Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz PROTRON #8795 üzenetére

    Én ezt tudom, de az általad linkelt mérőhely itt már nem játszik, jelenleg felénk pl nem lehet egy modulban a kismegszakító, és a mérő. Kb Ilyesmi kell minimum.

    Gyulai annyira elbírja, hogy nemrég épített külön csarnokot, ahol a melósok mellett még a tanulók is szinte csak ezeket rakják össze, meg a kábeles szekrényeket, stb,stb....

    Én tudom, hogy drága, pont csemberlen kérdezte kb 2-3 éve az előző nickemtől, hogy hogy a fenébe fogadják el az általunk épített csoportos mérőhelyet, amikor pesten már megy a szivatás. Cégnek ahol dolgozom, meg az érte meg, és volt rá joghézag, hogy ha minden elem rendszerengedélyes, akkor, ha szabványosan vannak megtáplálva, nem sérül a mérőhely rendszerengedélyes státusza.
    Ráadásul megy a presszálás pár éve, hogy egyszerű lakáshoz is olyan mérőhelyet kellene kiajánlani, hogy a nappali mellett legyen ott még 1-2 3045 a későbbi H tarifa/éjszakai/autótöltő mérés részére... Akkor is ha most nem kell.... Eszementek.....

    Szerk.: Csoportos mérőhelyre én sosem láttam tervet, én csak munkautasítást láttam.

    [ Szerkesztve ]

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák