- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
worxland
addikt
válasz weinmaker #41704 üzenetére
Akkor (mivel nincs 64 bites 8.1-em) elméleti megoldásom van csak. Letöltöd a Win8 64 bites 13.1 legacy drivert, kibontod és csak a drivert manuálisan rakod fel a gyári Microsoftos WDDM driver helyett.
Legacy driver[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Pityu.
nagyúr
Nos meg merjem próbálni???????????????
""Ahhoz hogy energia gazdálkodásban tudjam állítani laptopon a fényerőt fel kell rakni a chipset drivert?Utóljára 2010 es frissítés a chipset driver az lehet nem lenne jó win 8.1 re?""
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
brd
nagyúr
válasz weinmaker #41697 üzenetére
RCRM. Elvileg működnie kell, de ATI-nál semmi sem biztos, nekem mindenesetre jól működik. Bár én Win7-en használom, de remélem, nem fejlesztették vissza annyira a Win8-at, hogy ne működne. Esetleg egy visszajelzést írhatnál, hogy használt-e.
The only real valuable thing is intuition.
-
zzola
titán
Üdv!
Van egy 32bites legális OEM Vista-m. Nem a jelenlegi alaplapomhoz lett aktiválva, de azt hiszem van lehetőség "átrakni" a liszenszet. Ha ez sikerül, mi a menete a 8.1-re való frissítésnek illetve jelenleg ez mennyiért elérhető? Köszi! -
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Windows 8.1-hez Star Menu 8-t használok. Hogy tudok programokat rögzíteni a Start Menüben? Érdekes módon egyes progikat a Tálcára, másokat meg a Start Menübe enged csak rögzíteni. Létezik valamilyen beállítás?
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy ,tegnap felraktam a Virtualboxot meg hozzá egy Osx-et ,de nem tudtam beállítani szóval nem működött,ezért letöröltem,a letöltéseim között van egy file amit szeretnék törölni,már mindenhol kerestem,hogy vajon mi használhatja,de nem találom nem engedi törölni
erről lenne szó ?
még egy kérdés gépemen a C,D,E mellett vmi F is van ennek ott kell lenni-e?Üdv:Balázs
-
veterán
válasz Kezdő Balázs #41714 üzenetére
Jobb klikk az F: meghajtón --> Kiadás
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mit tehetek ha az összes update fenn van de akkor se jelenik meg a win 8.1 a Store-ban?
(tudom, semmit).minden update fenn van még azok is amik kifejezetten azért készültek hogy megjelenjen a Win 8.1 update. és akkor sincs.
A CLEAN INSTALL NEM ALTERNATÍVA.
-
BenJoe80
senior tag
Erre valaki? Továbbá az normális, hogy nem tudom az Adobe Readert telepíteni? Direkt letöltöttem az angol nyelvű 11.0.04 verziójút Win 8-hoz, de nem telepíti.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Falcon C.
aktív tag
-
micafighter
nagyúr
válasz BenJoe80 #41713 üzenetére
Mármint a "Modern UI" / Metro felület Start menüjében? Vagy a "Star Menu 8" programod start menüjében akarsz programot rögziteni? Metro / Modern-ben a kép alsó sarkán lenyil, és feljön az összes programod. Jobb klikk bármékre, és feljön a lehetőség, angolul pin to start, magyarul gondolom valami olyasmi h rögzítés a kezdő képernyőre.
[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
válasz micafighter #41722 üzenetére
Az utóbbi. Közben rájöttem. Ellentétben az XP-vel (ott csak be kellett húzni) és a 7-el (bárhonnan lehetett rögzíteni) itt csak úgy lehet rögzíteni, ha engedélyezed a használt programok megjelenítését a start menüben majd ott kattintasz rá a rögzítés a start menüben. Különben csak a tálcára enged rögzíteni.
Viszont azt még mindig nem sikerült kitalálni, hogy mi a szöszért nem tudom az AdobeReadert telepíteni?
-
22balu
aktív tag
császtok
Leszedtem ezt a battery meter widgetet laptophoz..tudom hogy a win8.1 már nem lehetnek widgetek de a hivatalos oldaláról : http://addgadgets.com/battery_meter/ irja hogy win8 support...akkor hogy is van ez ??...persze felraktam és nem tudom sehogy se előhívni és törölni sem...hogy tudom működésre bírni ?? vagy Windows áruházban nincs esetleg egy akku figyelő program? próbáltam keresni de nem találtam
köszi
-
törölt tag
válasz 22balu #41725 üzenetére
Windowsnak alapból van akksifigyelő ikonja, menüje, az Energiagazdálkodás a vezérlőpultban, illetve a kis ikon a tálcán, csak az nem valami látványos. BatteryBar a tálcára rak egy szép nagy akksit és extra infókat is tud közölni. ez kell neked
-
viktor82
őstag
Üdv
Vásároltam egy laptopot amin elöretelepitett win 8 volt,viszont letöröltem és telepitetem rá win 7-t a win 8-at tudom aktiválni az asztali pc-n?”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
stargazer
senior tag
Helló,
feltettem az office 365 próbaverzióját, de nem tudom hogyan lehet az alkalmazásokat a csempékhez hozzáadni. tudnátok ebben segíteni? köszi!
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
King Unique
titán
válasz stargazer #41732 üzenetére
8.1 alatt a kezdőképernyő alatti kis nyílra kattintva megjelenik minden app, progi listája és ott office 365-öt kikeresve manuálisan kell őket kezdőképernyőre rögzíteni.
A sima 8-as pakolt ki alapból mindent, csak egy idő után kesze-kuszává vált, főleg, h a felesleges program ikonokat is kirakta, ezért lett ez a 8.1-ben megváltoztatva, de szerintem jobb is így.[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
válasz King Unique #41733 üzenetére
kezdőképernyő alatti kis nyílra...? hol van ott kis nyíl?
na bakker megvan, csak akkor jelenik meg ha a végére csúsztatom a csempéketezer köszönet!
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
vlevi
nagyúr
válasz King Unique #41733 üzenetére
"A sima 8-as pakolt ki alapból mindent, csak egy idő után kesze-kuszává vált, főleg, h a felesleges program ikonokat is kirakta"
Megint a hetesre tudok visszagondolni. Win7 alatt a start menünek tulajdonképpen két része van. Az egyik a start menü, a másik pedig a start menü programok mappa. Win8-ban a start képernyőre kikerült minden ikon, rendszerezés nélkül, ami egyébként a start menü programs folderbe ment. Pont elég lett volna csak azt kirakni, a régi, win7 féle start menü elejére kikerült. Pl. Visual Studio oda egyetlen ikont rakott ki, míg a programs alá még negyvenötöt, különböző segédprogramokat. Office szintén. Win8-on viszont mind a negyvenvalahány ikon kikerült a start képernyőre, tényleg néhány nap alatt átláthatatlanná téve.
Az egyszeri felhasználó viszont így, win8.1-ben feltelepít valamit, és nem találja. Jó lett volna, ha azért azt az 1 szem ikont, ami a win7 start menü elejére ment, az kirakja. Mint ahogy a modern appokat is alapból kitehetné, hiszen azoknak tényleg ott a helye.
Mert pl. egy desktop alkalmazásnál hiába van a telepítéskor olyan opció, hogy tegyen ki ikont a start menübe, és csináljon program csoportot magának a programsba, ebből mostmár semmi sem látszik, mert ezek a helyek olyan, mintha nem is léteznének. Pedig igenis létezik, mert, ha valami bekerül az automatikus indításba (C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup ) akkor az elindul a windows indulásakor. Csak igencsak rejtve van ez a dolog.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
W8.1 Pro van fent, de szeretnék belépni csökkentett módba. F8ra nem csinál semmit.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sonja
nagyúr
válasz cellpeti #41737 üzenetére
Mivel itt már nincs ilyen. Van más helyette!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
AtHoS
nagyúr
A linkelt cikk win8-ra vonatkozott. Win 8.1 esetén a Frissítés és helyreállítás menüponton belül a Helyreállítás alatt találjuk a cikkben említett Speciális rendszerindítás csoportot
Több módszert is bemutató írás a témában: Windows 8 indítása csökkentett módban
read-only mode on the forum
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Mivel saját topikjában nem kaptam választ megkérdezem itt is.Internet Explorer 11-ben nem tudok beállítani kezdőlapnak semmit mindig csak üres oldal jön be.Másnál is jelentkezett ez a probléma ha igen mi a megoldás?
-
BenJoe80
senior tag
Komolyan? Senkinek semmi ötletem tanácsa, hogy miért nem települ az Adobe Reader Win 8.1 alatt?
-
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Win 8.1 van fenn már több, mint egy hónapja, eddig ment normálisan, most valamiért elkezdett szórakozni.
Bekapcsolom, belépek, megy kb 10 másodpercig, aztán kék halál, újraindítás, és kezdődik elölről. Ez van az SSD-n, a HDD-n a sima win8 megy gond nélkül.
Help!Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz BenJoe80 #41745 üzenetére
Amíg nem írod le a hibajelenséget, addig ne csodálkozz, ha nem érkezik tipp.
Amúgy pedig egy kérdés: miért épp a "behemót" Adobe Readert kívánod használni?
Van jó pár rugalmasabb alternatíva: foxit, sumatra, pdf-xchange, stb...Én pl. nem is tudok neked mit mondani, mert évek óta nem az Adobe Reader-t használom
Szerk
Johnny194
Be kellene jutnod csökkentett módba, majd BlueScreenView [link] progival megnézni mi okozza a problémát[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest