Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz sanyek2 #42083 üzenetére

    Nekem hetesen az intel smart connect, rapid start driverei mardtak sargak, ahhoz nem volt driver. Azonban en ezeket nem hasznalom, a driver helyett letiltottam a biosban.
    De a nyolcas az nalam mindent megtlaallt. Asus b75m alaplapom van.
    Jo lenne tudni az alaplap tipusat, mert abbol talan valakinek rogton beugrik, mi hianyzik.
    Én nem szivesen kezdenek el valogatas nelkul mindenfele drivert telepiteni, az egyik hathajolesz alapon.

    Az intel rapid storage nem kell az ahcihoz. En nem raktam fel az intel drievereket. B75 chipsettel tokeletesen mukodik az alap microsoft driver is. Azonban nem mondom azt se, hogy sosem kell/szabad feltelepiteni, mert lehet olyan hardver, amivel nem megy a win. De van egy gyanum, hogy akkor mar telepeiteni sem tudtad volna a rendszert, mert nem talalna hdd-t a gep. Mint amikor az xp-s rendszer egy ahci-re atallitott alaplappal talalta szembe magat.
    A rapid start azt csinalna, hogy egy kis ssd-re cacheli a hdd-n levo rendszer gyakrabban hasznalt filejait. Jellemzoen nehany gigas ssd-re keszult megoldas, de az elmult 1-2 evben annyit csokkentek az ssd arak, hogy megfizetheto lett a 60-120 giga, amire gond nelkul felfer egy teljes rendszer, es nem kell cachelessel bohockodni.
    A smart connect meg kevesbe szukseges. Arra lenne kitalalva, hogy alvas kozben idonkent felelessze a gepet, es a levelek letolteset, frissiteseket elvegezzen. Legalabbis ezt olvastam rola.
    En a fent emlitett ket funkciot egyaltalan nem talaltam hsznosnak szamomra, ezert tiltottam le a biosban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák