Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Pyttawrx #115550 üzenetére

    Nem, nem illegálisan használod. Ebbe már néhányszor belebuktál, ne menj bele megint. :)

    Egyébként igazatok van, meggyőztetek. Innentől kezdve nem fogom javasolni az olcsó kulcsok vásárlását! Tök felesleges még ennyi pénzt is kiadni egy ms által elfogadott kulcsra. Hiszen aktiválás nélkül is működik, ingyenesen. :) Ezen is el kellene gondolkozni. Én több fizetős progit próbáltam használni ingyen, virágboltból. A komolyabbak záros határidőn belül nem működnek. (Videóvágók, képszerkesztők stb.) Valószínűleg a szoftver készítőinek az áll érdekében, hogy aki nem fizet, ne is használja. Windows esetén ilyenről szó sincs. Biztosan nem szívjóságból van így, hanem vastagon érdekből.

    De csak tereljétek nyugodtan a home usereket is a minél drágább, lehetőleg a listaár felé, mert az a tuti! :D
    Van valami mű-moralista hozzáállása itt pár embernek, ami nagyrészt önigazolásból fakadhat, mert nehogy már valaki fillérekért megkapja azt, amiért ő egy csomó pénzt kifizetett. Minden vita alkalmával van ilyen hozzászólás, ami erről árulkodik.
    Ez a mű-moralizmus a winnel kapcsolatban akkor a legszebb, amikor ezek a jogiegyetemista-hevületű, mindenáron kurvadrága kulcsok felé terelők, a torrentet viszont ezerrel nyomják. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák