Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Az létezik ami nálam a "szituáció":
    Ha durvább OC-t nyomok, elszáll azért a hőfok. Pasztázás, leszorítás jó, blokk alja polírozott, elvileg sík, amennyire néztem a tolómérőt ráfektetve. Blokkot még nem cseréltem, a csövezés már 10/16-os. EK-DCP 4.0 @ 5 V, nekem ez a gyanús, még 12 V-on nem toltam tesztet. Phobya Nova radi. Ventinek CM Megaflow van, meg5 db 12 CM-es venti. Próbáljam feljebb venni a pumpát? A tartályban rezeg a vízfelszín, van áramlás, de l/min-t nem tudok.

    A melegedés csak OC-nál jelentkezik, 4,8 GHz-vel passzívan is tudok játszani. 5 GHz azért baCCtat engem, csak feljebb pöckölném, de nem tudom mi lehet a baj. Prime alatt a radi is meleg, levéve a terhelést elég gyorsan hűti. Szal áramlás kevés? Radi kevés? Vagy a levegő kevés a radin?

    Arra gondoltam, h jobban nézne ki, ha csak a CM venti lenne, rohadt sok levegőt tol át. Csinálnék egy keretet, ami pár centire kiemeli a ventitől a radit és onnan fújatnám... elég lehet ez? :U Mert most a nagy venti egy ponton fújja, a kis ventik meg azért hangosak lennének (még nem üzemeltem be a vezérlőt, nincs helyem).

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák