Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz t72killer #21317 üzenetére

    A korábbi rendszereknél (Vista, Windows 7) például a SP1 csomagok eltérő méreténél is látható volt a különbség. Mármint a WU-ről lejövő verziók eltérő méreténél. Kinek mennyire volt előtte naprakész a rendszere, milyen egyéb opcionális frissítések voltak fent, amik egyébként az SP csomag részei voltak.

    Viszont a foltozó keddek általában valami támasszal rendelkeztek, hogy az ember mégis kalkulálhasson, hogy mekkora adatmennyiséget kell letölteni (pl mobilnetesek).

    Azóta beváltották az ígéretet, hogy a foltozó kedd szépen elszürkül, mert bármelyik napon és folyamatosan érkezhetnek a frissítések - korábban ugye csak rendkívüli esetben volt ilyen -, az egyetlen fix, az a mindennap este 19:00 óra után, magyar idő szerint - kivétel az évszakos időátállásra, amikor egy hónapig 18:00-ra módosul a dolog -, de egyébként az új koncepció tetszik, mert nem várnak vele 1 hónapot ha kész van, ugyanakkor már láttunk rá példát, hogy nem mindig sül el jól a dolog. Ezért kell True Image HD képet készíteni :D

Új hozzászólás Aktív témák