Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz muranyig #9419 üzenetére

    Nem szeretném bevonzani a főtrollt, de mit jelent az, hogy a Sony követte a gyerekeket? Emlékeim szerint az sem tudott broadcast követő fókuszt szobában. Az tény, hogy a Panasonic gépeket úgy kell venni, hogy kvázi nincs követő fókusz videó alatt. De ezzel tele az internet.
    Ennek egyszerű az oka. A CDAF annyiszor olvas ki, amennyi a képfrissítésed és erre adódik, hogy nem jó irányba indulhat. Valamikor ráharap és összejön véletlenül, máskor nem. Nyilván a jutúber nem azzal jelenettel fogja promózni a gépét amikor nem jött össze.
    Másrészt az a6000+kit fhd jótékonyan elhomályosít sok hibát. A Pana UHD pedig könyörtelenül kihoz minden rezdülést.

    Egyre több vlogger vált vissza Canon 80D-re. Olcsó nagylátó, bitang af, jó színek. A fogyasztóik nagy része úgy is telefonon nézi. 5 colra elég a mosott HD is.

    Szóval szobában rohangáló gyerekek videózására a lehető legrosszabb választás volt a GX80. Vigasztalásul annyit tennék hozzá, hogy én is videózom vele szobában játszó gyerekeket. Nem lehetetlen, csak picit előre kell gondolkodni ahogy MrChris ajánlotta. Az eredmény pedig garantáltan jobb lesz mint bármelyik csoda af-es masinával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák