- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz Steelmanus #5099 üzenetére
És egy teljes meghajtóra hogyan tudok teljes jogosultságot adni? Mert akkor ezt még kiprobálom!
Next PC Upgrade: 2022
-
Clemi
veterán
Esti kikapcsolás és reggeli bekapcsolás után az asztalról eltűnt minden ikon, a Lomtár is.
Sajnos néha önállósítja magát a W7 asztalkezelője, és még nem jöttem rá, mi okozza.
A lényeg, hogy az ikonjaid átcsúsztak a kiterjesztett desktopra. Vagy dugj rá egy másik megjelenítőt, és ott megragadva az ikonokat vonszold őket vissza a helyükre, vagy próbáld a win+p billentyű kombinációval egy megjelenítősre átkapcsolni a rendszert. -
Tosee
őstag
Sajátgép -> jobb klikk a meghajtóra, majd tulajdonságok -> Biztonság fülön tudod a jogosultságokat állítani... (óvatosan variálj vele!)
Rendszergazdáknak elvileg teljes hozzáférésük van a meghajtókra! Ha esetleg mégsem menne így, akkor add hozzá a saját felhasználódat, és állítsd be a jogosultságait...
Ha korlátozott jogosultságú fiókod van, akkor szükséged lesz egy rendszergazda fiókra a beállítások idejére!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Steelmanus
addikt
A Cleartype ki-be kapcsolasnak szerintem nem sok koze lehet a dologhoz bar azert nem zarom ki, igaz en is allitgattam vagy kikapcsoltam de a rendszer stabil maradt, annal inkabb virusra gyanakszon megpedig a Confick vagy masneven Downadup-ra. Az unnepek elott kellet vennem egy csaladnak egy laptopot es feltelepiteni az XP-t es mas programokat amikor kesz voltam elmentem hozzajuk es elkertem az osszes USB-s taroloeszkozt, telo, fenykepezogep, kamera, pendrive, es mindegyik fertozott volt vagyis a memoriakartyakon ott volt egy Recycler mappa benne a virustterjeszto allomannyal, valamint egy AuroRun.inf a gyokerbe, vagyis hiaba lett volna tiszta az szuz laptop elsokorben megfertoztek volna a hordozhato mediakkal. A legujabb Nod32 fris adatbazissal mar tudja torolni ill. tisztitani, de van biztos nas program is a Defender-en es a MSE-on siman atjon.
Crytek Tosee mar valaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Na teljes jogosultságot adtam az
f meghajtómnak és flashgettel torrentezve most nem fagyott leszedtem 6 torrentet és nem volt gond.
Most kipróbálom majd utorrentel is remélem már azzal sem lesz fagyás!Next PC Upgrade: 2022
-
[CS]Blade2
addikt
Ezek minden nap előjönnek, 5nap alatt 200 bejegyzés van csak ezekből az eseménynaplóban:
Error 2009.12.24. 13:30:23 VSS 13 None "Volume Shadow Copy Service information: The COM Server with CLSID {e579ab5f-1cc4-44b4-bed9-de0991ff0623} and name IVssCoordinatorEx2 cannot be started. [0x80070422, The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
Operation: Instantiating VSS server"Error 2009.12.24. 13:30:23 VSS 8193 None "Volume Shadow Copy Service error: Unexpected error calling routine CoCreateInstance. hr = 0x80070422, The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
Operation: Instantiating VSS server"Error 2009.12.23. 18:03:41 Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing 2 Session "Session ""Circular Kernel Context Logger"" failed to start with the following error: 0xC0000035"
Error 2009.12.26. 12:46:28 Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing 3 Session "Session ""Microsoft-Windows-Setup"" stopped due to the following error: 0xC000000D"
Warning 2009.12.27. 10:11:52 Microsoft-Windows-Wininit 11 None Custom dynamic link libraries are being loaded for every application. The system administrator should review the list of libraries to ensure they are related to trusted applications.
- <EventData>
<Data Name="StringCount">1</Data>
<Data Name="String">avgrssta.dll</Data>Az első 2-re próbáltam, hogy leállítom a services-ben a Volume Shadow Copy Service-t, vagy letiltom, de letiltva is bekerül újra és újra.
Az utolsót az AVG Internet Security 9 miatt pakolja be, pedig ha minden igaz ez már windows 7 kompatibilis. -
Shoo
senior tag
Hali!
Végre feltettem az MSDNAA-s Win7 Prof-om, de sajna angol. Megvan a Language Pack is, de sajna nem tudom feltenni, találtam a logout-on egy cikket, hogy hogy lehet multis install cd-t csinálni, de még1x nem akarom installálni a rendszert. Tudja valaki, hogy hogy kell magyarítani?Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Kobe
veterán
válasz Steelmanus #5104 üzenetére
volt conficker a gépen, de a fertőzés meg lett oldva, tlejesen ledaráltam az usbket - conficker rmeover, nod32, avira ráküldve, teljes formázás, majd utána vinyó formázása és a win 7 felrakása. Az ikonokat sikerült végül elővarázsolni. Viszont ami kurvára zavar az a betűk ocsmánysága, egyszerűen lehetetlen bekalibrálni, sem cleartypeal, sem anélkül nem jók, a windows ablakai (eszközkezelő, stb) szép, éles, vékony, fekete betűket rajzolnak ki, de az alkalmazások - msn, firefox, azok egytől egyig undorító barnás lila betűket fél méteres holdudvarral körülöttük, az asztalon az ikonok szövegei meg mintha félkövérre lennének véve, és halvány rózsaszínes lilás árnyalatuk van fehér helyett, prbóbáltma már a cleartype varázslót - illetve, már felraktam a legujabb ati drivert, de semmi javulás. Kezd bosszantani.
Samsung 20" 206bw, win 7 ultimate, régi radeon 9600pro kártya, legujabb catalyst control center -
tototos
őstag
Sziasztok.
4 giga ramhoz elég a 32 bites win7 vagy inkább 64 bitest rakjak fel?
-
Steelmanus
addikt
válasz [CS]Blade2 #5108 üzenetére
Talan segit az elsokre az utolsora keress ra neten mert engem is zavar mar a Vistaban is benne volt ez a "hiba" .
Az utolso bejegyzes akkor is letrejon ha mint nalam nincs telepitve virusirto.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #5117 üzenetére
64 bitest tedd fel.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Puma K
nagyúr
Mennyi kedves ember aki segíteni próbál! Köszönöm nektek.
(#5076) moonman: Linuxot soha nem tennék rá. Alap járaton szeretem a PC-t, és a Windows-t csak mikor ilyen problémákba ütközök és nem sikerül megoldani az első 1 nap akkor eléggé elmegy a kedvem az egésztől, de amint sikerül megcsinálni akkor egy kis idő múlva megint szeretem a gépemet és az OP rendszeremet.
Mac-et használtam pár napig, és megtetszett, mondjuk egy Mac-nél nem érzem azt hogy az enyém mint egy PC-nél. Bemegyek az Apple-be megveszem a gépet haza viszem és már megy. Jó Win-ben is van ilyen, hogy előre van telepítve, de akkor is. Egy Mac-nél nem érzem azt hogy úgy alakítom ahogy én akarom, nem tudom úgy el rontani ahogy csak lehet. Az csak megy-megy és nem ír ki semmi ERROR-t meg semmi hibát... Ellenben egy PC-nél fogom felteszem megy tök jó, majd csinálok valamit elromlik a rendszer, próbálgatom a lehetőségeket amikkel meg tudom csinálni, majd megcsináltam és siker élmény és használom vígan tovább.
(#5077) siriq: Nem, nem használtam. BIOS-ban nem állítottam a gond előtt semmit az általad említett opciók egyikén sem.
(#5078) Kommy: Az msconfig-ba 1 héttel ezelőtt nyúltam bele. Addig szépen kiírta hogy 4Gb a használható memória, de mikor kipróbáltam a ReadyBoost-ot akkor lecsökkent 3,25Gb-re.
De az lesz a legbiztosabb ha újra teszem a gépet.
(#5079) kbalazsa: Nekem konkrétan a töredezettségmentesítő a létező összes programomat (beleértve játékokat is) a gépen tönkre vágta (még SP1 volt akkor) Minden programot tehettem újra
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #5121 üzenetére
Bocs nem neked akartam hanem: (#5116) tototos - erre
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Szia!
"Mac-et használtam pár napig, és megtetszett, mondjuk egy Mac-nél nem érzem azt hogy az enyém mint egy PC-nél. Bemegyek az Apple-be megveszem a gépet haza viszem és már megy. Jó Win-ben is van ilyen, hogy előre van telepítve, de akkor is. Egy Mac-nél nem érzem azt hogy úgy alakítom ahogy én akarom, nem tudom úgy el rontani ahogy csak lehet. Az csak megy-megy és nem ír ki semmi ERROR-t meg semmi hibát... Ellenben egy PC-nél fogom felteszem megy tök jó, majd csinálok valamit elromlik a rendszer, próbálgatom a lehetőségeket amikkel meg tudom csinálni, majd megcsináltam és siker élmény és használom vígan tovább."
Ó, pedig ott is vannak érdekes dolgok.
moonman-t idézve: "egyébként ha ezekkel a pajzán gondolatokkal állnál neki Mac-re váltani, még most tegyél le róla, mert óriásit fogsz csalódni."
Üdv. core2
-
Colos1
őstag
válasz Steelmanus #5106 üzenetére
Ez ismerős. Melyik dll-re hivatkozik?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Az OS-X relatíve bolondbiztosra van tervezve, cserébe nem is nagyon lehet rajta semmit babrálni. Nézd meg pl. az energiagazdálkodási beállításokat. A merevlemeznél annyi áll, hogy 'Put the hard disk(s) to sleep when possible'. Engem tuti megütne a guta, ha a Win7-ben ennyi lenne a testre szabhatóság.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mbencem
tag
hello
nekem az lenne a problémám hogy call of duty 4 mp játék alatt nem akad a 250fps pedig másnak akad win7el és gyengébb géppel.
a konfigom:amd x4 620, gts250, 2gb ram. giga ma770, WIN7 ultimate van fent.
xp-t nem akarom felrakni.szerintetek a géppel van valami vagy csak kevés a win7nek?
ha vki tud meg oldást pls írjon...
előre is köszöönm -
<NewL>
addikt
hali
felraktam a goggle choromot,nem tetszett,letöröltem és most az iwiw w7 widgetem nem akar belépni. szerintem azt a böngészőt szeretné használni,hogy tudom a firefoxot alapértelmezettnek?There's an app for that
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Most raktam fel a win 7-et és sajnos a Vista alá átírt és így tökéletes működő monitor driverem igaz felment, de nagyon rosszul kezeli a frissítési frekvenciákat nem akar 85hz fölé menni. Egy HP P1130-ról van szó. Külső programmokkal nem tudom túlvezérelni a drivert, mert egyszerűen nem kezeli le a windows. Hogy lehet win 7 kompatibilissé tenni a drivert?
i9 / 4080 / 32"
-
< CyberBob >
őstag
-
<NewL>
addikt
Tosee,Colos1 :
Most böngészőket próbálgatok. Esetleg valaki használ Safarit? - ami fontos lenne ,hogy van,vagy lehet valahogy varázsolni Helyesírási ellenőrzést
A chromot azért is szedtem le,mert írtam és közben mindent húzott alá fele pirossal[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Holnap tervezek feltenni Win7-et egy Dual coreos 1.6-os gépre, 2 giga rammal... Teljesítményre igazából csak a FullHd filmek miatt van szükségem, amik a jelenlegi XP-n éppenhofy elmennek akadás nélkül. Win 7 alatt ecélra gyorsabb v. lassabb eredményre számíthatok?
Köszi, Dani
-
repvez
addikt
Segitséget szeretnék kérni.Vettem egy uj vinyot és betettem a gépbe és win7 64bitet szeretnék rátenni. végigmegy a telepités minden gond nélkül, de mikor odakerül a sor hogy a win indulna elöször akkor csak a fekete képernyö van és nem csinál semmit sem a winyo sem a cd meghajto .az egér mozog, de a kép fekete semmi nem jelenik meg hogy dolgozna a háttérbe.
mit tudok tenni hogy felmenjen az oprendszer?Egy wd 640gbos winyo.Az utolso verzios w7 64bit.
Abit KN9Ultra, 4000+x2 proci, 2gb 800mhz ddr2 ram .Ati4850 vga -
Colos1
őstag
válasz Steelmanus #5139 üzenetére
Ha "felhasználóbarát nézet" -re teszed nem ír egy DLL-t? Ha jól tudom ez a hibaüzenet akkor jelenik meg, ha egy DLL nem tetszik neki, mert nem biztos az eredetiségében. Nálam az "acaptuser32.DLL" -re haragszik, amit az "Adobe Acrobat Pro Extended" program tesz fel...azt, hogy miért nem tetszik neki nem ecsetelném...
A SydeBySide nekem is megvan, elvileg ez sem jelent komolyabb problémát. Nálam a Nokia PC Suite -al van gondja. A sors fintora, hogy azóta irkálja a naplóba, amióta frissítettem a Win7 kompatibilis verzióra...
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
repvez
addikt
válasz sfdrakex #5146 üzenetére
csak ez az egy winyo van benne telepitéskor és a cd bootolásra van elöször aztán a HDD igy a feltelepedés után a winyo indul ha nem nyompt semmilyen gombot az induláskor, majd ha vége a telepitésnek visszaállitom hogy a winyo legyen az elsödleges boot.
Amugy mit értes SATA mod alatt és milyenbe kéne lennyie?És azt hol kell állitani.
-
repvez
addikt
Rá van dugva egy lcd tv , de azal nem lehet gond mivel elötte is és utánna is minden müködik, sot telepités alatt is minden jol látok a monitoron.Mert a régi vinyot addig wisszaraktam hogy megkérdezzem mi lehet a baj.
Ugyan errol a lemezrol már egy másik gép lett telepitve minden gond nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest