- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz yakuza.tora #1996 üzenetére
vegyél tőlem egeret
fuzik: whitemouse info?
szerk: így elb***ni egy 11-est
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
B@bL3ve5
senior tag
nem..a vizes azért nem pörög mert a nagyok otthagyták. mért? mert túl sok volt ill van is OFF és a magasröptő beszélgetések
nekem még a diszperzites vödrös gyerek baszta fel az agyam..azóta alig írok oda....ilyenektől meg az olyanoktól akik megveszik 100ezrekért a gépet s úgy jönnek be oda h olcsó de jó vízhűtés kéne a QQ15650-es procimra és a 8x2 magos ATI nVidia hibrid kártyámra de nagyon olcsó legyen. max 30K...ne mennyen fel az agyam?
s miközbe ez kibontakozott belőllem elfelejtettem h mit akartam igazán
megvan...most nem szeretlek Soak te írtad a 2000.ik HSZT-t -
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #2003 üzenetére
én voltam az ötletgazda
-
yakuza.tora
addikt
-
B@bL3ve5
senior tag
most is nézem a totyikot s tele van új emberekkel. kezdőkkel. ok én is kezdő vagyok de nem szemetelem tele (annyira) a topikot mint ők. tisztelet a kivételnek. végignézek a neveken és hümmögök. pl kiez a yakuza gyerek? egyfolyt írkál mindenfélét
Shteer meccset nézel mi?
azt is onnan tudom h meccs megy, h fater ordibál[ Szerkesztve ]
-
fuzik
aktív tag
Ne is kérdezd... totál tilten vagyok a rendelések miatt....
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #2011 üzenetére
szerintem készül a télre panelba veszi helytakarékosság miatt
meccs : passz....nem nézek TV-t[ Szerkesztve ]
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #2014 üzenetére
hol megy hol megy?????
-
yakuza.tora
addikt
válasz B@bL3ve5 #2015 üzenetére
Most éppen sehol, de az EuroSporton majdnem minden késő este/éjjel nyomják a K1-et. Szumó tornaösszefoglaló csak ritkán és szintén éjjel van, de bármilyen későn is kezdődik én meg szoktam nézni. Ha van rá igény, akkor a későbbiekben majd jelzem!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #2016 üzenetére
én 11kor ülök vagyis fekszem a TV elé s kukkantom a szószparkot
discoveryn meg van az a skac akit kidobnak egy repülőgépből pl a sivatag felett s a levegőbe eszkábál egy ernyőt magának. a forró nap alatt meg elefánt szarból préseli ki a vizet h túlélje..kicsit túlzás de tök komoly
vagy a piszkosmelók..az is zorall
sajna amit sajnálok h nincs FixTV-nk -
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #2019 üzenetére
jajj azok megvannak egyiken dzséjmi telivér másikon a nagy magyar szakácsok nagyonzorall...
-
Soak
veterán
válasz yakuza.tora #2019 üzenetére
Az utobbi időben tv paprika függő vagyok
-
Cyberbeni
addikt
volt valaki rajtam kívül a macskák 25. évfordulós előadásán? (én 8. sorból néztem)
-
B@bL3ve5
senior tag
olyan aranyoooooos [link]
-
r-chee
őstag
-
B@bL3ve5
senior tag
wáááháháháhááááá
-
B@bL3ve5
senior tag
Yakuza!!!! nah erre költsééél
-
fuzik
aktív tag
válasz B@bL3ve5 #2029 üzenetére
Ez naon kemény ! Eszembe jutotta régi büntimódszer az általános suliból. Satuzásnak hívtuk - és a technika teremben történt a végrehajtása . Gondolom nem kell részleteznem
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
fuzik
aktív tag
válasz B@bL3ve5 #2033 üzenetére
Nálunk mögédsettenkedett és rádcsapott egy nagyot a naplóval.
Na zúzok aludni .
-
Cyberbeni
addikt
ha a hirdetés beállításai között lehet up-olni a hirdetést(2db/nap), akkor miért nyomatja mindenki orba szájba a hsz-es uppot?
legalábbis karácsonykor még ilyen volt a rendszer. (azóta nem volt apróhirdetésem, de akkor is csinálták ezt) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Cyberbeni #2037 üzenetére
Régen még "fórumos rendszerben" mentek az aprók is, igy az volt legelől,amihez legutoljára szóltak hozzá. Kb. megszokásból, meg egy féle "gesztusként" nyomja mindenki ezt azóta is...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
yakuza.tora
addikt
-
Játékos
addikt
válasz Nyugdíjas #2041 üzenetére
Francokat! Én nem a saját időmmel, hanem a munkaidőmmel nem tudok mit kezdeni... Mondjuk mostmár fáradt vagyok, mert koraeste edzettünk egyet, most meg a vacsi utáni film elálmosított... Szerintem itthagyom a csába ezt a melót!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
yakuza.tora
addikt
Mit szóltok ehhez az okossághoz?
[link]
Nekem tetszik! Kicsit lehetne jobb a dizájn és a szín, de okos kis darab!Alléz Olympique de Marseille!
-
fuzik
aktív tag
válasz yakuza.tora #2046 üzenetére
Csini darab.... de mire is jó? Kevés embert ismerek, aki pucér vinyókkal zsonglőrkődik...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #2046 üzenetére
Zsiráf...
gy.k.: Aranyos állat,de otthonra nem kellene
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #2049 üzenetére
Békák nekem is jöhetnek,nade hova tesző egy zsiráfot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest