perc múlva, de akkor be is adta a pin bebillentyűzős képernyőt. A levelezés elindult, de folyamatosan szinkronizált, így nem tudtam vele sok mindent kezdeni, a levelemet még mindig nem küldte el, a piszkozatokba került. Próbáltam elküldeni, de nem ment, mert nem akarta abbahagyni a szinkronizálást. Gondoltam kikapcsolom a wifit, akkor próbáljon meg szinkronizálni. Kikapcsoltam, de ő még mindig szinkronizált. Restart újra, pin megint nem kellett, szinkronizálást végre feladta, visszaállítottam a levelek letöltését legutolsó 7 napra, wifi be, majd levelemre küldés megint és megint csak szinkronizált és szinkronizált és ...
Ekkor tűnt fel, hogy eléggé világít a kijelző, pedig automatikuson hagytam. Kiderült, hogy nem állítja a fényerőt, mert úgy látszik, hogy az is odafagyott valahogyan. Na ekkor elszakadt a cérna.
Kikapcs, bekapcs gomb nyomva tart, töltő bedug, felkiáltójel megjelen, hangerő fel, hangerő le, bekapcs, hangerő le.
Újrarakott mindent, meg én is szarakodtam vele egy csomót, mire olyasmi lett, mint volt, a képek csak a skydrive-on maradtak meg, vissza nem szedte ugyanazokat, amik a telón voltak előtte, kézzel kellett egyesével mentés a telefonra megoldással (miért nincs csoportos kijelölés???)
Szóval mérsékelten vagyok boldog ezzel a rendszerrel. A vas jó, a külső tetszik, de a szoftver hagy kívánnivalót maga után.
Ha lenne próbaidőszak, akkor most visszavinném és becserélném egy L925-re, mert 2 dolog hiányzik: iránytű és jobb kamera. Az 1GB ram is jól jöhetne még a későbbiekben, meg a glance is jó lenne. Ezek olyan dolgok, amiket használat közben lehet megtapasztalni, hogy nincs, de kéne, vagy lehetne jobb is. (a glance-ot egy üzletfelünk telefonján láttam miután megvettem az L625-öt és nagyon tetszett, hogy nem kell nyomogatni megbeszélés közben, hogy lássam mennyi az idő)
Nyilván a 925-ön ugyanez a rendszer van szóval attól nem lenne jobb, vagy megbízhatóbb...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata?Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest