Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    Tegnapelőtt mókoltam a Laing DDC pumpámra műanyagból egy tetőt, mert a gyári plexi az elülső két menet között mélyen megrepedt (pedig sosem erőltettem a csatlakozók bivalyerős meghúzását), s szivárgott belőle a water.
    Sajnos csak 82mm átmérőjű anyag állt rendelkezésemre, így nem törekedtem a tökéletes, sarkainál 45 fokban letört négyzet formára.
    A gyári tető lapátkerék felőli, 8,5mm mély süllyesztése helyett 12mm-re mentem le, mert nem akartam srégen befúrni az elülső furattól a lapátkerék felé, így szemből mentem totál be.
    A forgó lapátkerék rész így csak a furat feléig ér fel kb.

    A gyári plexi tetőben lévő, 7mm átmérőjű furatok méretét sosem értettem, hogy miért csak 7mm. A mókolt verzióba teljes hosszban 11,7mm átmérőjű furatok kerültek :). Készítettem egy tesztet, ahol CPU blokk s a radiátor jelképezte a rendszert a pumpa és a rögtönözve mókolt üdítősüveg-tartály mellett. Egészen prímán nyomta a vizet a pumpa, szerintem nem gáz, ha nem minden a gyári megoldást követi.

    Igazából csak azért készítettem plusz tetőt, mert nagyon ráértem....Aztán lehet, hogy a közeljövőben így kerül beépítésre. Vagy egy gyárira jobban hajazó-csiszoltabb megoldású.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák