- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
válasz lavassa #5200 üzenetére
Fontos adataid mentsd le.
Bootoláskor MINDEN partíciót törölj le, majd hozz létre annyit amennyi kell.
Ha tutira akarsz menni, egy partíciód lesz, azon lesznek adatok, rendszer, minden.
Így biztos nem fog eltünni.Ha megvan, az összes létrehozott partíciót formázd le, és amelyikre szeretnéd, mehet föl a rendszer.
Lényeg hogy semmi töröld az összes jelenlegi partíciót, és hozz létra újakat, lehetőleg egybe legyen minden.
Sok sikert!
Hopsz, kicsit régi hozzászólásra válaszoltam, elnéztem az oldalt, azt hittem újabb.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy problémám w7-et használok kb 2-3hónapja, naponta 2-3 alkalommal be talál 1 ip.
MSSQL worm fenyegetéssel, nos a kaspersky ellen nem igen tud mit tenni mert folyamatosan blokkolja,
kb 3hete fordult elő először aztán folyamatosan szinte 20percenként ismétlődött
az ip mindig u.a
de a port mindig változik, és amíg újra nem raktam a w-t addig nem szűnt meg!
DE most megint itt van!ha valaki találkozott már hasonló problémával az ossza meg velem tapasztalatait.
illetve ha valaki tud az segítsen ez ügyben!köszönöm mindenkinek!
Üdv. Treb
[ Szerkesztve ]
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
< CyberBob >
őstag
válasz pszichiater #5248 üzenetére
Igen kuka és meg lehet venni a véglegeset (nem lehet frissíteni rá).
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
konfar.dani
aktív tag
válasz trebron86 #5252 üzenetére
Gondolom nem eredeti lemezről telepítetted.
Vagy igen?
Ha nem, akkor egy kalóz verziót telepítettél, amibe bele van rakva egy vírus, amit aztán a Kaspersky megfog mindig.
Ha így van, szerezz be másik lemezt, lehetőleg eredetit.
MOD: Vagy ha aktivátorral aktiváltad, lehet hogy abban van vírus, azt hiszem még itt a PH!-n olvastam a hírekben, hogy a crack-ekbe vírusokat csempésznek.
MOD2: Megtaláltam, pontosan itt.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
-
lavassa
csendes tag
válasz konfar.dani #5251 üzenetére
Kösz a választ! Próbálkozom még, hátha kevésbé radikálisan is meg lehet oldani, de ha nem marad más, akkor megcisnálom!
Kösz mégegyszer! -
pszichiater
senior tag
válasz < CyberBob > #5253 üzenetére
köszöntem!
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
inkubator
aktív tag
szeretném telepíteni a GTA SA-t de az installra kattintva azt írja ki hogy nem win32 alkalmazás. Win7 ultimate 32 bit, Valakinek ötlet?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
sfdrakex
nagyúr
válasz konfar.dani #5254 üzenetére
Nem feltétlen igaz minden amit írnak, de arra jó hogy ijesztgessék az embereket, és ezzel is próbálják őket vásárlásra ösztönözni. Legtöbb vírusirtó crackekre egyéb törésekre ugrik, nem azért mert vírusosak, csak azért mert az van nekik megadva kezeljék az ilyen progikat vírusként hagy parázzon a user és vegye meg szépen a progikat. Persze a crackek törések sokszor hasonlóan is viselkednek mint egy vírus mert átírják a programokat. Nála sztem máshonnan származó vírus jött be, meg kellene nézni ha írja tényleg mindig ugyan azt az ip-t hogy kié az ip, pl a www.ripe.net oldalon keresni tud rá.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Steelmanus #5259 üzenetére
Erre jó a 10.1-es flash... Nemde? Csak nekem pl a 2. béta IE8 alá nem fent fel, fogalmam sincs miért...
Véleményem szubjektív...
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Azt figyeltem most meg, hogy megjelent egy plusz optikai meghajtó BD-Drive néven, ez eddig se xp se vista alatt nem volt. Mi ez és mire jó?
i9 / 4080 / 32"
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Steelmanus #5117 üzenetére
Nem jöttem rá a megoldásra. Ott a Domain Group Policy-ban csináltak valamit, nekem megy nyilván nincs olyanom.
-
sfdrakex
nagyúr
Nálam csak egy meghajtó van de a meghajtók számát te állítod, nincs külön cd/dvd meg bd hanem egy van ami cd/dvd/bd, mobil netek usb cuccát is szokta cd/dvd meghajtonak mutatni pl a total commander, meg sajátgépben is annak látszik.
-
sfdrakex
nagyúr
A daemont nem telepítetted vletlen újra ugy hogy előtte nem kapcsoltad ki 0 ra a meghajtók számát ? Ha 1 van beállítva nem kéne hogy legyen 2 virtuális meghajtó, azt nézzd meg ha daemonba betöltesz egy image fájlt az melyikben jelenik meg.
-
nagyúr
Virtual clone drive-ot nem raktál fel? Mert az is BD-Rom-ot ír ki a sajátgépen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Chrisson
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már vki ezzel a hibával? installálnám win 7 ultimate-t el is indul a telepítő, szépen leformázom a vinyót, elkezd installálni és olyan 5%-nál kiírja h. "windows telepítés leáll, mert hiányzik egy fájl" error code 0x80070003.
Miközben ugyanerről a dvd-ről másik két haveromnak gond nélkül felment. azótas beszereztem két másik verziót, egy win 7 ultimate angolt (32bit) és egy win 7 professional-t, ugyanaz a hiba. vettem másik dvd-író/olvasót, kipróbáltam régi vinyóval (a régi ide-s, a mostani sata-s), frissítettem bios-t, stb. 2GB DDR RAM, gigabyte ga-m56s-s3 alaplap, amd athlon x2 2.6 ghz proci.
Vkinek van vmi ötlete? -
Csabee.
nagyúr
64Bit-es Win7-en megy a Counter strike 1.6 illetve a Counter Strike Source?
Kérem olyan írjon aki próbálta már , és játszik is rajta, hogy tutira működik!Üdv: Csabee.
-
Blizz
őstag
Ha olyan 40-50percig nem nyulok a géphez,akkor mindig fogja magát és újraindul,lehet hogy az upgrade miatt,de kb ez már a negyedik eset.
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Blizz
őstag
Alvó állapotot kikpacsoltam,lehet ez a megoldás?
No mistakes, just happy little accidents
-
szandro
senior tag
Talán kicsit off, de az érdekelne engem, hogy milyen registry cleaner programot ajánlanátok windows 7-re!?
Köszi előre is!
-
sfdrakex
nagyúr
Akkor lehet próbálja magát hibernálni vagy altatni de valami miatt nem sikerül neki, esetleg még lehet hardveres gond is bár ha nem nyulsz hozzá melegednie nem kéne azért nézd meg az alkatrészek hőmérsékleteit, mennyire régi a tápod? Nem lehet áramingadozás a lakásban ?
(#5298) szandro
Ha nem muszáj akkor inkább szerintem jobb nem piszkálni a registryt ha stabil és jó a gép ha nagyon muszáj a Ccleanert szokták javasolni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest