- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
ne_nezze
aktív tag
válasz nightshadow #5599 üzenetére
akkor bőven jó rá a 32 bites (négynél már erősen ajánlott a 64 bites)
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
ne_nezze
aktív tag
válasz nightshadow #5602 üzenetére
gyakorlati szempontból semmi. a 4 gb (vagy több) memóriát viszont csak a 64 bitessel lehet kihasználni.
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
Poo
senior tag
válasz British #5600 üzenetére
esetleg ez segíthet a megosztásokban xp és win 7 között
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
ragazzo
őstag
válasz tothzoltan #5579 üzenetére
Kipróbálhatnád a kmplayert is ha van win7-hez verziója. [link]
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
adam_
senior tag
Valamitől nagyon megtelt az a partícióm, amin a Windows 7 van. Csak a Windows van rajta az egész 20GB-os partíción és most 1,03 GB szabad. :/ Mi foglalja ott a helyet, hogyan tudnék helyet csinálni rajta? Köszönettel, adam_
-
nagyúr
hibernációs fájl is törölheted (tc-ben a minden fájl mutatása, és c meghajtó gyökerén van)
vagy a böngészök tempjét is törölheted például... esetleg ha raktál valamit a particióra, azt onnan kimáslod.... pl zene, vagy egyéb dologJa 20 gigás partició... hát az gyenge neki... ajánlott 40-50 giga... de az már úgy, hogy a programok, játékok is mehetnek oda....
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
adam_
senior tag
Lefuttattam, ez is csak 50Mb szabadított fel, de hol a többi majdnem több mint 16-17GB?
sub-zero: Én oda semmit nem szoktam telepíteni, csak ha max valamit magától kicsomagol, oda teheti, de ezt meg nem tudom, hogy hova, mivel a temp mint mondottam egy mb sincs.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
A sajátgépet vagy a lomtárat hogy lehet rögzíteni a tálcán?
rip and tear, until it is done
-
Core2duo6600
veterán
válasz whiskey #5573 üzenetére
Pl ez :
http://www.softperfect.com/products/networx/Commtraffic a Tamosoft tól.
Fizetős ez is.
3.1 nél tart jelenleg.
A hálózatra kötött többi gép adatait is kijelzi, ha a kiszolgáló telepítve van mindenhol.(#5576) negyedes
Igen, elég sok ilyen progi van, ami tud ilyet.
Ilyen pl, az Acronis Truimage(#5579) tothzoltan
Tedd fel a directx 9c ét, ms től le tudod szedni.
Valszeg ez a gond.(#5594) nightshadow
Ha kevesebb mint 4 giga ram van benne, akkor a 32 biotes, ha 4 giga akkor a 64 bitest(#5607) adam_
Ha telepítesz egy rendszert, a mai hdd knél, már 100 GB ot adok neki, így biztosan nem lesz gubanc.
De minimum 50 Giga(#5614) adam_
De kevés, nagyon kevés[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
adam_
senior tag
válasz Core2duo6600 #5619 üzenetére
Akkor most mi tévő legyek, hogyan tudok helyet csinálni? Rendszert újra rakni nem szeretném, most tettem újra pár napja... nincs valami alternatív megoldás?
-
Tomocso
tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy véletlen felraktam az 1 hetes rendszeremre a Gigabyte Sata-Raid drivert, azóta nem tudom ujraindítani a gépet mert a leállítás feliratnál nem megy tovább csak a reset segít, és ráadásul nem is tudom leszedni programok eltávolításával mert ott is elindul de nem megy tovább!!
mit csináljak? csak az újratelepítés segít?
köszi-
-
whiskey
tag
válasz Core2duo6600 #5619 üzenetére
Szia !
Köszi a segítséget, megnézem a Commtraffic-ot, a NetWorx-ot próbáltam de nem jött be, Valamiért nagyon lassú volt, a gépet nem fogta, de a progi iszonyú lassú volt, és nem lehetett beállítani, hogy melyik hálókártya adatforgalmát mérje. Mindig mérte az összeset még valami loop-okat is, mert iszonyatosan nagy adatforgalakat mért akkor is amikor sem volt ÍNET kapcsolat se egyéb hálózati kapcsi sem volt a gépen...
Tegnap feletettem a Du Meter-t ez most úgy tünik oké, de ránézek még a Commtraffic-ra is...Köszi a segítséget!!!
-
Takhanto
őstag
Ebben már nem tartalmaz outlook levelezőprogit?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Ma reggel indítás után azonnal újra kellett indítanom a gépem, és a következő indításkor azzal fogadott az eredeti win7-em, hogy nem eredeti.
Gyorsan megnéztem, és a vezérlőpultban, a rendszer menüben azt írja, hogy aktiválva van.
Ismételt újraindítás, akkor már nem zaklatott ilyen hülyeségekkel.Ez mi volt? Mitől lehetett?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
tag
Mindjárt megőrülök!
Kissé kétségbe vagyok esve, najó nagyon. Adott egy merevlemez, két partíció. Az egyik rendszerpartíció, a másikra mennek a mentések. Namost nem tudom milyen gondolatvilágot követve, semmihez hozzá nem nyúltam ez ügyben, de semmit nem enged sem megnézni, sem módosítani, sem megnyitni tegnap óta a D meghajtón, merthogy "nincs jogosultsága"... A gépen nincs más felhasználó, nincs is több felhasználói fiók készítve. Ha egyes fájlokra jobb gombbal kattintva ---> tulajdonságok ---> biztonság fül ---> szerkesztés gomb --->hozzáadás gomb ----> megint speciális fül ---> keresés most gomb és ott kiválasztva a "mindenki", majd mindezt leokézva visszakapom az uralmat egyes fájlok felett, nevezetesen lehet módosítani, másolni egyáltalán belenézni, de ha ezt D lemez szinten csinálom, tehát hogy oda jobb egérgomb és ugyanez a folyamat, akkor kapok kismillió hibaüzenetet, hogy nincs jogosultsága a változtatáshoz...
Ha most egyesével tényleg azt kívánja a rendszer tőlem, hogy eljátsszam a fent említett dolgokat MINDEN egyes fájlnál, akkor most töröltem le a win7-et, nem érdekel, hogy megvettem, tokostól kipörgetem az ablakon...
Egyébként is képtelenség a dolog, tényleg fényképekről van szó nagyrészt (nomeg egy csomó egyéb dokumentumomról), tehát ezren felül van a fájlok száma. Ha mappaszinten próbálom meg ugyanúgy átállítani a "tulajdonost" szintúgy kivág hibaüzenettel, minden egyes mappában lévő fájlra vonatkozólag, ugyancsak a nincs jogosultságom nótával...
15 éve használok windózt, nyugodt ember vagyok, de így még egyszer sem tudott taccsra tenni idegileg a cucc...
Esetleg ha kiveszem a vinyót, más gépbe berakva nem rendszervinyóként, vajon azon a másik gépen sem lenne hozzáférésem?... Bocs, ha ordító butaságot kérdezek, csak már minden megfordult a fejemben...-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
nfsu17
veterán
válasz moonman #5622 üzenetére
Bocs a hülye kérdésért, ez most nekem új amit itt mondasz.
Szóval fogok egy dvd-t, rácreálom ezt a backup izét, elteszem emlékbe és ha összedől a cucc, akkor beteszem és onnan folytatom, ami a dvd-n volt? Kb mint norton ghost? (nem láttam nortont sem, csak hallottam olyat aki....)
Mi van akkor ha 50GB-s a win7 partíció? Az nem fér rá egy dvd-re.
-
Colos1
őstag
válasz Takhanto #5638 üzenetére
Igazad lehet!
Az előbb belenéztem az eseménynaplóba, először egy ilyen:
"A szolgáltatás (Windows Update) leállt a következő hibával:
%%-2147467243"Meg most néztem, minden indításkor van egy ilyen: "A Windows-licenc érvényesítve lett."
Itt ilyen volt, a fenti hibaüzenet után: "A Windows értesítési időszakban van."
Valószínűleg minden indításkor leellenőrzi, hogy eredeti-e a licenc, a Windows Update -en keresztül.
Benneteket amúgy nem szívat olyannal, hogy egyes ikonokat az értesítési területre véletlenszerűen nem rak ki? A program, ami mögötte van fut, látszik a feladatkezelőben, meg a működése is tapasztalható, de az ikon nincs ott. Leggyakrabban a Hálózat, a hang, és a Xonar DS Audio Center ikont felejti el.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
moonman
titán
nem, a CD/DVD-re recovery programok kerülnek, tehát az, ami a gyári DVD-n is van, ha nem telepítést, hanem javítást választasz.
amit te mondasz, az a system image backup, ugyanott éred el, a fölötte lévő linknél. ez egy teljes rendszerképet ment, plusz még hozzáadhatsz egyéb meghajtókat, mappákat is. ez felel meg kb. egy Ghost-os mentésnek.
-
sfdrakex
nagyúr
Control Panel=vezérlőpult\All Control Panel Items=összes vezérlőpult elem\System=rendszer majd-
Bal oldalon Advanced system settings= haladó rendszer beállítások ezután-
System Protection= rendszervédelem fül és végül-
Lent a Configure= beállítás gombNobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nfsu17
veterán
válasz moonman #5644 üzenetére
Értem, köszi.
-------------
Más.
Nézegetem az eseménynaplót, mert még ez is új, korábban xp alatt sem használtam, de ahogy nézem elég hasznos, sok mindent megtudni.
Akkor az első:
100%-ra tudom, hogy a Comodo+3dmark miatt csontra kifagyott a gépem, ezért megnéztem az eseményt:
"Szint: Kritikus
Leírás:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."Akárhogy kerestem, Comodo-ra utaló jelet nem találtam. Ez azért van, mert annyira kifagyott? Ilyenkor nem is lesz semmikor üzenet, hogy mi fagyasztotta ki?
Közben megtaláltam az alkalmazások fül alatt:
"Az Asztalablak-kezelőt nem lehetett elindítani, mert az összetételt letiltotta egy futó alkalmazás."Második:
"A(z) ispugais.cn név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
Forrás: DNS Client Events
Felhasználó: Hálózati szolgáltatás.Én ilyen webhelyen nem jártam és google barátunk sem mondott sokat, de a "malware" szó sok helyen előfordult. Avastot futtattam pár napja, a-squared free, malwarebytes sem talált semmit.
Kell félnem? Vmi program be/ki akar menni?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Avastot hanyagold sztem.... Nekem mondhat bárki bármit róla, nekem pozitív véleményt még nem sikerült alkotnom róla...
Inkább egy Security Essentials. Pár napja volt róla hír, vagyis olvastam, meg is van, hogy az MS megoldása a legjobb ingyenes megoldás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest