- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
Játékos
addikt
válasz Thrawn #13808 üzenetére
Az enyém elvileg jól van, de a RAID driver miatt nem látja a Sentinel (és más sem)
Én is aszittem!
Na megyek edzeni, meg hazafelé! Este jól idejövök megint!
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Thrawn #13801 üzenetére
Az biztos, hogy hirtelen cserélem WD Green-re én is az F1-et, és soha többet Samu, akkor se ha maga a magasságos megváltó ajánlja (amugy tényleg az ajánlgatta eddig, azt lássuk-e, hogy megszopta ő is )
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Thrawn
félisten
válasz Nyugdíjas #13810 üzenetére
Egyik gyártó sem szent valljuk be
Jelen helyzetben én is Samut ajánlanék (persze én nem vagyok megváltó), mert az F1 széria jó lett, de a két SP2004C-re sincs panaszom, pedig dolgoznak már pár éve serényen, napi 24 órában.
Játékos: 1-2 hónapig RAID nélkül használtam a gépet, mindegyik vinyóm köszönte szépen, hogy jól van (Sentinel szerint).
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
P00By
nagyúr
-
Játékos
addikt
válasz shteer #13812 üzenetére
Heee! Majd jól megkerslek a haverokkal! Egybként lehet, hogy rosszul értem, de ha rólam vaolt szó, akkor meenyetek a csába! Én senkinek se ajánlottam!
Azt mondtam, meg vagyok elégedve vele! Egyébként eddig 7 db 320-as Samut vettem, ez az egy haldoklik!
Illetve Norbert Mesternek hamarabb volt, és inkább én hallgattam rá, mintsem fordítva!
Ha félreértettem valamit, akkor én megyek a csába!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
shteer
titán
hova tűnt Lucif-R???
szerintem jónak tűnik..
-
törölt tag
Nem jobb, ugyanaz az alaplapi szar. Ők mondjuk élvezhetőnek tartották a hangját. Csak tudnám min hallgatták, mikor már egy Z-5500-on is érezni, hogy gányul szól.
Megint összeraktak $5000-ért egy konfigot, ami gyorsnak gyors, de az én gépem pl. minden egyéb szempontból körbehugyozza.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
rii
nagyúr
válasz Játékos #13806 üzenetére
*
tennap mennék haza ...
nyitom ajtó
ajtó mondja: SSKKKKRRRIIRRRRR
á mondom, megyött az értesítô ....
tolnám tovább ....
ajtó mondja: SKRRRRRRRRRRR
u mondom, de vastag értesítô
tolom tovább, ajtó: SKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIRRRRRRRRRRR
és akkor megláttam, hogy nem értesítô, hanem csomag* olyan ajtóm van, hogy azon dobálnak be minden levelezetet, ami aztán a palllóra hulllik
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
P00By
nagyúr
Péntek 13
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz shteer #13837 üzenetére
Asszony haza utazott, este menek egy sörrel, meg a kalibrátorral
MÁS: Szépek ezek az EK blokkok még mindig, de hajjakmeg Tody is fejlődik, nagyon tetszenek az uj munkái...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
TOm's Hardware-es gépet nézegetem. és hát izé... Ők most ugy rakták ezt össze, hogy véletlen se legyen benne semmi "kuriózum2, csak jó krva drága legyen?
Mert akkor sikerült. Semmi különös, csak jó drága minden...."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
rii
nagyúr
válasz shteer #13760 üzenetére
meg is néztem a hirdetlst ... de nem vágom ...
ezek közt mi a különbség?
4 mm 300/m fekete/szürke polyamid
10 mm 350Ft/m fekete/szürke polyester
15 mm 450Ft/m fekete/szürke polyester/polyamidmármint hjogy 4-10-15 mm
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
jenei92
senior tag
-
jenei92
senior tag
Nincs valakinek kedvező áron otthon egy 20-->24 pin-es (átalakítója)hosszabbítója?
valami ilyesmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest