Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Dobrika #58575 üzenetére

    Nem muveszet kevegosre kenni. Ha elsimitod spaklival, akkor levgegos lesz. A femes paszta nem lesz az, nem tudom milyen dorzsolesrol beszelsz... Most vagy meg nem hasznaltal femes pasztat, vagy amit csinalsz, arra Te mas magyar szot hasznalsz. Dorzsolni egyiket sem kell, maximum alkoholos kendovel az IHS -t, amikor letisztitod.
    Az, hogy maceras felkenni, pedig megint nem igaz. Csak el kell egyengetni a kimert mennyiseget. Egy kis csopp. Persze a sima paszta sem nagy dolog, kozepre egy borso es a huto majd elteriti. De sok mas modszer van, az X -tol elkezdve a tobb kis pottyon at... En utalok ezekkel dolgozni, femessel sokkal egyszerubb.

    Pedig jo lenne, ha utana neznel, mert teljesen foloslegesen osztod az eszt ezzel kapcsolatban. Fent van youtube -on, ha nem hiszed, probald ki magad. Azert irtam a plexi lapot, mert ott latod, mi tortenik akkor, mikor raszorul a huto.

    De most nem errol volt szo... Szvsz ez nem feladat, de atlag usernek meg a VGA kivetele is gond lehet. Arrol beszeltunk, hogy a femes paszta brutalis javulast hozhat.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák