-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
-
ViZion
félisten
pffff... ugyan már maCSka! Fagyállót vedd!
Alkohollal már az is nagy szó, ha a pénztárig eljutsz...A linkelt radi vékonyka nagyon.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #27652 üzenetére
Jajaja.Kaptam a Macitól privátban is egy tippet vodkára...
Hát mondom azt inkább megiszom !Egy processzort csak lebír hűteni.Meg remélem ígyis hogy beletudom paszírozni a házba.
(#27654) FX9 : Igen de írtam feljebb,hogy a löttyök már nincsenek meg
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MPowerPH
félisten
Meg annal a kartyanal is 60 fok korul kellene tartania a VRM1-et a blokknak. Szoval ott valami el van rontva a felszereleskor. Igazabol a blokkot nem tudod rosszul feltenni, szoval marad az, hogy a gappad nincs, vagy rosszul van odateve. Mindenkeppen szedd szet, es csekkold. Akkor ugyis kiderul, hogy kell e venned masikat.
Az elrendezes az jo(legidealisabb), csak elorol legyen, ami szallitja a friss levegot a hazba.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
adatfalo
senior tag
Amennyiben elég vastag jó lehet, de az EK oldalán van leírás a blokkhoz, hogy vrm1 - vrm2-re hány mm-es gap pad-et kell rakni, mert különben ugyanúgy jársz mintha nem lenne egyáltalán gap pad, hiszen nincs a blokk és a vrm között (a levegőn kívül) semmilyen közeg,márpedig az volna a lényeg.
www.adatfalodesign.hu
-
MPowerPH
félisten
Ha XFX, akkor kell, hogy legyen rajta. Nem magan a huton, hanem a fem lemezen, ami a memoriakra es a VRM-re van rateve.Most nezem, Core edition.... Akkor meg egyszer nezzel ra, hatha rosszul lattad. Nem ertem miert kell lekapni a gyari gappadokat a hutorol, na meg hogy mit csinalt veluk az elozo tulaj.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez a phobya pumpa eleg volna egy cpu es VGA blokkra vagy kellene egy erosebb?
Es maga a huto KIT-rol mi a velemenyetek?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
cinkoxid
senior tag
Megjött a blokk a 680-hoz. Szép napunk lesz
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #27678 üzenetére
Hülye sas,aztmondtad nem vizezed a gpu-t.
(#27664) Baltoafarkas
Nem lesz Deliddeltetve,nem is várok csodát a cucctól a procc miatt.
Egy másik kérdés.Ha már miklósass feltette,hogy mennyire elég a Phobya kitje.Akkor az enyém kb mennyire lesz elég?Esetleg egy nagyobb tartály jobb lenne?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
adatfalo
senior tag
-
fatal1ty1984
őstag
ki mekkora akril csövet használ a hütéshez?ill melyik az ajánlott amit ha hajlitok nemlesz papir vékony utánna
-
-
Drizzt01
őstag
válasz fatal1ty1984 #27684 üzenetére
Hali , én 13/10-est vettem Pesten .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
ViZion
félisten
Szerintem az elgondolás jó, de irdatlan sok víz kell hozzá. Valaki mintha anno mondott volna 20 l-es "tágulási tartályos" verziót... Szal. a hely miatt nem éri meg. Ha extranagyonsok pénzed van, akkor átfolyós a legjobb: szivattyú, tartály és egyéb marhaságok nem kellenek. In oldalra a hidegvizet a csapból, out meg a virágoskertbe/kádba. Ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #27696 üzenetére
Kedves ormányos.Hányszor mondjam már hogy görcsöt kötök az ormányodra?
Olyan csacsi vagy.Az utcám végén folydogál egy kis patakocska,azt átvezetem simán a gépen oszt csókolom.Rendben,akkor marad az a kicsike tartály..
Érdemes 2 méter csövet venni vagy elég egy is?
NZXT PHANTOM 530. a ház.Én kevésnek nézem azt az 1 métert,mivel fehér csöveket akarok majd idővel..
Igaz.Előbb érjen hozzám ide a cucc aztán ráérek vakarni a tökömet,hogy mi merre hány méter..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Nem csacsi Te nyuszi, hanem HANGYÁSZ!
Elsőnek vegyél gazdaboltban ócó csövet, azt vagdoshatod kedvedre. Ha már kialakult, akkor meg tudod mit és mennyit vegyél. Többnyire 3 m körüli pakkok vannak csőből, külső radihoz is elég.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest