Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    válasz _q #17880 üzenetére

    Ez a színezés ki van mentve LUT-ba, erre is úgy húztam rá(csak a színek vannak eltolva, a többit meg Premier-ben alakítom). Ilyen őszi témára vagy utazós videóra még rá lehet rakni, de nem akarom mindegyikre rápattintani :D
    A spontán dolga az elveszik az biztos, főleg ha nagyon közeliek vannak az arcról is. de ahogy mihulino is írja, "elmesélni a történetet", az nagyon adja. Munkának munka, de még milyen munka lesz belőle :))Brandon Li-t azt szoktad nézni, ő is jópárszor újra forgatja, míg olyan nem lesz amilyet szeretne. Random videóba pedig a legjobb az igazi reakciók az arcokról/mozdulatokról, ez vitathatatlan.
    Majd meglátjuk mit mondanak a videódra :D Majd akkor izgulj rajta.

    Szerk: Igazából már év eleje óta van egy téma, amit majd meg akarok csinálni. Ez pedig a Rally. Konkrétabban itt helyben van egy srác, aki pro-ban tolja versenyzést. Az elképzelés szerint lenne benne interjú(gyerekkor, ráhatás, miértek, itt lenne a srác eredeti munkájából pár kép, ami adná a kontrasztot), serlegek mutatása(Tolvajtempó eleje stílusban), verseny kezdeti percek(feszültség, szerviz, start), út közben (nagyon nem voltam tisztában a versennyel, de megnéztem egy-kettőt élőben. Ehhez kb 1év elég lenne, a jó anyaghoz, ami több szemszögből/kanyarból lenne felvéve+a belső kamerás felvételek is hozzátennének természetesen a rádióbeszélgetések iszonyatosan hozzátennének a képhez), meg lenne lecsengés, ez meg a fáradtság pillanata, a kupa átadás, az öröm/bánat, és így tovább.

    Egy drónos téma, vannak benne átmenetek amit többször át kellett lassítva néznem, hogy lássam, hol is van az egyik vége.

    Itt meg egy bemutató a szín profilokról(G80), bár nem tudnám eldönteni, mikor melyiket kellene használni, de amit kí fogok próbálni legközelebb az a VIVID, amit fekete-fehérre rakok. Úgy teljesen kiadja magát (Schindler listájához hasonlóan - legalábbis ez az elképzelés).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák